Az ajakápolók rendkívül fontos szerepet töltenek be a mindennapi arcápolásban és az általános jólétben – gondoljunk csak arra az érzésre, amikor a repedezett, cserepes ajkainkat tépkedjük kínunkban... Ajkaink vékony bőrréteggel rendelkeznek, amely könnyen kiszáradhat, különösen száraz időjárási körülmények között. Az ajakápolók hidratáló és tápláló összetevői segítenek megőrizni az ajkak nedvességtartalmát, így megelőzve azok kiszáradását és repedezését. Ugyanakkor gyakran éri a káros napsugárzás, szél és hideg levegő hatása is. 


A NATURISSIMO lip shield balzsam egyedülálló összetétele kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje bőrünket télen-nyáron a káros környezeti hatások és szabadgyökök által okozott károsodásoktól. A balzsam formulája magában foglalja az antioxidánsokat, vitaminokat és egyéb vőrregeneráló összetevőket, amelyek segítenek megőrizni a bőr egészségét és fiatalos megjelenését. A bioaktív hatóanyagok rendkívül magas koncentrációja található benne: Tamanu-, Pequi-, Argan-, ligetszépe- és szőlőmag olajok, Shea- és Tucuma vajak, körömvirág kivonata és E-vitamin.


A termék egyik fő összetevője a természetes E-vitamin, amely kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ez segít megvédeni a bőrt a káros szabadgyökök ellen, amelyek a környezeti ártalmak és szennyeződések hatására keletkeznek. Emellett a balzsam tartalmazhat argánolajat és shea vajat is, amelyek intenzíven hidratálják és táplálják a bőrt, megőrizve annak puhaságát és rugalmasságát. A benne található olíva olaj kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása, mint például polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. A tamanu olaj hatóanyagai pedig gyorsítják a sebgyógyulást és az egészséges bőrnövekedést.


A NATURISSIMO lip shield ajakápoló használata rendkívül egyszerű és hatékony. Csak egy kis mennyiséget kell felvinni a tiszta és száraz bőrfelületre, majd gyengéden „masszírozni”, amíg teljesen felszívódik. Ez a balzsam nemcsak regenerálja, de védelmet nyújt a bőrnek, de egyúttal ápolja és táplálja, így hozzájárulva a bőr egészségének és szépségének fenntartásához.