Menü
Bevásárló kosaram
Cikkszám: BIOLA856HU30
10.890 Ft
Alkalmazása: Közepes vastagságú rétegben felvisszük a kezelendő, megtisztított bőrfelületre. Rendszeres nappali és éjszakai arcápolásra is alkalmas.Összetevők/INGREDIENTS (INCI): AQUA, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTR.*, CUCUMIS SATIVUS FL. J.*, SESAMUM INDICUM S. OIL* GLYCERYL STEARATE SE, GLYCER..
Bio goji & alaria age control szérum - 15 ml
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA925HU15
9.380 Ft
Alkalmazása: vékony rétegben a megtisztított nedves bőrfelületbe bemasszírozzuk, majd a bio nappali vagy bio éjszakai tápláló arckrémet felvisszük a bőrfelületre.Kúraszerű használatát javasoljuk; 35 éves kor felett: 4-8 hétig reggel és este a bőrbe juttatva célszerű alkalmazni. A kúra ideje alatt he..
Bio kökény arctej -100 ml
Sikertermék
Cikkszám: BIOLA850HU100
3.880 Ft
Alkalmazása: a megnedvesített vattára 1-2 cm3 arctejet pumpálunk, majd áttöröljük a tisztítandó bőrfelületet, ezután vízzel leöblítjük.A Bio kökény arctej termékünk  tanúsított biokozmetikum.Összetevők/INGREDIENTS (INCI): AQUA, ECHINACEA PURPUREA EXTR.*, MELILOTUS OFFICINALIS EXTR.*,..
Cikkszám: EVP103HU100
6.790 Ft
A vízhiányos, fiatalkori szeborreás, zsíros- és kevert bőr, masszázsához, jól bevált masszázs gél.A kandilla és jojoba olajok, valamint a homoktövis mag olaja és az E-vitatmin a bőrregenerációs folyamatokat segíti a gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal együttAntioxidánsokban gazdag acerola kivonattal k..
Írisz frissítő tonik - 100 ml
Sikertermék
Cikkszám: NAT067HU100
2.980 Ft
Alkalmazása: a tonikkal megnedvesített vattával áttöröljük a bőrfelületet.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hu..
Minit peeling & maszk - 35 ml
Sikertermék
Cikkszám: NAT040HU35
1.770 Ft
Alkalmazása: Célszerű a peelingező gélmaszkot a megtisztított nedves bőrre kenni, majd a 15-17 perc hatóidő elteltével vízzel lemosni. Elsősorban a zsíros és kevert bőrtípusra ajánljuk. Használatát két hetente egy alkalommal javasoljuk!Három év alatti gyermekektől elzárandó! *= az összetevőkben (I..
Roza krém- 50 ml
Sikertermék
Cikkszám: NSC009HU50
5.390 Ft
Alkalmazása: A krémet reggel és este vékony rétegben visszük fel a megtisztított, ápolandó bőrfelületre. Kúraszerűen 4-6 hétig alkalmazzuk. Nedves 5-10 perces borogatással gyorsítható a hatás.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből ..
Szalmagyopár-áfonya nappali arckrém- 50 ml
Sikertermék
Cikkszám: NAT036HU50
6.950 Ft
Alkalmazása: Reggelente vékony rétegben a megtisztított arc nedves bőrfelületén egyenletesen eloszlatunk 1-1,5 g-nyi krémet.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnakCsak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék ma..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)