Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Hyaluronsav és Argán Olaj Anti Ageing Arcápolás

A kozmetikumokban az egyedülálló hidratáló és bőrfeszesítő hatással rendelkező hyaluronsav az, ami a legtöbb szérum „titkos” fegyvere, ha megfelelő koncentrációban van jelen. Ennek a nagy molekulájú speciális szénhidrátnak (tudományosabban fogalmazva savas mukopoliszaharid), az emberi szervezeten belüli megoszlása a bőr tekintetében, mintegy 8-9%-os és különböző molekulasúlyút, méretűt célszerű kombinálni az arckrémekben is. 

argán olaj

Nagymértékben képes növelni a bőr saját vízmegtartó képességét, mivel saját súlyának mintegy százszorosát képes víz formájában megkötni a bőrben. Mivel egy olyan anyagról beszélünk, amit a szervezetünk maga is előállít, csak sajnálatos módon az idő múlásával egyre kevesebbet, kívülről a bőrre juttatott kisebb molekulasúlyú hyaluronsav remekül felszívódik a bőrbe. 

Az alpesi csukókával (scutellaria), az Alaria (barna szárnyasmoszat), orchidea stem cells hatóanyagaival, szalmagyopárral, bakuchiol hatóanyagával együtt látványos ránckisimító ereje mezoterápiával vagy ultrahanggal bejuttatva óriási szépítő meglepetés a Vendégeknek. 

Simább, rugalmasabb, ránctalanabb és fiatalosan feszesebb arc tekint vissza ránk a tükörből, ha természetes hatóanyagokat tartalmazó szérumunk, arckrémünk magába foglalja ezt a csodálatos összetevőt. Képes kisimítani a vízhiányból eredő apróbb ráncokat a bőrünkön, szépen feltöltve azt összességében támogatólag hat a bőr sejtjeinek anyagcseréjére, mérsékli az öregedés látható jeleit, tehát elsőrendű hatóanyag az anti-ageing bőrszépítő kozmetikai kezelésekben is. 

Az érett: zsír-, és vízhiányos bőr rejuvenálásakor legalább 5-7 féle bioaktív hatóanyagra szükség van, hogy fiatalosabb bőrállapotot érjünk el.

Csak GMO mentes forrásból származó nagy tisztaságú hyaluronsavat és hatóanyagokat alkalmaz a BIOLA cég.

Az argánolaj rendkívül gazdag zsírsavakban, E-vitaminban és táplálja a bőrt. Selymesen puhává és rugalmasabbá teszi bőrünket az argánolaj. A Marokkói argánfa terméséből sajtolt tanúsítottan bio argánolaj alapanyagunk gyorsan felszívódó növényi olaj, amely segíti a bőr természetes nedvességének megőrzését.