Menü
Bevásárló kosaram

Sensi & herbs fogkrém - 100 ml

Sensi & herbs fogkrém - 100 ml
Sensi & herbs fogkrém - 100 ml


Próbáld ki a vadonatúj, enyhén sós ízű Sensi  & herbs fogkrém nyújtotta kíméletes, mégis hatékony tisztítást! A fogínyt is ápoló készítmény gyógynövény kivonatokkal segíti a regenerációt, illóolaj komponensei révén pedig közreműködik az ideális szájhigiénés állapot megteremtésében és fenntartásában.

Rendszeres alkalmazásával mérsékelhető a lepedék, illetve fogkőképződés. Ismerd meg a természetes szájápolás gyöngyszemét, amely S.L.S mentes és nem tartalmaz fluort sem!


2.990 Ft
  • Stock: Raktáron
Cikkszám: NAT150HUEN100ml

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 18000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás


Miért ajánljuk a Sensi & herbs fogkrém használatát?

Natúr szemlélettel formulázott, enyhén sós ízvilágú, nagy kiszerelésű fogkrém, mely gyógynövény kivonatokkal segíti a gyulladt íny regenerációját, és friss leheletet biztosít. A pemetefű, mirha, kamilla és bíbor kasvirág kivonata a fogíny és szájnyálkahártya egészének regenerálódását segíti. Kíméletesen, de hatékonyan polírozza az érzékeny fogakat is, és mérsékli  a fogkő lerakódását. Gondosan összeválogatott komponenseivel a hosszantartó friss lehelet garantált.

A holisztikus szemléletű, biológiai fogorvosok egyik "kedvenc" összetevője a hidroxiapatit. Ebben a fogkrémben is megtaláljátok a hidroxiapatitot, ami egy a fogzománcban is megtalálható ásványi anyag, fogkrémekben alkalmazva remineralizálja a fogzománcot, erősítve a fogakat és csökkentve a fogérzékenységet. Ezenfelül kíméletesen tisztít és segít megelőzni a fogszuvasodást. Így a hidroxiapatitos fogkrémek, más fantasztikus hatóanyagokkal együtt nemcsak erősítik a fogakat, de kíméletesen ápolják is őket, miközben megelőzik a fogszuvasodást.

Javasoljuk fog- és ajakápolás  termékkörünket, amelyből bioaktív hatóanyagokban gazdag ajakbalzsamot is beszerezhetsz!

Az ideális szájápolás körülményei

A megfelelő tisztítás alapja a helyes fogmosási gyakorlat, a rendszeresség, illetve a tudatosan megválasztott gyógynövényes fogápoló készítmény. A Sensi & herbs fogkrém sokféle növényi hatóanyagot tartalmaz, melynek további előnye, hogy nem tartalmaz fluort és S.L.S és S.L.E.S. összetevőt sem. Kifejezetten ajánlott a szájüreg egészségének megőrzésére, sérült íny esetében is. Gyógynövény kivonatai támogatják az így és a nyálkahártya regenerációját, kíméletesen, mégis hatékonyan gondoskodnak a tiszta felületű, kellemes érzetű fogakról és az üde leheletről.

Naponta háromszor a főétkezések után, körülbelül 1-1,5 ml-nyi mennyiséget tegyél a fogkefére! Oszlasd el egyenletesen a fogak felszínén, illetve közöttük alaposan eldörzsölve, az ínyt is átmasszírozva, majd öblítsd ki kétszer!

 


Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

16 Apr Hidroxiapatit: A fogak védelmezője
0 5356
A fogápolás terén is folyamatosan jelennek meg újabb és újabb ígéretes összetevők, amik hatékonyabb védelmet és ragyogóbb mosolyt ígérnek. A hidroxiapatit az egyik legújabb sztár a fogkrémekben, de m..
12 Apr Tudatosan természetes szájápolás biokozmetikumokkal
0 611
A tudatos bőrápolás egyik fő alapelve, hogy mindig ellenőrizd le az INCI/összetevőket és ha kockázatosabb összetevőket látsz rajta, hagyd a fenébe! A hétköznapi életben van több szervezetünket terhelő..