Menü
Bevásárló kosaram

Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

Fényvédelem/napozás utáni bőrápolás

A BIOLA biokozmetikai fényvédői 100 nm feletti, tehát nem nano méretű ásványi pigmentekkel készülnek. Színezett krémek, amelyeket a cékla vagy más növényi anyagok és a biotermékekben megengedett fémoxidok színeznek. 


A fényvédők fizikai fényvédő anyagok: titán-dioxid vagy cink- oxid szemcsék. Nem tartalmaznak paraffin olajat, paraffin viaszokat, szintetikus fényvédő és illat- anyagokat. Csak a bio kozmetikai termékekben megengedett konzerválóanyagokkal készülnek.

Mivel ezek az ásványi szemcsék enyhén púderes nyomot hagynak a bőrön, még ha vékony rétegben oszlatjuk el, akkor is, de sajnos nincs más természetes megoldás. Ezt a gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató gyógynövények mellett el kell fogadnunk.

A biodinamikus Demeter tanúsított kakaóvaj-yam fényvédő krém főként napedzettebb bőrű kisgyermekek arcocskáira, vállára vásárolják. A homoktövis fényvédő krém spf 50+- et az érzékeny bőrű babák és kisgyermekek napoztatásához vásárolják, mint a bőr légzését szabadabban biztosító ásványi pigmentes nagyon erős fényvédő krémet. A nagyon érzékeny fehér bőrű hölgyek részére, vagy erős gyümölcssavas peelingezés, pórustisztítás, lézeres bőrmegújító kezeléseket követően, vagy ún. nap allergiával-érzékenységgel rendelkezők részére kellemes védő és fedőréteget nyújt a bőrön azon kívül, hogy egyöntetűsítő/elkendőző krémként is alkalmazzák ilyen esetekben a felnőttek.

A pancsoláshoz, víz melletti napozáshoz inkább a kakaóvaj-turmeric fényvédő krém vízlepergető erős fényvédő krémünket ajánljuk.


A napozás/ szoláriumozás után ajánlott termékeink gyakran jelentenek gyors segítséget, enyhülést a túlnapoztatott bőrön: a bio kandilla napozás utáni time defence testápoló a napfény okozta un. korai bőröregedési folyamatok mérséklését segíti.

Brand: BIOLA Model: BIOLA829HU75
73 % ökológiai összetevővel közepes UVA/ UVB fényvédelem SPF25 közepesen vízálló bőrgyógyászatilag tesztelt bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal Napozáshoz közepes mértékű fényvédelmet biztosít. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól védő antioxidánsokat tartalmazó krém. ..
4 776Ft
Bio Kandilla napozás utáni time defence  testápoló - 75 ml
Sikertermék
Brand: BIOLA Model: BIOLA504HU75
bőrtápláló olajokkal Aloe juice támogatja a hidratációt bőrregeneráló hatásukról ismert gyógynövények kivonatával készült a barnulási folyamatokat támogató ceratonia kivonattal A-, E-, B3- vitaminok méhészeti eredetű anyagokat nem tartalmaz Napozás utáni balzsam, amely a bőr hidratálását és regenerá..
2 341Ft
Homoktövis fényvédő krém SPF 50+,VERY HIGH Dermatológiailag tesztelt - 75 ml
Sikertermék -25 %
Brand: BIOLA Model: BIOLA824HU75
71% ökológiai összetevővel RENDKÍVÜL ERŐS UVA/ UVB FÉNYVÉDELEM SPF50 + Bőrgyógyászatilag tesztelt bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal Napozáshoz rendkívül erős fényvédő hatású fényvédő, testre és az arcápoló krém fölé is használható. A napfény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyama..
5 740Ft 4 305Ft
Kakaóvaj-turmeric fényvédő krém Dermatológiailag tesztelt - 75  ml
Sikertermék
Brand: BIOLA Model: BIOLA867HU75
71 % ökológiai összetevővel bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal ERŐS UVA/UVB fényvédelem SPF 40 Napozáshoz kis mértékben szokott bőrre használható erős fényvédő hatású termék, mely testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatokt..
4 999Ft
Brand: EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE Model: OLYS918HU75
66%+ biodinamikus összetevővel 77% tanúsított ökológiai összetevővelNapozáshoz szokott bőrre, kis mértékű fényvédő hatású testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta mélyrétegi bőröregedési folyamatokat mérséklő antioxidánsokat tartalmazó krém.Alkalmazása: Vékony rétegben (..
5 180Ft
Napozás utáni szoli balzsam - 100 ml
-10 %
Brand: Naturissimo Model: NAT042HU100
a bőrregenerációt támogató gyógynövény kivonatokkal és E-, B3-, és B5-vitaminokkal a hidratációt támogató uborka- és az aloe levél hatóanyagaival Napozás vagy szoláriumozás után ajánlott balzsam, amely támogatja a bőr hidratációját és rejuvenálódását. Segítik az egyenletes és gyorsabb barnulási foly..
2 901Ft 2 611Ft
Orvosi somkóró fényvédő krém SPF10 Dermatológiailag tesztelt - 75 ml
Sikertermék
Brand: BIOLA Model: BIOLA817HU75
81% ökológiai összetevővel Alacsony UVA/UVB védelem, SPF 10 bőrgyógyászatilag tesztelt bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal Napozáshoz szokott bőrre, kis mértékű fényvédő hatású testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól v..
4 157Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)