Menü
Bevásárló kosaram

SÁRGABARACK-NARANCS FOGÁPOLÓ GÉL - 50 ml

SÁRGABARACK-NARANCS FOGÁPOLÓ GÉL - 50 ml
Sikertermék
SÁRGABARACK-NARANCS FOGÁPOLÓ GÉL - 50 ml


S.L.S.-és triclosan mentes fogínyápoló, gyógynövény kivonatokkal, SZULFÁT MENTES

Kisgyermekek (3 éves kor felett) és homeopatikus termékeket fogyasztók részére ajánljuk. Tejfogakkal rendelkező kisgyermekek részére különösen ajánljuk a szájnyálkahártya és fogak megfelelő szájhigiénés állapotát és tisztítását elősegítő, kíméletes hatóanyagokkal készült fogápoló gélt.

1.479 Ft
  • Stock: Raktáron
Cikkszám: NSC010HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9000 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: 0,5 ml fogtisztító gélt helyezünk a fogkefére és a fogmosás helyes gyakorlata szerint tisztítjuk vele a fogakat.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

24-11-17

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

19 May A SZÁJ ÉS FOGÁPOLÁS FONTOSSÁGA BABAKORBAN
0 1360
A SZÁJ ÉS FOGÁPOLÁS FONTOSSÁGA BABAKORBANAhhoz, hogy felnőttkorban is egészséges fogazattal rendelkezzen valaki, annak alapjait bizony még a fogak kibújása előtt, azaz csecsemőkorban szükséges megal..
06 Nov Kisgyermekkori Természetes Fog- és Szájápolás
0 1033
Kisgyermekkori Természetes Fog- és Szájápolás A legbájosabb gyermekarcot is elcsúfíthatja, ha szuvasodástól feketéllő tejfogacskák bukkannak elő a pici mosolygásakor.  A gyermekek száj- és fogápolását..
29 May TERMÉSZETES SZÁJ ÉS FOGÁPOLÁS BABAKORTÓL KISGYERMEKKORIG
0 1311
TERMÉSZETES SZÁJ ÉS FOGÁPOLÁS BABAKORTÓL KISGYERMEKKORIG  Amint arról már olvashattak korábbi blogjainkban, a helyes száj és fogápolás elkezdésének, szinte az első pillanatoktól fogva óriási jelentősé..

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.