Nincs új a nap alatt - Természetes bőrvédelem 


 Ahogy az évszakváltással egyre többet süt a nap, egyre több időt töltünk el a szabadban, megyünk vízpartra, egyre többször válik szükségessé az ultraviola sugarak elleni fokozottabb védekezés egy remek bio fényvédő kozmetikum segítségével. Ezzel egyidejűleg fontossá válik a napozás utáni balzsamoknak, krémeknek is a használata a bőrünk szépségének és egészségének megóvása érdekében.


Mikre figyeljünk a napon való tartózkodás alatt és után? 

Először is ne feledjünk eleget inni a napon való tartózkodás alkalmával, illetve az utána követő időszakban! Természetesen vizet! Ez nem csak a szervezetünk normális biológiai működése miatt kulcsfontosságú, hanem bőrünk miatt is, annak érdekében, hogy újra képes legyen belülről megfelelően hidratálódni. Ráadásul a bőrön lévő sós víz és klórcseppek nagyíthatják a nap sugarait, ami fokozott nedvességvesztéshez vezethet.

Akár sós tengerben, akár „klóros” medencében fürdőzik, elengedhetetlen legalább a hazaérkezést követően a langyos vizű zuhanyozás, ami azonnal lehűti a felhevült bőrfelületet. Ezután célszerű mielőbb felvinni a napozás utáni természetes összetételű paraffinolaj mentes balzsamot/ testápolók valamelyikét.

Kihagyhatatlan az ajakápoló gyakori igénybevétele is, mivel az ajak bőrében nincsenek verejtékmirigyek és szőrtüszők. Ennek kapcsán, az ajkak viszonylag kevés nedvességhez, valamint zsíranyaghoz jutnak hozzá, így gyorsabban kiszáradnak, különösen az erős napfényben.


Az alábbi BIOLA termékeink nagyszerű frissességet és ápolást nyújtanak az Ön bőrének a napon tartózkodás alatt és az után, a természetesség jegyében:


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE – MANDARIN – YLANG – YLANG TUSFÜRDŐ


Kíméletesen tisztítja a glükozidos tenzidekkel a bőrét. A biodinamikus termelésből származó jojoba bőrtápláló olaja mellett a hidratáló tönkölybúza kivonata segíti a selymes és üde hidratált bőrállapot kialakulását. A szintén biodinamikus termelésből származó kamilla és búzavirág és citromfű kivonata támogatják a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az aromaterápiában élénkítő és vonzó illata miatt is közkedvelt illóolajokkal készül a tusfürdő gél.


EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE – BIO EVERLASTING AGE CONTROL AJAKÍR


A shea- és kakaóvaj, az argán-, ligetszépe- és jojoba olajokkal óvja az ajkakat a kirepedezéstől, kiszáradástól. Az szalmagyopár hatóanyagai, a rozmaring- és a stevia kivonatok antioxidánsai segítik a bőr fény okozta bőröregedési folyamatoktól történő megóvását. A teafaolaj-, cubeba bors- és rozmaring olajok a vitális és higiénikus bőrállapotot támogatják.