Fog és ajakápolás

A legtermészetesebb fog-, száj- és ajakápoló termékeket keresők részére a biodinamikus-, Demeter minősítést kapott bio yam-mandarin fogápoló gél-t ajánljuk az érzékeny szájnyálkahártyára és az yam-teafaolajos fogkrém-et javasoljuk a teafaolaj ízét és illatát kedvelőknek. Nemcsak kíméletesen tisztító glükozidos tenzidekkel készülnek SLS és SLES-mentesek, hanem mentesek a szintetikus illatanyagoktól, a mesterségesen szintetizált konzerválószer molekuláktól, GMO-mentes alapanyagokból készülnek.

A hideg napokon elkerülheti a „kék ajkak” kialakulását és támogathatja az ajkak természetes védekezőképességét az cickafarkfű & fahéj vitality ajakír segítségével, amely a bőrtápláló Demeter kakaóvajat, a bársonyos ajkak kialakulását segítő biodinamikus termelésből származó növényi olajokat és gyógynövény kivonatokat tartalmaz. Az anti ageing hatóanyagairól ismert szalmagyopár kivonattal és argan olajjal készülő, balzsamosabb ajakápolónkat egyre többen vásárolják. A bársonyos ajkak kialakulását segítő shea vaj, jojoba-, ligetszépe olaj és az antioxidánsokban gazdag rozmaring kivonat értékes bioaktív hatóanyagok. A teafa és a kubeba bors illóolaja a megfelelő bőrhigiénés állapot kialakulását segíti.

A bio fogkrémek közül a bio bíbor kasvirágos fogkrém a legközkedveltebb, mert a szájnyálkahártya regenerációját támogató bíbor kasvirág- és orvosi pemetefű kivonatot tartalmaz. Az eukaliptusz és a borsmenta illóolaja a megfelelő szájhigiénés állapotot és az üde leheletet segíti elő. A teafaolajos fogkrém az eukaliptusz-, teafa- és menta illóolaja a megfelelő szájhigiénés állapotot és a üde lehelet kialakulását hatékonyan támogatja. A kamilla- és borsmenta kivonata a bíborkasvirág hatóanyagaival együtt a fogíny regenerálódását segíti. A lizin aminosavat és E-, B5-vitaminokat tartalmazó ajakír az ajak bőrének regenerációját elősegíti. A shea-, tamanu- vajak és a jojoba olaj a kiszáradástól segít megóvni az ajkat. Míg a teafaolaj, menthol és cirtromolaj a megfelelő bőrhigiénés állapotot támogatják. A bio málna lip plumper szájfény a bársonyosan telt ajkak kialakulását segíti elő és a tavaszi hűvös, szeles napokon óvja az ajkat. A bestseller fogkrémünk a herbadent fogkrém gyengéden, de alaposan polírozó, természetes eredetű kalcium karbonátot tartalmaz. A menta-, a pemetefű kivonatok, a menta-, citromfű és eukaliptusz illóolaja a megfelelő szájhigiénés állapotot segíti kialakítani.

Igazi „védőpajzs” a lip shield ajakápoló, amely a bőr regenerációját elősegítő tamanu-, pequi-, argan-, ligetszépe- és szőlőmag olajokkal, valamint shea és tukuma vajjal, körömvirág kivonattal készül és a nagyon hideg téli napokon is közkedvelt. A hidratációra szomjazó és vitalizáló hatóanyagokat igényló bőrre bevált az ajak balzsam a teafa-, fahéj- illóolajok segítik a teltebb és pirospozsgás ajkak megfelelő bőrhigiénés állapotának kialakulását. 

Termék összehasonlítás (0)

Ajak balzsam - 10 ml

1 486Ft

rating

Bőrtápláló ajakápoló balzsam, amely bioaktív hatóanyagokat tartalmaz. A hyaluronsav tartalma és a ginseng kivonata a telt és bársonyos ajkak kialakulását segítik. A teafa illóolaja és az allantoin, B5-vitamin, jojoba és castor olaj a bőrregenerációt támogatja. Minden bőrtípus ápolására ajánljuk. Alkalmazása: Vékony rétegben felvisszük a „kiszáradásra” hajlamos ajak felületére.*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek..

