Menü
Bevásárló kosaram
Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

Ez a kategória a fizikai fényvédő krémek, napozó krémek, napozás utáni bőrnyugtató balzsamok bőséges kínálatát tartalmazza. Minden bőrtípusra van természetes, natúr- és bio fényvédelmet garantáló, biztonságos megoldásunk.  természetes alapanyagokból készülő, fizikai fényvédelmet garantáló fényvédőink rendkívül kelendőek. Még az SPF 50+ fényvédő mellett is lehet egy árnyalatnyit barnulni. A sötétebb színárnyalat az átlagos és naphoz szokott bőrre, a világosabb a babák és hófehér bőrűek részére a legjobb választás. A BIOLA biokozmetikai fényvédői 100 nm feletti, tehát nem nano méretű ásványi pigmentekkel készülnek. Színezett krémek, amelyeket a cékla, a málna vagy más növényi anyagok és a biotermékekben megengedett vas-oxidok színeznek.

A weboldalunk baloldalán található termékszűrőnk segítségével márka, bőrtípus alapján is válogathatsz! A természet erejével gondoskodhatsz bőrödről, mentesen mindenféle szintetikus összetevőtől, parabén konzerválószertől és paraffinolajtól. Ismerd meg a Byodinamic Federation Demeter International e.V. által tanúsított biodinamikus- és bio tanúsítással is rendelkező nappali és a napozó fényvédő készítményeinket!


Biztonságos fényvédelem, bio hatóanyagokkal 

Fényvédőink mindegyike bőrgyógyászatilag tesztelt, UV-A és UV-B ellen is védelmet adó, magas növényi hatóanyag tartalmú, tanúsított biokozmetikum.

A fényvédők fizikai fényvédő anyagok titán-dioxid vagy cink-oxid szemcsék. Nem tartalmaznak paraffin olajat, paraffin viaszokat, szintetikus fényvédő- és illatanyagokat.  Csak a bio kozmetikai termékekben megengedett konzerválóanyagokkal készülnek. Két árnyalatban is kaphatók a bio fényvédők, melyek közül a világosat csak a hófehér bőrűeknek és a babáknak javasoljuk. 


Bio fényvédők, akár alapozóként is

Mivel ezek az ásványi szemcsék enyhén púderes nyomot hagynak a bőrön, még ha vékony rétegben oszlatjuk el, akkor is, de sajnos nincs más természetes megoldás. Ezt a gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató gyógynövények kivonatainak előnyei mellett el kell fogadnunk. Pont emiatt tökéletesen alkalmas alapozóként is, pl. az Orvosi somkóró fényvédő krémünk

A biodinamikus Demeter tanúsított Kakaóvaj-Yam Fényvédő Krém főként napedzettebb bőrű kisgyermekek arcocskáira, vállára vásárolják. A Homoktövis Fényvédő Krém SPF 50+-t az érzékeny bőrű babák és kisgyermekeknek napoztatásához vásárolják, mint a bőr légzését szabadabban biztosító ásványi pigmentes, nagyon erős fényvédő krémet. A nagyon érzékeny fehér bőrű hölgyek részére, vagy erős gyümölcssavas peelingezés, pórustisztítás, lézeres bőrmegújító kezeléseket követően, vagy az ún. napallergiával-érzékenységgel rendelkezők részére kellemes védő és fedőréteget nyújt a bőrön azon kívül, hogy egyöntetűsítő/elkendőző krémként is alkalmazzák ilyen esetekben a felnőttek. Így a BB krémként is kiemelkedőek a cég arcápolói közül. 

Legújabb fejlesztésű fényvédőnk a Bio reishi és kandilla fényvédő krém

A pancsoláshoz, víz melletti napozáshoz inkább a Kakaóvaj-Turmeric Fényvédő Krém vízlepergető, erős fényvédelmet garantáló krémünket ajánljuk.


Természetes bőrnyugtatás a gyógynövények erejével 

A napozás/szolárium után ajánlott termékeink gyakran jelentenek gyors segítséget, valódi enyhülést a túlnapoztatott bőrön: a Bio Kandilla Napozás Utáni Defence Testápoló a napfény okozta ún. korai bőröregedési folyamatok mérséklését segíti. 

A gyulladáscsökkentő hatásásról közismert reishi gomba hatóanyagát tartalmazó Reishi after sun balzsamunk bőrnyugtató, bőrregeneráló hatására a legkritikusabb esetekben is számíthatunk! Ha nyaralni meggyünk, ez a balzsam nem hiányozhat a csomagunkból!

Arra biztatunk, hogy ismerd meg közelebbről a gyógynövények áldásos hatásait, és ajándékozd meg magad a legmegfelelőbb fényvédővel!


Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

Termék összehasonlítás0
Cikkszám: BIOLA829HUS75
6.980 Ft
Napozáshoz közepes mértékű fényvédelmet biztosít. A fény okozta ártalmaktól védő antioxidánsokat  és bőrregenerációt elősegítő hatóanyagokat tartalmazó krém. Közepesen vízálló/vízlepergető hatással is rendelkezik, ezért kifejezetten mozgalmasabb vízparti tevékenységekhez, úszáshoz, strandolá..
Fényvédő és Utazási Testápoló Ajándékcsomag Minden Családtagnak!
-30 %
Cikkszám: FENY001
13.800 Ft 9.660 Ft
Homoktövis fényvédő krémNagyon erős fényvédő (SPF50+) bio tanúsított krémünk óvja a napfény okozta bőröregedéstől és leégéstől a bőrt.https://biola.hu/index.php?route=product/product&product_id=3047&search=biola824&description=trueBio kandilla napozás utáni time defence testápolóBőrtáplá..
Cikkszám: BIOLA824S75HUEN
7.590 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően néhány perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege.Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idős..
Cikkszám: BIOLA867SHU75
7.390 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege.Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idősza..
Cikkszám: OLYS918_Ebsc_DE75
7.930 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél kör..
Cikkszám: BIOLA829HUV75
6.980 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege.Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli időszakban..
Cikkszám: RES021HUV75
7.870 Ft
A napozáshoz csak kis mértékben szokott bőrre ajánlott közepes fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól történő védelmet támogató antioxidánsokat tartalmazó krém.  Ha az UV index 3 föl..
Cikkszám: OLYS924HU75
12.980 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben reggel és este felvisszük a kezelendő bőrfelületére, majd efölé használjuk a nappali arcápoló krémet vagy a testápolót.Összetevők /INGREDIENTS(INCI): DAUCUS CAROTA S.J.**, AQUA, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTR.**, SPIRULINA PLATENSIS EXTR.*, RUTA GRAVEOLENS EXTR.**, GANODE..
Bio kandilla napozás utáni time defence testápoló- 75 ml
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA504HU75
3.480 Ft
Alkalmazása: vékony rétegben az ápolandó bőrfelületre felvisszük. Napozás, szoláriumozás és rendszeres napfürdőzés után is fiatalosan szép maradhat a bőre, ha antioxidánsokkal segíti a bőrregenerációt. Ha egy kicsit túlnapoztatta a bőrét, akkor a RES004 REISHI BŐRTÁPLÁLÓ BALZSAM sokat se..
Cikkszám: RES021HU75S
7.870 Ft
A napozáshoz csak kis mértékben szokott bőrre ajánlott közepes fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól történő védelmet támogató antioxidánsokat tartalmazó krém. Bőrnyugtató és b..
Homoktövis fényvédő krém - SPF 50 - 75 ml világos
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA824HUV75
7.590 Ft
A világosabb árnyalatot kifejezetten kisbabáknak ajánljuk, illetve nagyon világos bőrű hölgyeknek.Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően néhány perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi..
Cikkszám: NAT042HU100
3.880 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben a megtisztított, nedves ápolandó bőrfelületre felvisszük.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products w..
Cikkszám: BIOLA817HUV75ML
6.150 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli..
Cikkszám: BIOLA817HUVS0
4.390 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél kör..
Cikkszám: BIOLA817HUS75
6.150 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idős..
Cikkszám: BIOLA817HUS50
4.390 Ft
Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli idős..
Reishi after sun bőrtápláló balzsam - 100 ml
Sikertermék
Cikkszám: RES004HU100
3.970 Ft
Alkalmazása: napozás és szoláriumozás után vékony rétegben a megtisztított nedves bőrfelületre vékony rétegben felvisszük.Miért ajánljuk a Reishi after sun bőrtápláló balzsamot?Gondosan összeválogatott komponenseivel a hosszantartó bőrnyugtatás és bőrregeneráció garantált! A gyógynövény kivonat..
Zöld tea hidratáló nappali arckrém - SPF 12 - 50 ml sötét
Sikertermék
Cikkszám: NAT041HUS50
9.080 Ft
Alkalmazása: vékony rétegben a megtisztított, nedves arc- és dekoltázs bőrfelületére visszük fel reggelente.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címk..
Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)
24 Nov Minden, amit a zsíros, problémás bőrről tudnod kell!  A zsíros bőr szakszerű ápolása
0 380
Minden, amit a zsíros, problémás bőrről tudnod kell! A zsíros bőr szakszerű ápolása Honnan ismerjük fel, mi jellemzi a zsíros bőrt? Zsíros bőr esetén a faggyúmirigyek túlzottan termelnek olajos zsir..
10 Nov Tudatos hajápolás az év bármely időszakában
0 340
Hajunk egészsége és állapota kulcsfontosságú mindennapi megjelenésünkben. A BIOLA Kávé & Goji sampon egy olyan natúr termék, amely nemcsak segít megőrizni hajunk egészségét, de egyedülálló kávé- és ..
07 Nov Szájápolási kisokos, hogyan válasszuk ki a megfelelő fogkrémet?
0 277
A szájápolás elengedhetetlen része mindennapi rutinunknak, és az egészséges mosolynak. A BIOLA Sensi & herbs fogkrém egy olyan termék, amely a természetes összetevők erejét hozza el nekünk, hogy a ti..