Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Vakációzz gondtalanul! - Íme a nyár legnépszerűbb természetes fényvédői

Amikor beköszönt a nyár, új izgalmak és lehetőségek nyílnak meg előttünk, elérkezik a régen várt vakáció és pihenés, igyekszünk minél több élményt gyűjteni, hogy felfrissítsük magunkat a borongósabb évszakok után. Ne feledjük: a bőrünk ilyenkor is igényli a gondoskodást! A fényvédő krém használata egész évben javasolt, de a legforróbb hónapokban érdemes különösen nagy figyelmet fordítanunk rá.

vakáció fényvédelem

Fényvédelem  az egészséges bőr megőrzéséért

 A bőrünk öregedésének elkerülésére, és feszességének, rugalmasságának megőrzésére számtalan praktikát kipróbálhatunk. A legjobban akkor járunk, ha bio kozmetikumokkal támogatjuk a testünk kültakaróját, és a legmagasabb minőségű, legtáplálóbb hatóanyagokra bízzuk, hogy megóvják a káros környezeti hatásoktól.

 

Időről-időre hajlamosak vagyunk megfeledkezni a napozás hatásairól, és az egész évben minket érő UV-sugárzásról. Bizony! A káros sugarak nem csak nyáron érnek el bennünket, így érdemes a fényvédő krém használatát beépíteni a mindennapjainkba.

 

 (Nem csak) a nyár egyik legfontosabb kelléke

 A legtöbben csak akkor veszik elő a gyermekkorukból ismert klasszikus drogériai, vagy akár természetes fényvédő krémeket, amikor nyaralni vagy napozni készülnek. Valóban, a napozás hatásairól gyakrabban informálódunk, és a legerősebb napsugárzástól rutinosabban védjük magunkat, hiszen senkinek sem esik jól egy fájdalmas leégés. A fényvédő krém használata azonban rendszeresen javasolt, hiszen a napsugarak, még ha kisebb mértékben is, de folyamatosan érnek minket, és nagyban hozzájárulnak a bőröregedéshez, a ráncok és egyes bőrbetegségek kialakulásához.

 

Ha mégis most kezdenénk el ismerkedni a természetes fényvédőkkel, a lehető legjobban időzítünk, hiszen sokkal  magabiztosabbá és biztonságosabbá varázsolhatjuk a nyarunkat!

 

 

Tudtad?

A napozás hatásai számot jótékony faktorral bírnak, nem csak veszélyt rejtenek magukban. Ilyenkor tudjuk magunkba szívni a legtöbb D-vitamint, a megfelelő támogatással egyre szebb tónusúvá válhat a bőrünk, és az általános hangulatunk is javulhat. Egy gazdag, tápláló, finom illatú fényvédő krém használatával pedig élvezettel járulhatunk a bőrünk egészségének megőrzéséhez.

  

A kedvenc természetes fényvédőink a hétköznapjaink és a nyarunk egyik legfontosabb tartozékává válhatnak:

 

A barnulni vágyók leggyengédebb védelmezője - Orvosi somkóró fényvédő krém

A mesterséges színezék mentes, vegán termékünk nem véletlenül vált vásárlóink egyik kedvencévé. Teljes bőrfelületen alkalmazható, gyengéd, tapogató mozdulatokkal, vékony rétegben érdemes felvinni a nappali krém és a testápoló fölé. A bőrtápláló, bioaktív anyagokban gazdag fényvédő krém használata azok számára javasolt, akik barnulni vágynak, és rendszeresen élvezik a napozás hatásait.

 

Hidratál, óv, regenerál - Bio reishi & kandilla fényvédő krém

 A nyár nem csak a rutinos napozók kiváltsága! A közepes fokú védelmet nyújtó természetes fényvédőkrém használata ideális választás azok számára, akik védelmet és regenerálást egyaránt keresnek, és a teljeskörű UV védelem mellett fokozott figyelmet szeretnének fordítani a hidratáltságra is. Ráadásul szépen fedő ásványi pigmenteket is tartalmaz, amely mellett szükségtelen az alapozó használata. Szabadtéri eseményeken, kültéri sportoláskor és strandoláskor elengedhetetlen kellékünk.

 

 

Az érzékeny, fehér bőr megbízható támogatója - Homoktövis fényvédő krém

 A fényártalom kiküszöbölése hatványozottan fontos azoknak, akik számára a napozás hatásai fokozott rizikót jelentenek. Az antioxidánsokban gazdag, gyulladáscsökkentő hatású homoktövis termésének erejével ez a természetes fényvédőkrém nem csak teljeskörű UV védelmet nyújt, de elejét veszi a bőröregedésnek is. Tápláló, regeneráló és nyugtató hatású hatóanyagai napozás közben is segítik a bőr egészségének a megóvását. A kifejezetten világos bőrűek és a kisbabák legérzékenyebb védelmezője!

Ha egészséges, fiatalos bőrt szeretnénk fontos, hogy a fényvédő krém használata is beépüljön a bőrápolási rutinunkban. Kiváltképp nyáron, de az év valamennyi évszakában támogassuk a testünk legfontosabb védőfelületét, és óvjuk meg a káros UV-sugárzástól!