Bio Nyirfa & Kamilla Samponhab (66%+ Demeter) - 150 ml

rating

66%+ biodinamikus összetevővelA mezőgazdasági összetevők 100 % -a ellenőrzött bio termesztésből származikaktív hajregeneráció támogatásanormál és enyhén zsírosodásra hajlamos hajraA normál és az enyhén zsírosodásra hajlamos haj kíméletes hajmosószere. A nyírfa, csalán és kamilla, valamint a bíbor kasvirág gyógynövények kivonatai, a zöld mandarin illóolaja elősegítik az egészséges hajszálak képződését és a fejbőr megfelelő higiénés állapotá.. tovább

  • 3 978Ft

66%+ biodinamikus összetevővel

A mezőgazdasági összetevők 100 % -a ellenőrzött bio termesztésből származik

aktív hajregeneráció támogatása

normál és enyhén zsírosodásra hajlamos hajra


A normál és az enyhén zsírosodásra hajlamos haj kíméletes hajmosószere. A nyírfa, csalán és kamilla, valamint a bíbor kasvirág gyógynövények kivonatai, a zöld mandarin illóolaja elősegítik az egészséges hajszálak képződését és a fejbőr megfelelő higiénés állapotának kialakulását.

Színezett hajra is alkalmas. A töredezésre hajlamos  hajvég esetén célszerű néhány csepp jojoba olajat tartalmazó hajvégápolót alkalmazni.

 

Alkalmazás: A megnedvesített hajas fejbőrre 30-50 ml-nyi habot egyenletesen eloszlatunk és átdörzsöljük a tisztítandó felületet majd ezt követően bő vízzel leöblítjük. Ha szükséges, a samponozást megismételjük.

A haboló a haj hosszától és szennyezettségétől függően kb. 10-15 hajmosáshoz elegendő oldatot tartalmaz.

 

ÖSSZETEVŐK(INCI): CHAMOMILLA RECUTITA FL./ST. EXTR.**, BETULA ALBA L. EXTR.**, URTICA DIOICA L. EXTR.**, EXHINACEA PURPUREA EXTR.*, SOLANUM LICOPERSICUM FR: JUICE**, COCO GLUCOSIDE, LINUM USITATISSIMUM S. EXTR.**, ROSA CANINA FR. EXTR.**, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, GLYCERIN**, CITRIC ACID, CITRUS LIMON P. OIL (LIMONENE)**, SIMMONDSIA CHINENSIS S. OIL**, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL**, CITRUS NOBILIS P. OIL*,

 

 

 *= ellenőrzött ökológiai termelésből származik

Tanúsítja:  BIOKONTROLL Hungária Nonprofit Kft, HU-ÖKO-01


 

**= ellenőrzött biodinamikus termelésből származik

Tanúsítja: Demeter International. e. V.

 Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.

25-10-18 

 

 

 

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
 

  • Legtöbbet megnézett

  • Kiemelt

  • Szuper Akciós

  • Újdonságok