Menü
Bevásárló kosaram
black_friday
ingyenes szállítás
BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL (KÉSZPÉNZMENTESEN) IS FIZETHETI UTÁNVÉTES CSOMAGJAIT. INGYENES EZ A SZOLGÁLTATÁS. NEM A HONLAPUNKON KELL FIZETNIE BANKKÁRTYÁVAL, HANEM A KÉZBESÍTÉST VÉGZŐ GLS FUTÁRNÁL.

Akciós termékek

Újdonságok

27 Nov KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ A BIOLA-NÁL!
0 38
MÉG VONZÓBB ILLATANYAGRA VÁLTÁS MIATTI KÉSZLETKISÖPRÉS Télen fontos, hogy megfelelően hidratáljuk arcunkat és védjük a környezeti hatásoktól a hideg időben! Használj minden nap bio arcolajat bio éjsza..
26 Nov A TERMÉSZETES ÉS SZERETETTELJES CSECSEMŐÁPOLÁS, VALAMINT BABAMASSZÁZS
0 148
A TERMÉSZETES ÉS SZERETETTELJES CSECSEMŐÁPOLÁS, VALAMINT BABAMASSZÁZSA születés után a csecsemők kikerülve édesanyjuk biztonságot adó méhéből, rögtön érintkezésbe kerülnek a külvilágban fellelhető kül..
23 Nov ÖREGEDÉS ÉS ÖREGEDÉSGÁTLÁS A BŐR HIDRATÁLTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL
0 499
ÖREGEDÉS ÉS ÖREGEDÉSGÁTLÁS A BŐR HIDRATÁLTSÁGA SZEMPONTJÁBÓLAz ember bőre sajnálatos módon fokozatosan vékonyodik az életkor előre haladtával. A bőrünk vastagságában szembetűnő különbség nálunk nőknél..

RÓLUNK MONDTÁK

A BIOLA-RÓL

Természetesen szépítünk! A legmodernebb bőrgyógyászati, gyógynövény ismereti tudományos eredményeket és a népgyógyászati ismereteket ötvözve fejlesztettük egyedi, saját receptúráinkat.

Növényi eredetű bioaktív hatóanyag komplex, a bőr anyagcseréjét több irányból támogató termékeink az üde, bársonyos bőrállapot kialakulását, a hosszantartó és egészséget támogató úton történő szépülést segítik. A kozmetikumaink egy része a problémás bőrtípusok jobb egyensúlyát, megújulását segítik elő a bőr természetes anyagcsere folyamatai, méregtelenítési és regenerálódási folyamatainak támogatása által.

A termékcsaládjaink többségének tiszta, ökológiai (bio) minőségét külső, független, nemzetközileg is elismert tanúsító szervezetek igazolják.

A természet szépítő és gyógyító erejének legjavát adjuk Önnek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesüljön híreinkről!


Név*
Keresztnév
Email*

A hírlevélre feliratkozók elfogadják a www.biola.hu adatvédelmi nyilatkozatát amely a következő hivatkozásra kattintva megtekinthető: Adatvédelmi tájékoztató