Menü
Bevásárló kosaram

Gyermek- és baba krémhabfürdő - 250 ml

Gyermek- és baba krémhabfürdő - 250 ml
Gyermek- és baba krémhabfürdő - 250 ml
Sikertermék
Gyermek- és baba krémhabfürdő - 250 ml
Gyermek- és baba krémhabfürdő - 250 ml
Gyermek- és baba krémhabfürdő - 250 ml


Legyen igazi élmény a fürdőzés a legkisebbeknek is! A Naturissimo krémhabfürdője adalékanyagoktól mentes, összetevőinek köszönhetően kíméletesen tisztít, és táplálja a bőrt, kellemes érzetet hagy maga után. A jojoba olaj utánzsírozó hatásán túl az édesgyökér, a mandulatej hidrolizátuma, a B5- provitamin és az allantoin támogatja a bőrhámregenerációját. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Bőrnyugtató hatóanyagai kifejezetten ajánlottak a csecsemők és érzékeny bőrű gyermekek, de akár felnőttek számára is.

3.820 Ft
  • Stock: Raktáron
Cikkszám: NAT014HU250

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9800 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: 2-3 cm3-nyi krémhabfürdőt 10 liter fürdetővízben eloszlatunk. A fürdőzés után langyos vízzel leöblítjük a bőrt.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

24-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

03 Dec A bababőr tényleg más?
0 1844
A bababőr tényleg más?Amikor egy baba bőrére gondolunk egyből a puha, selymes és rugalmas jelzők jutnak eszünkbe, ugye? Nos ez nem feltétlenül igaz, mert az újszülött bőre funkcionálisan és szerkezeti..
08 Jun Babafürdőzés a természetesség jegyében
0 1656
Babafürdőzés a természetesség jegyében Szakítsunk ama megrögzött hagyományunkkal, hogy a babákat hatalmas habokban fürdetjük! Azzal a régi beidegződést is célszerű elfelejteni, hogy az tisztít jól ami..
08 Jul TERMÉSZETES GONDOSKODÁS AZ ELSŐ PERCEKTŐL II.
0 1481
Természetes gondoskodás az első percektől II.Vegyük szemügyre miért is olyan különleges és érzékeny az újszülöttek, a babák bőre! Miért szükséges kitüntetett figyelemmel lennünk a bőrápolásuk terén at..