Menü
Bevásárló kosaram
Vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát, amennyiben egyéni vállalkozóként / cégként kíván vásárolni!
Magánszemélyként is nyilatkoznia kell! Tovább..

RólunkA BIOKOZMETIKUMOK SZERETHETŐ VILÁGMÁRKÁJA

 

Küldetésünk:  A természet szépítő és gyógyító erejének legjavát adjuk Önnek!


Szeretné megtudni a BIOLA titkát?

Mivel érdemeltük ki partnereink, vevőink bizalmát?

 

Kiemelkedő minőségű bevált kozmetikai termékek - Minden bőrtípusra, minden korosztály számára, arc- és testápoló kozmetikai termékek , kiváló ár-érték aránnyal - Demeter International e.V. által tanúsított Biodinamikus  és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. (HU-ÖKO-01) által tanúsított BIO – továbbá Natural Skin Care kategóriában.

 

Miért olyan hatásosak a BIOLA termékek?

Hatékony termékek –Komplex támogatás számos (450) gyógynövény és természetes hatóanyag segítségével

 

Mitől más a BIOLA?

Innovatív - Ötvözi a tudományos bőrgyógyászati és biokémiai eredményeket és a tradicionális szépségápolást, támogatva az ember, a természet és a környezet egészségének tudatos megóvását

 

Vajon a fentiek miatt tér vissza a vásárlóink közel 95 %-a? Szerintünk igen!

 Mivel tudunk hozzájárulni az Önök eredményességéhez?

 

Tényezők, amelyek megkülönböztetik termékeinket a versenytársak termékeitől 

Egyedi értékesítési ajánlat - Unique Selling Point (USP)

Úttörők vagyunk Magyarországon (1990 óta) a tanúsított természetes kozmetikumok fejlesztésében. A BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01 által (2006 óta) tanúsított bio BIOLA és BIOLA PROFESSIONAL,  EVERYOUNG ORGANIC LUXURY SKIN CARE, HIOLA márkanevek alatt. amelyeket gyártjuk és forgalmazzuk. Ezen felül: a Demeter International e.V által (2009 óta) tanúsított biodinamikus kozmetikai termékeket az EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE és az összetevők között jelölhető Demeter termelésből  származó összetevőket is tartalmazó EVERYOUNG ORGANIC PLUS SKN CARE biokozmetikumokat.


 

Az európai természetes kozmetikum tanúsításban nemrégen bevezetett COSMOS STANDARD  szerint a BDIH/IONC által tanúsított EVERYOUNG PROFESSIONAL ORGANIC SKIN CARE termékcsaládunk (2015-óta) folyamatosan bővül, és 2017-ben kezdtük meg a piaci bevezetését.
  


Amivel BIOLA megajándékozza a bőrét

 

·         A magyar Biokontroll Nonprofit Hungária Kft. (HU-ÖKO-01) mint tanúsító szervezet kritériuma, hogy a BIO termékek 90 % mezőgazdasági termelésből származó összetevőinek 95 %-a tanúsított Bio-nak kell lennie. (Ez eltér több európai tanúsító szervezet kritériumától, néha négyszer több hatóanyagot megkövetelve).

 

·         Az egyik professzionális termékcsoportunk a BDIH-IONC (2016 óta) által tanúsított COSMOS NATURAL és COSMOS ORGANIC minősítésű.

 

·         A natural skin care típusú Naturissimo termékeinkben 10-35 % közötti a tanúsított bio összetevők aránya.

 

·         Termékeink nagyon magas megközelítőleg 450 különböző bioaktív növényi alapanyaggal készülnek összetett célirányos és hatékony formulázással (sok speciális hatással rendelkező gyógynövénnyel és természetes összetevővel), minden bőrtípusra egyedi összetételű recepttel.

 

·         A vásárlói elégedettség nagyon magas, vevőink több mint 95 %-a visszatérő vásárló.

 

·         Otthoni és professzionális felhasználásra az európai kozmetikai termék adatbázisában (CPNP) több mint 480 féle termékünk van rögzítve.

 A cégvezető Dr. Gyovai Viola

okl. biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa.

 

Több mint 30 éve (1985-től) kozmetikai hatóanyag és termék recepteket fejleszt.

Jelenleg is szállítunk a magyar, ír, litván spanyol és más európai forgalmazási területen túl észak amerikai szállodák részére a kanadai nagykereskedőn keresztül 4-6000 egység/termékféleséget jónéhány általunk fejlesztett termékből, ami a visszatérő vásárlók megelégedettségére szolgál a Natural, Bio és Biodinamikus kategóriákban is 11 országban 3 kontinensen.

 

The University of Texas at Austin [IC2 Institute] és a ValDeal Zrt 2008-as projektversenyén a 28 legígéretesebbnek tartott szellemi alkotás közé jutott Dr. Gyovai Viola az első magyarországi organikus arc és testápoló BIOLA kozmetikai termékcsalád kifejlesztéséért.

