Menü
Bevásárló kosaram

Herbadent fogkrém - 100 ml

Herbadent fogkrém - 100 ml
Herbadent fogkrém - 100 ml
Sikertermék
Herbadent fogkrém - 100 ml
Herbadent fogkrém - 100 ml
Herbadent fogkrém - 100 ml


természetes fogkrém, fogínyápoló összetevőkkel, a garantáltan friss leheletért

Natúr, bioaktív hatóanyagokban gazdag fogkrémet keresel? Próbáld ki a Herbadent fogkrém nyújtotta kíméletes, mégis hatékony tisztítást! A fogínyápoló készítmény gyógynövény kivonatokkal segíti a teljeskörű regenerációt, illóolaj komponensei révén pedig közreműködik a legideális szájhigiénés állapot megteremtésében és fenntartásában. Rendszeres alkalmazásával mérsékelhető a lepedék, illetve fogkőképződés, egészségesen szép fogínyünk lehet. Ismerd meg a természetes szájápolás gyöngyszemét, amely S.L.S mentes és nem tartalmazó fluort sem! 

2.950 Ft
  • Stock: Raktáron
Cikkszám: NAT048HU100

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9800 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás


Miért ajánljuk a Herbadent fogkrém használatát?

Bioaktív alkotóelemekkel, gyógynövény kivonatokkal segíti a gyulladt íny regenerációját, és friss leheletet biztosít. Gazdaságos választás, mert nagy kiszerelése miatt sokáig elég egy család számára is. Bíbor kasvirág, mirha, pemetefű kivonatai által közreműködik a szájnyálkahártya és az íny regenerációjában. A menta illóolaja egy üde és optimális szájhigiénés állapot megteremtésében játszanak szerepet. Kíméletesen, de hatékonyan polírozza és mérsékelheti a fogkő lerakódását. Gondosan összeválogatott komponenseivel a hosszantartó friss lehelet garantált. 

Javasoljuk   fog- és ajakápolás   termékkörünket, amelyből bioaktív hatóanyagokban gazdag ajakbalzsamot is beszerezhetsz! 


Az ideális szájápolás körülményei 

A megfelelő tisztítás alapja a helyes fogmosási gyakorlat, a rendszeresség, illetve a tudatosan megválaszott gyógynövényes fogápoló készítmény. A natúr szemlélettel formulázott Herbadent fogkrémünk kizárólag növényi alkotókat tartalmaz, melynek további előnye, hogy nem tartalmaz fluort és S.L.S összetevőt sem. Nyugtató hatóanyagai miatt használható gyulladt, sérült íny esetében is.

Gyógynövény kivonatai támogatják a szájüreg regenerációját, kíméletesen, mégis hatékonyan gondoskodnak a tiszta felületű, kellemes érzetű fogakról és az üde leheletről. 

Naponta kétszer körülbelül borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére! Oszlasd el egyenletesen a fogak felszínén, illetve közöttük alaposan eldörzsölve, az ínyt is átmasszírozva, majd öblítsd ki kétszer!Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

24-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

29 Nov A helyes fogmosási technika természetes segítséggel
0 2482
A helyes fogmosási technika természetes segítséggel A szép mosoly záloga gyermekként és felnőttként egyaránt a rendezett, tiszta fogazat, amit a megfelelő szájhigiénia alapoz meg.A fogtisztítás helyes..
21 Sep A megfelelő fogkefe kiválasztásának és tárolásának fontossága
0 5025
A megfelelő fogkefe kiválasztásának és tárolásának fontosságaA megfelelő fogkefe kiválasztása lehetővé teszi a szájüreg hatékonyabb tisztítását, ápolását. A természetes fogkrémek olyan összetevőkkel e..
07 Sep A természetes fogkrémek ismérvei II.
0 799
A természetes fogkrémek ismérvei II.A natúr- és bio fogápoló olyan fogkrém, amely „alternatív” összetevőket tartalmaz, a megszokotthoz képest. A vegyi szemlélettel formulázott termékekben szokásos alk..