Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Ránctalanítás és bőrfeszesítés természetesen

Fókuszban a táskás, duzzadt szemkörnyék – hogyan segíthetnek a biokozmetikumok?

szemkörnyék ránctalanítás

Nem újdonság, hogy a nők és férfiak egyaránt fiatalosan és vonzón szeretnének kinézni, tehát amikor a tükörbe nézünk, bizony lehangoló tud lenni, ha egy megereszkedett, fáradt, fakó bőrkinézetű „valaki” tekint vissza ránk! A fiatalos és egészséges, ránctalan kinézetű bőr rendszeres törődést igényel, ennek az arcápolási rutinnak pedig sarkalatos pontja a szemkörnyékápolás. 

Mit kell tudni a szemkörnyékről?

A szemkörnyék különleges ápolást igényel, lévén arcbőrünk legérzékenyebb része. Mindig gyengéden peelingezzük és gondozzuk a szemkörnyéket, hiszen a szem területén lévő bőr 6-10-szer vékonyabb, mint az arc egyéb részein. A bőr korai öregedésének elkerülése érdekében már a 20-as éveinktől bátran használjunk gondosan kiválasztott szemránckrémet. Extra tipp: a BIOLA biokozmetikusainak rendkívül hatékony, anti-ageing masszázsa a szemkörnyéket is vitalizálja, kisimíthatja, ha havonta egyszer bio masszázskrémmel kezeltetjük.

Milyen a jó szemkörnyékápoló?

Első teendőnk minden kozmetikumunk, így a szemkörnyékápolónk kiválasztásánál is az legyen, hogy ellenőrizzük és rákeresünk az összetevőire! Ha kockázatos anyagokat is találunk a termékben, ne vegyük meg. A BIOLA biokozmetikumaiban semmilyen oda nem illő anyagot nem használunk, sőt! A BIOLA legfontosabb ismérve, hogy az összes natúr- és biokozmetikumban kiemelten magas koncentrációban használjuk: a gyógynövények kivonatait, multivitamin komplexet és hyaluronsavat -  ez garantálja a szemkörnyékápolóink látványosan feltöltő és kisimító hatását. Összefoglalva tehát: mindig csekkoljuk az INCI-t, azaz összetevőket; kerüljük a kockázatos anyagokat és válasszunk természetes összetevőkben gazdag, magas hatóanyagtartalmú szemránckrémet. 

 

Ismerd meg a BIOLA természetesen szépítő biokozmetikumait!

A BIOLA által Kecskeméten gyártott biokozmetikumok esetén a minőség és a hatékonyság garanciája a tanúsítás, amivel a biokozmetikumai rendelkeznek. De milyen szemránckrém lesz nekünk a legjobb? Gél vagy krém? A fő különbség a szemkörnyékápoló krémek és a gélek között a textúra, azaz a készítmény állaga. A krémek jellemzően testesebbek, amolyan gazdag, sűrűbb érzetet nyújtanak – ezért a száraz, érett bőrre ajánljuk. Míg a gélek könnyedebb, lágyabb szerkezetűek, frissítő, selymesítő érzettel – legideálisabb a zsíros, szeborreás bőrűeknek.

A BIOLA egyik legnépszerűbb szemránckréme a BIOLA Ligetszépe-kasvirág szemkörnyékápoló, amely kiemelkedően hatékony szemránckrém az érett bőrre! A gélek közül pedig a fiatalabb korosztálynak tervezett BIO Bearberry Age Control gél az egyik legjobb választás a kevert, szeborreás bőrre! 

Extra tipp! Ha kúraszerű ránckisimítást szeretnénk, akkor az anti-ageing hatóanyagokban gazdag Orchidea szépítő szérumot naponta 1-2 alkalommal érdemes felvinni a megtisztított bőrfelületre; az arckrém és a szemránckrém alá!

 

Különleges biokozmetikumunk a puffadt, ödémás szemkörnyék bőrápolására

A BIO centella puffy eyes control szemkörnyékápolónk nem csak feltöltő, bőrfeszesítő hatású, de a visszajelzések alapján látványosan segít mérsékelni a szemkörnyék „puffadt, duzzadt” bőrérzetét. Dr. Gyovai Viola (PhD) kifejezetten a duzzadt, puffadt, ödémás szemkörnyék hatékony szépítésére alkotta meg, hogy természetes összetevőkkel, hatékonyan érjünk el látványos eredményeket. Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó, bőrnyugtató, vitalizáló és bőrtápláló gél, mely minden bőrtípus „puffy eyes” problémájára kitűnő választás!