Mit  tehetünk annak érdekében, hogy a pihe-puha bababőr az is maradjon?


Amikor a puha bőrre gondolunk, legelőször a babák finom tapintatú, pihe-puha bőre jut eszünkbe. Még akkor is, ha ez koránt sem igaz minden esetben. Megijedni nem kell, a legtöbb csecsemőkori bőrprobléma nem komoly, megfelelő, természetes bőrápolással könnyedén kezelhető. Egyes csecsemők bőre eredendően hajlamosabb a szárazságra, de azt tudni kell, hogy mindegyik gyermeké vékonyabb és érzékenyebb, mint a miénk felnőtteké. Ami kiszolgáltatottabbá teszi a külvilág hatásaival szemben.

Rengeteg minden járulhat hozzá a bőr kiszáradásához. Többek között túl hosszan tartó fürdetés erős bőrtiszító SLS vagy SLES összetevőkkel, az őszi-téli hideg időben vagy a nyári száraz hőségben túl sokáig való tartózkodás, de okozhatja a fognövekedés okozta nyáladzás és egyes ételféleségek is. Nem beszélve a hagyományos szemléletű „babaápoló” szerek okozta szárazságról, melyekben a vegyi anyagok és mesterséges illatanyagok akár irritációt, sőt bőrgyulladást is eredményezhetnek.

Mit tudunk kezdeni a száraz bőrrel? Rengeteg egyszerű bőrápolási módszer segítheti a csecsemők és a nagyobbacskák sima, selymes bőrének megőrzését vagy éppen helyreállítását, de az első, amit a bőrük egészsége érdekében szükséges megtenni, az a „vegyszermentesebb” babaápolási kozmetikumok kizárólagos használata.

Néha nehéz lehet ellenállni a reklámok sugallta illatos tisztaságnak és haboknak, de ne dőljünk be a megszokott csábításnak, a vegyszermentes natúr és bio babafürdető készítmények azok, melyek segítenek a nedvességet visszatartani a bőrben, nem pedig kivonni azt.


A BIOLA cég természet ihlette, vegyszermentes babaápoló natúr szemlélettel formulázott és biokozmetikumai az első pillanatoktól kezdve segítenek megőrizni és fenntartani a legszelídebb módon gyermeke egészséges bőrállapotát.


BIOLA FOR BABY – LEVENDULÁS BABAFÜRDETŐ


A bőrgyógyászatilag tesztelt babafürdető biztonságos segítség az érzékeny bőrű kisbabák ápolásához!

Hatékony és kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató vitaminokkal és gyógynövények kivonatával készül. A csicsóka, bíbor kasvirág, és levendula kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az egészséges bababőr fenntartásához és annak megerősítéséhez már a fürdetés alatt.


NATURISSIMO FOR BABY – HERBAL BABA KRÉMHABFÜRDŐ


A bőrgyógyászatilag tesztelt termék biztonságot ad a szülőnek is a vásárlási döntéskor!

Kíméletesen tisztítja a baba bőrét. A makadámia olaj utánzsírozó hatásán túl a mandulatej hidrolizátuma, a B5- provitamin és B3-vitamin, valamint az allantoin segíti a hámregenerációt. A csicsóka-, az édesgyökér és a körömvirág kivonata a bőrregenerációt támogatják. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.


BIOLA – BIO JOJOBÁS BABA FÜRDŐESSZENCIA


Kíméletesen tisztítja bőrbarát detergensekkel az érzékeny bőrt is. A bőrápoló jojoba olaj és a B5 vitamin segíti a bőrregenerációt és a hajképződést, a csicsóka, valamint a bíbor kasvirág hatóanyagai segítségével. A levendula és izsóp kivonatának bőrnyugtató, relaxáló hatóanyagai kiteljesítik a kellemes fürdőzést. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.