Bio bíbor kasvirágos fogkrém - 75 ml

2 082Ft

rating

Az eukaliptusz, citrom és a menta illóolaja a megfelelő szájhigiéniás állapotot, friss lehelet kialakulását segíti elő. A bíbor kasvirág (echinacea), pemetefű és a kamilla kivonata az E-, és B5- vitaminokkal a szájnyálkahártya és a fogíny regenerálódását támogatja. Kíméletesen polírozza a fogakat és mérsékelheti a lepedék és fogkőképződést.   Alkalmazása: Kb. 1-1,5 ml fogkrémet a fogkefére viszünk, majd a fogtisztítás helyes gyako..

Bio Citrom friss ajakír - 5,3 g

2 499Ft

rating

Teafa, citrom és eukaliptusz illóolajokkalA shea- és kakaóvaj, a tamanu- és jojoba olajokkal óvja az ajkat. Míg a teafaolaj, a menthol, és a citromolajok a megfelelő bőrhigiénés állapotot támogatják.A herpeszes tüneteket mutató ajkakon is előnyösen alkalmazható.L-Lysin aminosavat is tartalmaz így a herpesz hólyagocskák kifejlődésének lehetőségét csökkenti! Alkalmazása: Vékony rétegben a megtisztított, ajkakra kenjük.Összetevők/INGREDIENTS (IN..

Bio Everlasting Age Control Ajakír (66%+ Demeter)...
ÚJ

Bio Everlasting Age Control Ajakír (66%+ Demeter)...

2 658Ft

rating

66%+ biodinamikus összetevővel70% tanúsított ökológiai összetevővel*érzékeny bőrre gyengéd bőr és hajtisztítás*bőrregenerációt támogató növényi kivonatokkal*S.L.S. és S.L.E.S. mentes termékA shea- és kakaóvaj, az argán-, ligetszépe- és jojoba olajokkal óvja az ajkakat. Az szalmagyopár (Everlasting) hatóanyagai, a rozmaring- és a stevia kivonatok antioxidánsai segítik a bőr fény okozta bőröregedési folyamatoktól történő megóvását. A teafaolaj-, cu..

Bio Málna lip plumper szájfény - 7 ml

3 238Ft

rating

Baobab-, Argan- és ligetszépe olajjal. Retinyl palmitáttal, B5- és E-vitaminnal. Teafa és rozmaring illóolajjal.  Az Argan-, Baobab-, Avocado-, ligetszépe és jojoba olajokkal táplálja, óvja az ajkat. Míg a teafaolaj, illóolaja a megfelelő bőrhigiénés állapotot támogatja. A Retinyl palmitát, az E- és B5-vitaminokkal az aktív bőrregenerációt segíti elő. A koriander és a Maca kivonata a rozmaring illóolajával vitális, tónusos bőrá..

Bio yam-mandarin fogápoló gél (66%+ Demeter) - ...

2 619Ft

rating

A tejfog kíméletes őre s a gyerekszáj friss is lesz tőle!66%+ biodinamikus összetevővel Kisgyermekek és homeopatikus termékeket fogyasztók részére ajánljuk. • Tejfogakkal rendelkező kisgyermekek részére különösen ajánljuk a szájnyálkahártya és fogak megfelelő szájhigiénés állapotát és tisztítását biztosító, kíméletes hatóanyagokkal tisztító fogápoló gélt. Alkalmazása:1 cm3 fogkrémet a fogkefére viszünk, majd a fogtisztítás helyes..

Cickafarkfű & fahéj vitality ajakír - 5,3 g

2 598Ft

rating

Védje ajkait az időjárás viszontagságaitól, biodinamikus összetevőket tartalmazó ajakbalzsammal!  Az illóolajai a vitális pirospozsgás ajkak kialakulását segítik. Teafa, fahéj és rozmaring illóolajokkal.  A shea- és kakaóvaj, az argán és jojoba olajokkal óvja az ajkát. Míg a teafaolaj, a fahéj és rozmaring olajok a vitális és higiénikus bőrállapotot támogatják. Magyar pótcímkével szállítjuk! Összetevők/INGREDIEN..