 

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs díja 2012-ben, a magyar gyógynövények felhasználásával gyártott világszínvonalú natúr és biokozmetikumok kifejlesztéséért.


Harper’s BAZAAR magazin malajziai kiadásának Beauty Awards 2015 versenyén, a 150 legjobb kozmetikai termék között előkelő helyett ért el a BIOLA Bio kökény arctej (BIOLA Organic Blackthorn Cleansing Milk) és a legjobb lett a Milk / Cream Cleanser kategóriában.

 

European HEALTH & SPA AWARDS (2015)-  BEST PRODUCT INNOVATION kategória győztes a my SPRIT skincare by BIOLA termékekkel.

 

A BIO Levendula baba fürdető The Natural Health Expo2016 - Dublin kiállításon a legjobb TOP 3 bőrápolási terméke közé választották. 

Katalógusok

 

Naturissimo lakossági (Natural)

 

BIOLA lakossági (Bio)

 

Baba-mama (Bio + Natural)

 

EVERYOUNG Biodynamic Skin Care – Demeter tanúsítással (Biodinamikus)

 

Dr. Ganolife – Ganoderma Lucidum gombával (Bio + Natural)BIOLA „Story”


Cégünk jogelődje 1990-ben alakult (pontosan 1990. aug. 15-én), 2011.-től BIOLA Biokozmetikai Kft, névvel kozmetikai és testápolási cikkek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Dr. Gyovai Viola a cég vezetője, okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa 1985 óta fejleszt kozmetikumokat. Ötvözi a tudományos és a tradicionális szépségápolást, támogatva az ember, a természet és a környezet egészségének tudatos megóvását.

 Dr. Gyovai Viola így mesél a kezdetekről:

"Édesapám kislány koromban sok történetet mesélt a gyógynövények csodáiról. Érdeklődve hallgattam, ahogyan a természet iránti különleges tiszteletével átszőtte mondandóját."

Ekkor kezdődött az elhivatottságom és tudtam, hogy a gyógynövények szépségápolási és bőrgyógyászati célú alkalmazásával kell foglalkoznom! Az első megdöbbenésem: az első ajándékba kapott arcápoló kozmetikai termék használata mellett hirtelen az arcom teljes felülete begyulladt. A következő három hónapban elmentem kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz, de nem használt. Arcom teljesen mély gyulladásos folyamatok hadszínterévé vált. Lehetne erre valamilyen természetes megoldást találni? - kérdeztem magamtól és ekkor a gyógynövények szépítő erejéhez fordultam segítségért. Egy hónap múlva már látszott az eredmény és ekkor döntöttem el, hogy ehhez a csodához másokat is hozzásegítek. Kedves hobbimmá vált a tudományegyetem biológiai szakának elvégzése után a kozmetikai hatóanyag kompozíciók és termékreceptúrák fejlesztése. Doktori disszertációm folytán sokféle számomra meglepő szakmai kísérleti eredményt olvastam a  kozmetikai alapanyagokkal kapcsolatban. Ekkor döbbentem rá arra, hogy rögtön nem érdemes a kémia összes új csodáját a bőrápoló termékekbe bedolgozni. Továbbá az is összeállt bennem, hogy a  termékek fejlesztésekor rendkívül fontos figyelembe venni mind a hatóanyagok hosszan tartó bőrgyógyászati, toxikológiai eredményeit, mind a népgyógyászati tapasztalatokat.

A natúr és a biokozmetikumokkal kapcsolatos feltételrendszereket tanulmányozva rá kellett jönnöm,  hogy komoly okai vannak annak, hogy milyen anyagokat célszerű kerülni az ilyen bőrápoló termékek kifejlesztése során toxikológiai és bőr élettani szempontból, az élő környezetünk megóvásáról nem is beszélve. Ekkor vált meggyőződésemmé, hogy az emberek számára gyógynövényekből a lehető legtermészetesebb, legtisztább hatóanyagokat akarom adni, azért hogy az egészséges bőrállapotukat megőrizhessék, helyreállíthassák. Szeretném mindezt azzal a lelkesedéssel és jó szándékkal megvalósítani, amit édesapámtól örökségül kaphattam, amiért mindig hálás leszek.

Lelkes és elhivatott csapatot gyűjtöttem magam köré, akik a bio alapanyagokat termelő gazdáktól, a környezettudatos kozmetikumgyártó kollegákon át az ökotudatos kereskedőkig szinte egy családként járulnak hozzá a közös célkitűzésekhez. Mi mindannyian elhivatottak vagyunk a természetes hatóanyagokban gazdag kozmetikumok iránt, azzal a céllal, hogy szolgáljuk az emberek természetes úton történő szépülését."


„A természet szépítő és gyógyító erejének legjavát adjuk Önnek!”