Samponok és hajápolás

Nem csak fokozottab hajhullás és korpásodás esetén, hanem a száraz, könnyen zsírosodó hajú vásárlók is keresik az SLS és SLES-mentes, a hajas fejbőrt nyugtató természetes hatóanyagokban gazdag termékeket. Demeter tanúsítást kapott bio nyirfa & kamilla samponhab bőrbarát, glükozidos tenzidekkel gyengéden tisztítja a hajas fejbőrt. Míg a gyulladáscsökkentő hatásáról ismert kamilla-, bíbor kasvirág-, és a hajregenerációt támogató nyírfa-, paradicsom-, csalán kivonatok a fejbőrtől a hajszálak végéig ápolják a hajas fejbőrt. A bio tanúsítással rendelkező teafaolajos tusfürdő és sampon a könnyen zsírosodó hajas fejbőr mindennapos samponozására is alkalmas. Közkedvelt a haj zsírosodását mérséklő hatásukról ismert csalán-, szalmagyopár-, pálmarózsa- hatóanyagaival és B5-vitaminnal készülő csalán-szalmagyopár normalizáló samponhab. A száraz-, töredezett haj kíméletes hajmosó szere a komló-, apróbojtorján-, kamilla-, lucerna- kivonatokkal és a hajápoló moringa- és jojoba olajokkal készülő samponhab.

A bio samponozást követően mindig célszerű hajápoló-selymesítő olajokat, vagy hajvégápoló természetes összetevőkben gazdag balzsamokat alkalmazni. Nyilvánvalóan nem tudjuk elérni azt a selymességet és hajfényt mint a szilikon olajokkal, hiszen biokozmetikumokban szilikon olajokat nem alkalmazunk. A hajápoló termékek mentesek a paraffinolaj származékoktól és a szintetikus illatanyagoktól is. A bio narancs-jojoba hajfény spray a bio moringa-, tamanu- és jojoba olajokkal segíti a selymesebb, természetes hajfény kialakulását és a könnyebb kifésülhetőséget. Míg a hajstruktúra regenerálódását a rozmaring kivonata és az E-, B5-vitaminok támogatják.

A gyulladáscsökkentő hatásáról jól ismert Ganoderma lucidum gomba (reishi ) és a bíbor kasvirág-, neemfa-, csicsóka levél kivonatát tartalmazó rozmaring-reishi regeneráló sampon samponunkat érzékeny hajas fejbőrre gyakran vásárolják. Nemcsak a fejbőr regenerációját, hanem a hajnövekedést is támogatja a kivonatok mellett a rozmaring-, boróka és teafa illóolajának hatóanyagaival.
A natural szemlélettel formulázott kávé & goji sampon a kíméletes haj- és fejbőrtisztító tenzidjei mellett a megfelelő bőrhigiénés állapot kialakulását az eukaliptusz-, teafa- és rozmaring illóolajával segítik. Míg az aktívabb hajnövekedést a kávébab és goji kivonata, valamint a rozmaring illóolaja támogatja. A száraz, töredezésre hajlamos hajvégek ápolására jól bevált a moringa & jojoba hajfény balzsam, amely a hajon hagyható, tukuma vajat és jojoba olajat tartalmazó hajpakolás.

Termék összehasonlítás (0)

Apróbojtorján sampon - 150 ml

2 790Ft

rating

vadárvácska kivonattalmandulatej hidrolizátummal B3-, B5-, E-vitaminokkalapróbojtorján kivonattal Az APRÓ BOJTORJÁN SAMPON kellemes illatú, kíméletes, bőr és hajkímélő sampon. Kiválóan alkalmas a normál, száraz és festett haj tisztítására. Száraz, igénybevett haj esetén javasoljuk, hogy a hajmosást követően a NEEMFA hajápoló balzsamot alkalmazza, majd öblítse le haját. A samponban lévő rozmaring, eukaliptusz, petit grain illóolajok,..

Bio bojtorján-komló samponhab - 150 ml

3 060Ft

rating

normál és száraz hajra A normál és száraz, töredezett haj kíméletes hajmosószere. A komló, apróbojtorján gyógynövények, a B3-, B5-vitaminok elősegítik az egészséges hajszálak képződését és a fejbőr higiénés állapotának kialakulását.színezett hajra is alkalmas Alkalmazása: A megnedvesített hajas fejbőrre 30-50 cm3-nyi habot egyenletesen eloszlatunk és átdörzsöljük a tisztítandó felületet majd ezt követően bő vízzel leöblítjük. Ha szükséges, a s..

