Dezodor

A természetes szépségápolás koncepciójában rendkívül fontos szempont, hogy alumíniumsóktól mentesek legyenek az izzadást mérséklő, dezodoráló termékek. Ezt a bio és Demeter ellenőrzéskor, tanúsításkor kiemelten ellenőrzik, hogy sem bázikus, sem savas közegben stabilizált alumíniumsók nem lehetnek a dezodorokban. A Demeter International e.V által minősített biodinamikus biokozmetikai termékeink között egy roll-on típusú bio zsálya fresh krémdezodor és egy „natural pumpás” spray bio mandarin dezodor termékünk is van, mint izzadást mérséklő, dezodoráló termék. A biokozmetikumaink között a legközkedveltebb dezodorjaink a friss, üde illatú bio jázmin krémdezodor, amely klinikailag is tesztelt bio orvosi zsályás dezodor amely natural spray megjelenítésű, kellemes bőrérzetet elősegítő dezodoráló termék. A kismamák részére a bőrgyógyászatilag tesztelt bio bíborkasvirág krémdezodor allergénmentes természetes növényi illóolajokkal készített terméket javasoljuk, amely a bőrregenerációt elősegítő allantoint, bíbor kasvirág- és körömvirág kivonatot tartalmaznak. A természetes megoldások koncepcióját követi a hamamelisz dezodor. Férfiak részére legközkedveltebb a fás illatú, érzékeny bőrre is ajánlott bio szantálfa & tamanu krémdezodor és a szintén „roll-on” típusú ciprus krémdezodor.
Termék összehasonlítás (0)

Bio Bíborkasvirág krémdezodor Dermatológiailag...

3 124Ft

rating

alumíniumsóktól mentes Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató krémdezodor.A bíbor kasvirág és körömvirág kivonata elősegíti a bőrregenerációt. az E-vitaminnal és allantoinnal együtt. A teafa és az eukaliptusz, illóolaja és a mentol támogatja a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazása: Vékony rétegben az ápolandó hónalji bőrfelületre kenjük a golyós applikátorfej segítségével. Kerüljük a szembe j..

Bio Jázmin krémdezodor Dermatológiailag tesztel...

2 796Ft

rating

alumínium sóktól mentes alkohol mentes Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő krémdezodor. A teafa-, eukaliptusz bio illóolajok és a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és orvosi zsálya kivonata és a shea vaj. Alkalmazása: Az ápolandó bőrfelületen kb. 0,5-1 ml-nyi dezedoráló krémet egyenletesen szétkenünk. ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI):  ..

Bio mandarin dezodor (66%+ Demeter)natural spray (...

3 988Ft

rating

66%+ demeter ingredients* teafa, eukaliptusz, citromfű és citrom illóolajokkal*aluminium sóktól mentes*alkoholmentes*hajtógázmentesÜde, dezodorált bőrérzetet elősegítő testpermet. A teafa, eukaliptusz, citromfű és citrom illóolaja segíti a higiénikus, dezodorált bőrállapot fenntartását. A yam gyökér, kamilla és az orvosi zsálya kivonata támogatja a bőrregenerációt. Alkalmazása: 2-3 pumpálásnyit az ápolandó bőrfelüleltre permetezünk...

Bio orvosi zsályás dezodor Dermatológiailag te...

3 512Ft

rating

Alumínium sóktól mentesAlkoholmentesHajtógázmentes Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet.A teafa, eukaliptusz, citromfű és a menta illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazása: 2-3 pumpálásnyit az ápolandó hónalji bőrfelületre permezünk. Kerüljük a szembe jutását!Gyermekektől elzárva tartandó!ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI):  AQUA, SALVIA OFFICINALIS L. EXTR.*, MENT..

Bio orvosi zsályás dezodor Dermatológiailag te...

2 909Ft

rating

Alumínium sóktól mentesAlkoholmentesHajtógázmentes Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet.A teafa, eukaliptusz, citromfű és a menta illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazása: 2-3 pumpálásnyit az ápolandó hónalji bőrfelületre permezünk. Kerüljük a szembe jutását!Gyermekektől elzárva tartandó!ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI):  AQUA, SALVIA OFFICINALIS L. EXTR.*, MENT..

Bio Reishi & Echinacea krémdezodor Dermatoló...

3 242Ft

rating

*alumíniumsóktól mentes Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató krémdezodor.A Ganoderma lucidum gomba és a körömvirág kivonata elősegíti a bőrregenerációt az E-vitaminnal és allantoinnal együtt. A teafa és az eukaliptusz, illóolaja és a mentol támogatja a higiénikus bőrállapot fenntartását.Alkalmazás: Vékony rétegben az ápolandó hónalji bőrfelületre kenjük a golyós applikátorfej segítségével. Kerüljük a..

BIO SZANTÁLFA & TAMANU KRÉMDEZODOR - 50 ml

2 810Ft

rating

* alumínium sóktól mentes* alkohol mentes Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő roll-on krémdezodor. A szantálfa illóolaja és a mentol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és orvosi zsálya kivonata, a tamanu olaja és a shea vaj. Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 1-1,4 g-nyi dezedoráló krémet egyenletesen szétkenünk. Kerüljük a szembe jutását! ..

Bio Zsálya Fresh Krémdezodor (66%+ Demeter) - 50...
ÚJ

Bio Zsálya Fresh Krémdezodor (66%+ Demeter) - 50...

2 998Ft

rating

66%+ biodinamikus összetevővel * alumínium sóktól mentes * alkohol mentes Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő roll-on krémdezodor. A menta és a teafa illóolaja valamint a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az orvosi zsálya kivonata valamint a shea vaj. Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 1-1,4 ml-nyi dezod..

Ciprus krémdezodor - 50 ml

2 647Ft

rating

for men/férfiaknak * alumínium sóktól mentes * alkohol mentes Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő krémdezodor. A teafa-, eukaliptusz illóolajok és a menthol-, segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág kivonata, az allantoin, panthenol, az E-vitamin és a shea vaj. Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 1 ml-nyi dezodoráló krémet egyenlet..

Hamamelisz dezodor - 125 ml

2 906Ft

rating

* eukaliptusz, citromfű, citrom és teafa illóolajjal* friss, diszkrét illatú, parfümmentes* alumíniumsóktól mentes Alumíniumsóktól mentes, izzadmányt mérséklő, hűsítő testpermet. A teafa-, citromfű-, citrom-, és eukaliptusz-, illóolajával készül. Az allantoin valamint az orvosi zsálya illóolaja támogatja a hámregenerációt.   Alkalmazása: vékony rétegben lepermetezzük az ápolandó bőrfelületet. (2 pumpálás/dm2)   Nem alk..

Írisz krémdezodor - 50 ml

2 691Ft

rating

for women/hölgyeknek* alumínium sóktól mentes * alkohol mentes Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő krémdezodor. A teafa-, eukaliptusz illóolajok és a menthol-, segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és az irisz kivonata, az allantoin, panthenol, az E-vitamin és a shea vaj. Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 1 ml-nyi dezodoráló krémet ..

Teafaolajos dezodor - 50 ml

3 280Ft

rating

alumíniumsóktól mentes dezodorálást segítő illóolajokizzadást mérséklő hatóanyagokkal A Teafaolajos dezodor kiváló izzadást mérséklő és dezodoráló hatású, hűsítő testpermet. Hajtógáz- és alkoholmentes termék! Triclosan és alumíniumsó-mentes dezodor. Alkalmazása: A szükséges helyre permetezve 2-3 pumpálás/dm2 a testfelületre. Szembe, nyálkahártyára ne permetezzük! *= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komp..

Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)