Menü
Bevásárló kosaram

Biola blog RSS Feed

20 Jul STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATT
0 1240
STRIA, AVAGY CSÍKOK A BŐRÖN A VÁRANDÓSSÁG ALATTIsmerjük ugye a csíkos bőr jelenségét, amit a strandon szinte minden gyerekes édesanyán megszemlélhetünk? A várandósság alatt a kismamák szinte minde..
13 Jul AZ ENDOMETRIÓZISRÓL
0 899
AZ ENDOMETRIÓZISRÓLMi az endometriózis? A termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10%-át érintő, krónikus, jóindulatú betegség. Méhnyálkahártyához hasonló szövet megjelenését és szaporodását jelent..
22 Jun PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET?
0 1528
PROBLÉMÁS, ZSÍROS, PATTANÁSOS BŐRRE OLAJAT? EZ MEG HOGYAN LEHET?Unja már zsíros, pattanásos bőrt, pedig már rég kinőtte a tinédzserkort? Avagy gyermeke küzd a problémás bőrével?Valószínűleg hallot..
10 Jun PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON?
0 1090
PATTANÁSOK, MITESSZEREK? MI FOKOZHATJA MEGJELENÉSÜKET AZ ARCON?Gondolta volna, hogy egyes make-up termékek, igaz remekül elkendőzik a bőrön található mitesszereket és pattanásokat, ugyanakkor teté..
19 May BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT?
0 1612
BŐRPÍR ÉS FURCSA HÓLYAGOCSKÁK A MASZK ALATT?A kötelező maszkhasználat miatt az arcon megjelenhetnek a bőrproblémák. Az aknés, zsíros, problémás bőrű fiatalokon nehezen tisztítható pattanások, visz..
04 May FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, EGYÉB PRAKTIKÁK II.
0 2374
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK II.Nézzük, melyek még azok a sminkelési technikák és egyéb praktikák, amelyekkel a harmonikus, fiatalosan vonzó megjelenésünket ..
27 Apr BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBAN
0 596
BABAVÁRÁS BIZTONSÁGBANAmikor nőként megtudjuk, hogy életet hordozunk a szívünk alatt, az egész világ megváltozik számunkra. Ennek a változásnak a saját és a születendő gyermekünk érdekében, magába ..
15 Apr FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I.
0 490
FIATALOSABB KÜLSŐ, VONZÓ MEGJELENÉS - SMINKELÉSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK I.Másképpen érzi magát a bőrében, mint évekkel ezelőtt? Észrevette, hogy a bőre szárazabb és kevésbé rugalmas, mint korábban? Arc..
15 Apr KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBEN
0 492
KEZEINK ANTI-AGEING VÉDELMÉBENAzzal, hogy újra beköszöntött a tavasz egyre több időt töltünk a szabadban, a friss levegőn. A napsütés pozitív hozadéka, hogy feltölt bennünket energiával, jókedvvel,..
13 Apr NEM VAGYOK MÁR TINI, MÉGIS PATTANÁSOK ÉKTELENKEDNEK AZ ARCOMON. EGYSZERŰ TIPPEK A SZEBB BŐRÉRT
0 377
NEM VAGYOK MÁR TINI, MÉGIS PATTANÁSOK ÉKTELENKEDNEK AZ ARCOMON. EGYSZERŰ TIPPEK A SZEBB BŐRÉRTA pattanások arcon való megjelenése általában pubertáskorban kezdődik, amikor a faggyúmirigyek, a bőr o..
08 Mar CSOMAGOK HIGIÉNÉS KEZELÉSE
0 422
Kedves Vásárlók!Röviden összegezve szeretnénk az elsődleges és másodlagos csomagolóanyaginkkal kapcsolatosan a higiénikusabb csomagösszeállításról tájékoztatást adni Vásárlóinknak!A termékeinket külön..
19 Feb A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI
0 2799
A PATTANÁSOS BŐR, A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS ÉS A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSEIElőfordult már, hogy állán makacs pattanás jelent meg, ami mindig a menstruáció előtt tört ki? Vagy éppen az ovuláció körül? Na..
Tételek: 1 - 12 / 178 (15 oldal)