Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Nem csak a nők kiváltsága - A bőrápolás férfiaknak is jár!

Ha eszünkbe jut a bőrápolás, a kozmetikumok használata, és a különböző szépészeti megoldások, hajlamosak vagyunk automatikusan a nőkre vonatkoztatni. Pedig a férfi arcápolási rutin ugyanolyan fontos a kozmetikai iparban, a bőrápolás pedig valójában kortól és nemtől függetlenül mindenki számára elengedhetetlen.

bőrápolás férfiaknak

Romboljuk le a mítoszokat!

 Először is, a bőrápolási készítmények - lehetőség szerint a natúr változatok - mindenki számára elérhetőek, nem számítanak senki kiváltságának. A legtöbb terméknél inkább a bőrtípust érdemes figyelembe venni, amire alkalmazni szeretnénk, illetve tanulmányozni az összetevők hatásait. Ha bio készítményt választunk, megbízhatunk a hatóanyagok természetességében és jótékony hatásaiban. A férfi kozmetikumok annyiban különbözhetnek, hogy figyelembe veszik a férfiak bőrének sajátosságait a nőkéhez képest: mivel a tesztoszteronnak köszönhetően magasabb szintű a faggyútermelés, a bőrük jellemzően zsírosabb.

 

Természetesen a két nemhez különböző illatokat is társítunk, így a férfi kozmetikumok jellemzően maszkulin illatjegyeket kapnak. Az viszont kijelenthető, hogy a bőrápolás férfiaknak ugyanúgy jár, mint a nőknek.

 

A szokások eltérnek, a lényeg megmarad

A férfi arcápolási rutin egyéb kiegészítőket is tartalmaz, amelyet a hölgyek nem használnak, mint például az after share balzsam. Ha valaki ismeri a bőrtípusát, tudja, milyen támogatásra van szüksége, vagy éppen milyen problémát szeretne kezelni, bátran választhat a legkülönbözőbb termékek közül. Leginkább arra érdemes odafigyelni, hogy a termék bio legyen, természetes összetevőkkel.

 

A fényvédők használata mindenkinek fontos, ahogy a nappali vagy éjszakai krémek is igazi kisimultságot és ragyogást okozhatnak valamennyiünknek. A gondoskodó bőrápolás férfiaknak is nélkülözhetetlen.

 

Nézzük meg, melyek azok a kimondottan férfi kozmetikumok, amelyek használata garantálja az igazi frissességet, bőrregenerációt és a hidratáltságot!

 

 

Üdeség és tisztaság egyszerűen, bármely bőrtípusra - Mojito arctisztító hab

A férfi arcápolási rutin egyik legélvezetesebb és legfrissítőbb lépése az arctisztító hab használata. A vitaminokban gazdag mojito termékünk 2 in 1, hiszen borotvahabnak is kiváló. Szakáll és egyben bőrápolás férfiaknak, hatékonyan tisztít, nyugtat, a limette és a menta illóolajok pedig támogatják a tónusosan üde bőrérzetet. Bármely napszakban használható, a borotválkozás egyik legkedveltebb kelléke, vásárlóink előszeretettel választják a napi rutinjukhoz. Hatékonyan hidratál, az arcon és a nyakon egyaránt alkalmazható.

Rendszeres használatával puhábbá és kisimultabbá válik a bőr.

 

 

 

Az after shave új korszaka, természetesen - Age control after shave balzsam

A férfi kozmetikumok közül a legismertebb talán az after shave. A férfi arcápolási rutin elmaradhatatlan balzsama, a Naturissimo age control cédrus, vetiver illóolajokkal és mentollal nyugtatja a bőr, és segíti a regenerációját. A hyaluronsav és a gyógynövények hatóanyagai hozzájárulnak ahhoz, hogy friss és fiatalos maradjon az arcbőr. Komplex támogatást nyújt az időjárás és a környezet ártalmainak kitett bőr számára, a borotválkozást követően igazán kellemes, hűsítő érzéssel járul hozzá, hogy feszesen és lendületesen teljen a nap.

Búcsúzz el az alkoholos, szárító arcszeszektől! - Eljött a bio spice after shave arcápoló ideje!

 A bőrápolás férfiaknak kedvező, egyik legkellemesebb terméke a Biola bőrnyugtató, vitaminokban gazdag arcápolója. Természetes hatóanyagaival segíti a fiatalosan tónusos, hidratáltabb bőrállapot elérését, így a férfi arcápolási rutin egyik legkedveltebb bio krémje. Különösen javasolt azok számára, akiknek jellemzően szárazabb és érzékenyebb a bőrük, hiszen ez a könnyen felszívódó after share balzsam hűsít, kisimultabbá tesz, és teafaolajat is tartalmaz, amely hozzájárul a megfelelő bőrhigiénés állapot eléréséhez.

 

A bőre egészségének megőrzéséért mindenkinek érdemes tennie. Erre a célra női és férfi kozmetikumok, valamint általános készítmények tárháza is rendelkezésre áll, azonban a hosszútávon leginkább kifizetődő, természetes hatásokért érdemes bio termékeket választani.