Menü
Bevásárló kosaram

Biola blog RSS Feed

06 Oct Kecskemét Települési Értéktárába kerültek a BIOLA Biokozmetikumok
0 193
Kedves Vendégeink!KECSKEMÉTI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁRBA KERÜLTEK A BIOLA BIOKOZMETIKUMOK! A családi vállalkozásunk az alapítása óta Kecskeméten fejleszti és gyártja a BIOLA Biokozmetikumok védjeggyel ellát..
28 Sep Professzionális Karácsonyi kozmetikai kezelés bemutató
0 180
PROFESSZIONÁLIS KARÁCSONYI KOZMETIKAI KEZELÉS BEMUTATÓ KOZMETIKUSOKNAK Bemutató témája: Mézeskalács illatú „feltöltő” és feszesítő-élménykezelés. Ez a karácsonyi élménykezelés az édes mandulatej, a sz..
28 Sep Professzionális Termékbemutató Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára
0 119
PROFESSZIONÁLIS TERMÉKBEMUTATÓ Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára Őszi professzionális termék bemutató sorozatunk első rendezvényei: BIOLA Biokozmetikai Kft legújabb első osztályú termékcsa..
21 Sep A MEGFELELŐ FOGKEFE KIVÁLASZTÁSÁNAK ÉS TÁROLÁSÁNAK FONTOSSÁGA
0 1745
A MEGFELELŐ FOGKEFE KIVÁLASZTÁSÁNAK ÉS TÁROLÁSÁNAK FONTOSSÁGA A megfelelő fogkefe kiválasztása lehetővé teszi a szájüreg hatékonyabb tisztítását, ápolását. A természetes fogkrémek olyan összetevőkkel ..
24 Aug ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT
0 1635
ZÖLDSÉGEK, MELYEKKEL FOKOZHATJUK BŐRÜNK NAPSUGÁRZÁSSAL SZEMBENI EREJÉT A minőségi, tápláló étrend kulcsfontosságú szerepet játszik az jó egészségi állapotunk és az ellenálló képességünk megőrzésébe..
20 Jul STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT
0 3475
STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT Ismerjük ugye a csíkos bőr jelenségét, amit a strandon szinte minden gyerekes édesanyán megszemlélhetünk? A várandósság alatt a kismamák szinte minde..
13 Jul AZ ENDOMETRIÓZISRÓL
0 2226
AZ ENDOMETRIÓZISRÓL Mi az endometriózis? A termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10%-át érintő, krónikus, jóindulatú betegség. Méhnyálkahártyához hasonló szövet megjelenését és szaporodását jelent..
22 Jun PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET?
0 1857
PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET? Unja már zsíros, pattanásos bőrt, pedig már rég kinőtte a tinédzserkort? Avagy gyermeke küzd a problémás bőrével?Valószínűleg hallot..
10 Jun PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON?
0 1251
PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON? Gondolta volna, hogy egyes make-up termékek, igaz remekül elkendőzik a bőrön található mitesszereket és pattanásokat, ugyanakkor teté..
19 May BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT?
0 1706
BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT? A kötelező maszkhasználat miatt az arcon megjelenhetnek a bőrproblémák. Az aknés, zsíros, problémás bőrű fiatalokon nehezen tisztítható pattanások, visz..
04 May FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, EGYÉB PRAKTIKÁK II.
0 2515
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK II. Nézzük, melyek még azok a sminkelési technikák és egyéb praktikák, amelyekkel a harmonikus, fiatalosan vonzó megjelenésünket ..
27 Apr BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN
0 730
BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN Amikor nőként megtudjuk, hogy életet hordozunk a szívünk alatt, az egész világ megváltozik számunkra. Ennek a változásnak a saját és a születendő gyermekünk érdekében, magába ..
Tételek: 1 - 12 / 183 (16 oldal)