Menü
Bevásárló kosaram

Akciós termékek

Újdonságok

06 Oct Kecskemét Települési Értéktárába kerültek a BIOLA Biokozmetikumok
0 192
Kedves Vendégeink!KECSKEMÉTI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁRBA KERÜLTEK A BIOLA BIOKOZMETIKUMOK! A családi vállalkozásunk az alapítása óta Kecskeméten fejleszti és gyártja a BIOLA Biokozmetikumok védjeggyel ellát..
28 Sep Professzionális Karácsonyi kozmetikai kezelés bemutató
0 179
PROFESSZIONÁLIS KARÁCSONYI KOZMETIKAI KEZELÉS BEMUTATÓ KOZMETIKUSOKNAK Bemutató témája: Mézeskalács illatú „feltöltő” és feszesítő-élménykezelés. Ez a karácsonyi élménykezelés az édes mandulatej, a sz..
28 Sep Professzionális Termékbemutató Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára
0 119
PROFESSZIONÁLIS TERMÉKBEMUTATÓ Egy hiteles megoldás az érzékeny bőr számára Őszi professzionális termék bemutató sorozatunk első rendezvényei: BIOLA Biokozmetikai Kft legújabb első osztályú termékcsa..

RÓLUNK MONDTÁK

A BIOLA-RÓL

Természetesen szépítünk! A legmodernebb bőrgyógyászati, gyógynövény ismereti tudományos eredményeket és a népgyógyászati ismereteket ötvözve fejlesztettük egyedi, saját receptúráinkat.

Növényi eredetű bioaktív hatóanyag komplex, a bőr anyagcseréjét több irányból támogató termékeink az üde, bársonyos bőrállapot kialakulását, a hosszantartó és egészséget támogató úton történő szépülést segítik. A kozmetikumaink egy része a problémás bőrtípusok jobb egyensúlyát, megújulását segítik elő a bőr természetes anyagcsere folyamatai, méregtelenítési és regenerálódási folyamatainak támogatása által.

A termékcsaládjaink többségének tiszta, ökológiai (bio) minőségét külső, független, nemzetközileg is elismert tanúsító szervezetek igazolják.

A természet szépítő és gyógyító erejének legjavát adjuk Önnek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesüljön híreinkről!


Név*
Keresztnév
Email*

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató