Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Vegyük komolyan vagy csak divatról van szó?

A természetes hatóanyagok és a biokozmetikumok egyre népszerűbbek a bőrápolásban. Nagy előnyük ezeknek a termékeknek, hogy a tanúsított natúr- és biokozmetikumok nem tartalmaznak kockázatosabb összetevőket, kíméletesek a bőrhöz és látványos a szépítő, bőrápoló hatásuk. A biokozmetikumok ellenőrzött gazdálkodásból származó összetevőkből készülnek, és nem károsítják a környezetet sem!

szépség divat

 

Hogyan csináljuk?

A bőrápolási rutin összeállítása kozmetikus segítségével a legegyszerűbb, de magadnak is megpróbálhatod! Néhány kérdéssel mindenképp tisztában kell lenned viszont, hogy ne árt a bőröd szépségének!

  1. Ismerd meg a bőrtípusod! Zsíros, száraz vagy kombinált a bőröd? 
    Válassz megfelelő termékeket! A bőrtípusodnak megfelelő tisztítókat, tonizálókat, hidratálókat, mélytáplálókat és fényvédőket válassz. Ebben a
  2. BIOLA a partnered, hiszen minden termék leírásánál egyértelműen kiderül, hogy milyen bőrtípusra ajánljuk, illetve a termékszűrőnél is beállíthatod a bőrtípusodat.
  3. Kövesd a rutin lépéseit! Reggel és este is végezd el a rutin lépéseit, a megfelelő sorrendben és mindig tartsd be a hatóidőket is, hiszen egy arctisztító gél 2-3 perc alatt is, egy krémpakolás/maszk inkább 15-20 perc alatt fejti ki a legteljesebb szépítő hatását!
  4. Légy türelmes!  Ne várj azonnali eredményt, légy kitartó, és hamarosan látni fogod a változást. A bio anti-ageing hatóanyagok az arcápolási rutinba beépítve 4-6 hét múlva már láthatóan ránctalanítják és feszesítik az arcbőrt, mindezt kockázatosabb összetevők nélkül, természetesen hatékonyan!

Elég csak a kozmetikumokat bevetni?

Nem, az életmódod nagyban hozzájárulhat a bőröd gyors öregedéséhez/fiatalos kinézetéhez is! Nézzük, mit tehetsz a reggeli és esti arcápolási rutinod mellett a szép, vonzó bőrért:
Kerüld a dohányzás/e-cigi minden formáját!
A vegyi kozmetikumok és kockázatosabb összetevőket minden formában mellőzd.
Használj langyos vizet a bőrápoláshoz.
Gyengéden masszírozd be a termékeket a bőrödbe.
Utolsó lépésként a bio fényvédőt mindig már bekrémezett, vagy nedves bőrre vidd fel, majd óvatos tapogató mozdulatokkal oszlasd szét bőrödön!
Igyál sok tiszta vizet, és táplálkozz egészségesen, az alkoholt mellőzve.
Aludj eleget.
Tanuld meg kezelni a stresszt: a meditáció, jóga vagy futás sokaknak segít!

Végezetül ne feledd, hogy a természetes bőrápolás egy befektetés a bőrödbe. Ha időt és energiát fordítasz rá, szembetűnően ragyogó és egészséges bőröd lesz. Ebben segít Neked a Dr. Gyovai Viola által Magyarországon fejlesztett és gyártott BIOLA biokozmetikumok.