Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Tini Arcápolás

Kamaszkorba lépett a gyermeked: a bőrén is hatalmas változások indultak el?  Amennyiben a legjobbat kívánod tenni a fiatal bőrrel, a lehető legjobb helyen keresed a természetes megoldást. Építsd fel segítségünkkel, a BIOLAVAL az egyszerű, ámde hatékony arcápolási rutinját a gyermekednek.

tini arcápolás

A termékeink hathatós segítségével könnyedén változtathattok a kellemetlen bőrállapoton - kockázatosabb összetevők nélkül!

 

Hatékony megoldást keresel a mindig csillogó, olajosan fényes homlokra, a gyulladt pattanásokra, aknés bőrre, mitesszerekre? Alaposan tisztító, de kímélő, komplex gyógynövényes megoldást jelent a tinikori zsíros, pattanásos bőr tisztítására és mattítására, kinézetének javítására a citromfű-fűzfa tini arclemosó gélünk. Bőrnyugtató hatóanyagait nappali és esti használatra is ajánljuk. Megőrzi a bőr védőrétegét, mégis bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják a zsíros, nagyon pattanásos, aknés bőrt is.

A paradicsom kivonata, a ciprus illóolaja, a panthenollal és E-vitaminnal a faggyúmirigy működés normalizálását támogatja. Alkoholt nem tartalmaz, ezért nem is szárít, a bőrfelület hidratáltságának megőrzését segíti.

 

Minit peeling & maszk a szalicilsav a bőrfelszín elöregedett legfelső rétegének eltávolítását segíti. A B3-, E-vitaminok, petrezselyem, menta, stellária, uborka, sárgarépa pulpokban lévő vitaminokkal és nyomelemekkel, értékes bőrtápláló bioaktív hatóanyagai a terméknek. Így a hatóanyagok mélyebben be tudnak jutni a bőrbe.

 

A százszorszép nappali arcápoló gél bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény, mely kifejezetten zsíros, problémás bőrre lett kifejlesztve. A kombinált, illetve szeborreás bőr természetes specialistája! Rendszeres alkalmazásával támogathatod bőröd hidratációját. A zsírosodásra hajlamos, pattanásos, mitesszeres bőr gyógynövényes arcápolója. Hatóanyagai révén a faggyúmirigy működését normalizálja, emellett pórusösszehúzó, mattító hatású komponensei üdébbé, tónusossabbá varázsolják arcbőröd.

 

A TINI GÉL feltölti a bőrt a kellő nedvességgel, ami a megbomlott bőregyensúly visszaállítása szempontjából nagyon fontos, a zsíros, pattanásos bőr esetében is. A NATURISSIMO – TINI GÉL, a bőrben lezajló gyulladásos folyamatok mérséklésével egységesebbé és harmonikusabbá teszi a bőrfelület összképét. Rendszeres használata elősegíti a tisztább és problémamentesebb bőrállapot elérését.