Bio jojoba hajfény balzsam (hajvég ápoló) - 5...

1 658Ft

rating

Hajregenerációt támogatóbioaktív hatóanyagokkal az ép hajszálakértA száraz, töredezésre hajlamos hajra, hajvégre ajánljuk, a B5-, E-vitaminokkal és a jojoba olajával, lenmag kivonatával készülő a hajregenerációt támogató az egészségesen ép hajszálak képződését segítő hajfény balzsam. A haj kifésülését megkönnyíti, ha a Bio Narancs-jojoba hajfény spray-vel átfújjuk a haj alsó harmadát. Alkalmazása: teáskanálnyi mennyiségű hajfény balzsamot eg..

Bio narancs-jojoba hajfény spray - 100 ml

2 388Ft

rating

*Moringa és tamanu olajjal.   Használat előtt felrázandó!   Hajregenerációt támogató gyógynövények kivonatával és E- és B5- vitaminokkal készül. A haj kifésülését segíti a jojoba-, moringa-, tamanu olajok, és a selymesebb, lágy, természetes hajfény kialakulását támogatja, mérsékelheti a hajszálak töredezését.Festett, színezett hajra is használható. Alkalmazása: A kétfázisú hajfény spray felrázandó az alkalmazás előtt..

Bio Nyirfa & Kamilla Samponhab  (66%+ Demeter)...
ÚJ

Bio Nyirfa & Kamilla Samponhab (66%+ Demeter)...

3 978Ft

rating

66%+ biodinamikus összetevővelA mezőgazdasági összetevők 100 % -a ellenőrzött bio termesztésből származikaktív hajregeneráció támogatásanormál és enyhén zsírosodásra hajlamos hajraA normál és az enyhén zsírosodásra hajlamos haj kíméletes hajmosószere. A nyírfa, csalán és kamilla, valamint a bíbor kasvirág gyógynövények kivonatai, a zöld mandarin illóolaja elősegítik az egészséges hajszálak képződését és a fejbőr megfelelő higiénés állapotá..

Csalán sampon, zsíros hajra - 150 ml

2 790Ft

rating

könnyen zsírosodó hajra·         Csalán és Csombord kivonattal·         Boróka és eukaliptusz illóolajjal·         Biotinnal, B3-, B5-, E-vitaminokkal A CSALÁN SAMPON gyógynövényes illatú, a hajas fejbőr zsiradékanyag termelésének normalizálását támogató biotint, E-, B3-, B5-vitamint és gyógynövény kivonatokat t..

Csalán-szalmagyopár normalizáló samponhab - 15...

3 393Ft

rating

Zsíros hajra a haj zsírosodását mérséklő hatásukról ismert gyógynövények hatóanyagaival és szalmagyopár, pálmarózsa és cédrus illóolajával, valamint B5-vitaminnal készülő sampon. A zsíros, vagy könnyen zsírosodó hajas fejbőr és haj bőr- és hajkímélő alapos tisztítására ajánljuk. Praktikusan akár 2-3 naponta is alkalmazható. Alkalmazása: A megnedvesített hajas fejbőrre 30-50 cm3-nyi habot egyenletesen eloszlatunk és átdörzsöljük a tis..

Hajtápláló Nutrimax szérum 15 ml
ÚJ

Hajtápláló Nutrimax szérum 15 ml

7 584Ft

rating

Megújult kiszereléssel a vásárlói igényeknek megfelelően!• bőrtápláló, vitalizáló bioaktív hatóanyagokkal A haj vitális növekedését elősegítő bioaktív hatóanyagok koncentrátuma. Moringa, tamanu és Borago olajok, valamint multivitamin komplex segítik a hajszálak táplálását. A búzafűlé, kocsord, bíbor kasvirág és az édesgyökér kivonata támogatja a bőrregenerációs folyamatokat. Alkalmazása: Hetente két alkalommal a szérumot be..

