Férfiaknak kendőzetlenül a borotválkozásról! 


Bár egyre nagyobb reneszánszát éli a borbélyüzletekben való, retró hangulatot árasztó klasszikus, késes borotválás, a magyar férfiak zöme mégis az otthonában, saját maga végzi arcának szőrtelenítését, illetve az arcszőrzetének rendben tartását. 

Az igazán hatékony és bőrvédő borotválkozás kicsit több erőfeszítést kíván a férfiak részéről az egyszerű, „gyorsan lehúzom a borostát” megoldásnál. Ezért szánjon időt e fontos műveletre, amihez pár hasznos tippel a segítségére sietünk a korábbinál kielégítőbb végeredmény érdekében!

Kezdje azzal az egész tevékenységet, hogy először megmossa az arcát egy natúr szemlélettel formulázott arclemosóval, úgy, hogy egy percig rajta is hagyja. Nem felesleges időtöltés ez, amit őszintén szólva, sok férfi kihagy, pedig ez a művelet segít a szőrszálakat lágyítani, ezáltal könnyebbé tenni a borotválkozás menetét. 


Majd miután lemosta bőréről az arctisztítót, jöhet a borotvahab vagy gél felvitele. Ezt a készítményt is érdemes az arcon hagyni úgy 2-3percig, mielőtt a borotvával elkezdené a szőrzet eltávolítását. Lévén ez idő alatt a szőrszálak valóban felpuhulnak és egyszerűbben eltávolíthatóvá válnak és közben megfelelőbb higiénés állapotba hozzuk a bőrt, így előkészítjük a borotválkozáshoz.


Természetes összetevőkkel, a natúr és a bio szemlélet jegyében formulázott BIOLA kincseinkből bőven válogathat, akár a hab, akár a gél állagú borotválkozó szereket részesíti Ön előnyben.


NATRISSIMO – MOJITO ARCTISZTÍTÓ HAB

Alkoholmentes, bőrkímélő tenzidekkel készülő arctisztító hab bármely bőrtípusra alkalmazható. A verbéna és az aranyvessző kivonatok valamint a limette és menta illóolajok támogatják a tónusosan üde bőrérzetet. Az édesgyökér és a yucca kivonata elősegíti a hidratált bőrállapot kialakulását. A tamanu bőrápoló olaja az E-vitaminnal támogatja a bőrregenerációt. Elegáns illatával még órákig elkíséri és akár a kevésbé erős borostát is eltávolíthatja, mert borotvahabként is viheti normál bőrre!


NATURISSIMO – TEAFAOLAJ – KAMILLA BOROTVAGÉL

Bármely bőrtípusra alkalmas, bőrkímélő cukortenzidekkel készülő borotvagél, mely kismértékű habképzéssel ugyan, de megfelelően puhítja a szőrszálakat. Teafaolaj, eukaliptusz és cédrus illóolajok valamint a mentol segítik a higiénikus bőrállapot fenntartását. A kamilla-, körömvirág kivonat, allantoin, B5-, és E-vitamin támogatja a bőrregenerációt.


NATURISSIMO – EUKALIPTUSZ - CENTELLA BOROTVAHAB

Bármely bőrtípusra alkalmas, bőrkímélő glükozidos tenzidekkel készülő borotvahab. Pumpás, hajtógáz nélküli habképzéssel megfelelően puhítja a szőrszálakat. Teafaolaj, eukaliptusz és természetes illóolajokból készült parfüm valamint a mentol segítik a higiénikus bőrállapot fenntartását és az üde bőrérzet kialakulását. A gyulladáscsökkentő hatásáról ismert cickafarkfű és édesgyökér kivonata, valamint a centella és aranyvesszőfű kivonta, továbbá az allantoin, a B5-provitamin, és E-vitamin támogatja a bőrregenerációt. Az érzékeny, de T vonalban zsírosodó vagy olajos szeborreás fiataloknak is bevált!