Herbadent fogkrém - 100 ml

2 157Ft

rating

• S.L.S. és triclosan mentes termék • fogínyápoló összetevőkkel • a friss leheletet elősegíti A friss leheletet és megfelelő szájhigiénés állapot kialakulását támogatja. A pemetefű, mirha és bíbor kasvirág kivonata a fogíny és szájnyálkahártya regenerálódását segíti. Kíméletesen de hatékonyan polírozza és mérsékelheti a fogkő lerakódását. Alkalmazása: kb. 1 ml fogkrémet a fogkefére viszünk, majd a fogtisztítá..

Herbal fogápoló gél Dermatológiailag tesztelt ...

1 464Ft

rating

S.L.S. és triclosan mentes fogínyápoló Echinacea, kamilla és citromfű gyógynövény kivonatokkal 88,8 % ökológiai összetevővelA grapefruit illóolaja és a citromfű kivonata a megfelelő szájhigiéniás állapotot, üde leheletet biztosítja. A bíbor kasvirág, kamilla, kivonata a szájnyálkahártya és a fogíny regenerálódását segíti. Három év feletti gyermekek és homeopatikus termékeket fogyasztók részére is ajánljuk! Alkalmazása: 0,5-..

Lip shield ajakápoló - 10 ml

1 499Ft

rating

Az érzékeny bőr regenerációját elősegítő Tamanu-, Pequi-, Argan-, ligetszépe- és szőlőlmag olajokkal, Shea- és Tucuma vajjal, körömvirág kivonatával és E-vitaminnal készülő balzsam. Alkalmazása: A megtisztított ajak bőrének felületére a kb. 0,2-0,3 g-ot vékony rétegben elkenünk. *= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak24-11-17„A kozmetikumokra vonatkozó forg..

Reishi-Teafaolajos Fogkrém (81% ökológiai erede...

2 999Ft

rating

A teafaolaj, citrom és menta illóolaja elősegíti a megfelelő szájhigiéniás állapotot és az üde leheletet. A Ganoderma gomba,a bíbor kasvirág és kamilla kivonata a szájnyálkahártya és a fogíny regenerálódását segíti. Kíméletesen polírozza a fogakat és mérsékelheti a lepedék és fogkőképződést.Alkalmazása: 1-2 cm3 fogkrémet a fogkefére viszünk, majd a fogtisztítás helyes gyakorlata szerint eloszlatjuk a fogakon. Kétszer öblítsük ki a szájüreget a fo..

Sárgabarack-narancs fogápoló Dermatológiailag ...

1 269Ft

rating

• fogínyápoló gyógynövény kivonatokkal• S.L.S. és triclosanmentesKisgyermekek (3 éves kor felett) és homeopatikus termékeket fogyasztók részére ajánljuk. Tejfogakkal rendelkező kisgyermekek részére különösen ajánljuk a szájnyálkahártya és fogak megfelelő szájhigiénés állapotát és tisztítását elősegítő, kíméletes hatóanyagokkal készült fogápoló gélt.Alkalmazása: 0,5 ml fogtisztító gélt helyezünk a fogkefére és a fogmosás helyes gyakorlata ..

Teafaolajos fogkrém 95,06% öko - 75 ml

2 061Ft

rating

Hosszan tartóan friss lehelet, természetes anyagokkal, megoldás: TEAFAOLAJOS FOGKRÉM!95,06 % bio mezőgazdasági összetevővel• fogínyápoló gyógynövény kivonatokkal• üde lehelet fenntartását segítiAz eukaliptusz és a menta illóolaja a megfelelő szájhigiéniás állapotot, üde lehelet kialakulását segíti elő. A bíbor kasvirág, a borsmenta, a kamilla kivonata a szájnyálkahártya és a fogíny regenerálódását segíti. Kíméletesen polírozza a fogakat és mé..

Yam-teafaolajos fogkrém (75,35% öko, 66%+ Demete...

2 692Ft

rating

Kiváló segítség arra, hogy fényesen ragyogjon a mosolya a fény-yam gyökér segítségével!  Ajánljuk a homeopátiás kezelést folytatók részére. 66%+ biodinamikus összetevővel. 75% tanúsított ökológiai összetevővel. A teafa- és mandarin illóolaja a megfelelő szájhigiéniás állapotot, üde leheletet biztosítja. A kamilla-, citromfű-, kakukkfű, yam- kivonata a szájnyálkahártya és a fogíny regenerálódását segíti. Kíméletesen políro..

Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)