Kávé & Goji sampon - 150 ml

2 681Ft

rating

•    hajápoló Moringa olajjal•     mandula fehérje hidrolizátummal•    B5-provitaminnal •    Rozmaring, teafa és eukaliptusz illóolajokkal *SLS mentes termék A haj és fejbőrtisztító hatóanyagai kíméletesen és alaposan tisztítják a bőrfelületet. Üde bőrérzet kialakulását segíti az eukaliptusz illóolaja. A teafa- és rozmaring illóolajok és a borsikafű kivonata a megfelelő bőrhigiénés..

Kávé & Goji sampon - 500 ml

6 707Ft

rating

•    hajápoló Moringa olajjal•     mandula fehérje hidrolizátummal•    B5-provitaminnal •    Rozmaring, teafa és eukaliptusz illóolajokkal *SLS mentes termékA haj ésfejbőrtisztító hatóanyagai kíméletesen és alaposan tisztítják a bőrfelületet. Üdebőrérzet kialakulását segíti az eukaliptusz illóolaja. A teafa- és rozmaringillóolajok és a borsikafű kivonata a megfelelő bőrhigiénés állapot k..

MORINGA & JOJOBA HAJFÉNY BALZSAM - 50 ml

2 159Ft

rating

száraz, töredezésre hajlamos haj ápolásáraA száraz, töredezésre hajlamos hajra ajánljuk, a hajregenerációt támogató az egészségesen ép hajszálak képződését segítő hajfény balzsam. A haj kifésülését megkönnyíti a jojoba olaj és a tucuma vaj. A nyírfalevél kivonata és a mandulatej hidrolizátuma valamint az eukaliptusz illóolaja a hajregenerációt segíti. Alkalmazása: A haj hosszától függően 2-4 ml mennyiségű hajfény balzsamot egyenletese..

Neemfa hajbalzsam - 150 ml

2 754Ft

rating

*neemfa levelének kivonata*mandulatej hidrolizátum*jojoba olaj*B3, B5, és E-vitaminok*zöld mandarin illóolaja*eukaliptusz illóolajDermatológiailag tesztelten:hipoallergén A Neemfa hajbalzsam selymes fényű haj kialakulását segíti és kiválóan ápolja, előkészíti a hajat a formázáshoz. A hajhagymákat tápláló mandulatej hidrolizátuma a B3-, B5-és E-vitaminokkal az ép és egészséges szerkezetű hajszálképződést segíti elő. A neemfa leveléből készü..

Nyírfa & Moringa Hajsampon Hab - 200 ml

4 734Ft

rating

bio bíborkasvirág kivonattalbio jojoba és moringa olajjal ápolja a hajat A száraz haj tisztítására szolgáló samponhab. A bíbor kasvirág és a nyírfa levelének a kivonatával és panthenollal valamint B3-vitaminnal segíti a hajregenerációt. A haj fényességének  és selymesebb hajérzet kialakulását támogató jojoba és Moringa olajokat tartalmaz. Alkalmazás: A megnedvesített hajas fejbőrre 30-50 cm-nyi habot egyenletesen eloszlatunk és á..

Rozmaring-reishi regeneráló sampon Dermatológi...

2 965Ft

rating

A termék 99,29 %-a ökológiai gazdálkodásból származik.Ganoderma lucidum gomba kivonatávalneemfa kivonattal B5-, B3-vitaminokat tartalmazteafa, boróka és rozmaring illóolajokkalBőrgyógyászatilag teszteltAz érzékeny hajas bőrre a bőrregenerációt és a hajnövekedést támogató sampon. Műtétek után, a hegzáródását követően elsőként ajánlható kozmetikai sampon. Alkalmazása: A megnedvesített hajra, hajas fejbőrre kb. 5-8 ml-nyi sampont viszünk fe..

Rozmaring-reishi regeneráló sampon Dermatológi...

6 980Ft

rating

A termék 99,29 %-a ökológiai gazdálkodásból származik.Ganoderma lucidum gomba kivonatávalneemfa kivonattal B5-, B3-vitaminokat tartalmazteafa, boróka és rozmaring illóolajokkalBőrgyógyászatilag teszteltAz érzékeny hajas bőrre a bőrregenerációt és a hajnövekedést támogató sampon. Műtétek után, a hegzáródását követően elsőként ajánlható kozmetikai sampon. Alkalmazása: A megnedvesített hajra, hajas fejbőrre kb. 5-8 ml-nyi sampont viszünk fe..

Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)