Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Így lesz a testápolód a legjobb barátod

Az egyik legfontosabb szervünk, amely segítségével kapcsolódunk a külvilággal, a bőrünk. Ahhoz, hogy idősebb korunkra is a lehető legegészséges és rugalmasabb maradjon, kulcsfontosságú a megfelelő testápolási rutin kialakítása. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan válhat a testápoló használata a napunk egyik legélvezetesebb tevékenységévé. 

testápolási rutin

A bőrünk érdekében, egyszerűen

Annyi teendőnk akad a hétköznapjainkban, és annyi minden köti le a figyelmünket, hogy sokszor elfelejtünk magunkkal foglalkozni. A sebtében elköltött étkezések, a folyamatos rohanás, vagy akár a testápolási rutin hiánya bizony benyújtják a számlájukat előbb vagy utóbb. Ha szeretnénk harmóniát hozni az életünkbe, és kiegyensúlyozottan érni el a céljainkat, időnként szükségünk van a meglassulásra. Testünk és lelkünk egyaránt igényli az odafigyelést és a gondoskodást, fokozottan ügyelnünk kell arra, milyen módokon igyekszünk megőrizni az egészségünket. 

 

A bőr hidratálása is sokkal nagyobb figyelmet érdemel, hiszen ha a bőrünk jól van, és megkapja a megfelelő táplálást, mi is sokkal jobban érezzük magunkat. 

 

Egy kis szelet énidő

Ha bele tudunk szeretni egy kozmetikumba, szinte már alig várjuk minden nap, hogy végre használhassuk. Az illata, a textúrája, a frissítő hatása rengeteget dobhat a hangulatunkon. Egy igazán szívünkhöz nőtt természetes testápoló használata nem csak egy elkapkodott mozdulatsort jelent, hanem egy fontos rituálévá válhat számunkra. A „kencézés“, a testápolási rutin szeretetteljes formája igazi mindfulness gyakorlattá is alakulhat. Hiszen gondosan fel kell vinnünk a teljes bőrfelületünkre a krémet, amelynek az illata és a tapintása a jelenbe hoz minket.

 

Tipp: 

Testápolási rutinunk egyik mozzanatát se siessük el. Szenteljük ezt a pár percet csak saját magunknak, ne foglalkozzunk semmi mással. Ha kedvünk tartja, mielőtt belevágnánk a bőrünk hidratálásába, gyújtsunk meg egy gyertyát és egy füstölőt is, teremtsünk olyan hangulatot, amely igazán elmélyültté és relaxálttá tud tenni bennünket. Simítsuk végig szeretettel a bőrünket, és éljük át, hogy a lehető legtáplálóbb anyagokat fogjuk neki megadni. Majd lélegezzük be a kedvenc bio termékünk fenséges illatát, és vigyük fel a kívánt felületre. Így a testápoló használata igazán nagy örömet és nyugalmat fog számunkra okozni. 

Nézzük meg, melyek azok a krémek, amelyekért a Biolánál mindannyian odáig vagyunk:

 

A bőr hidratálása mesterfokon - Kókusz bőrtápláló testápoló balzsam

Ha egy igazán népszerű és finom illatú natúr balzsamra vágyunk, a kókuszos testápoló használata kiváló döntés. Segítségével a bőr hidratálása pofonegyszerűvé válik, hiszen tápláló hatóanyagokban gazdag, és a regenerációt is támogatja. Vitaminokkal, bio shea- és kókuszvajjal és argonolajjal varázsolja selymessé és puhává bőrünket. Az aloe segítségével feszesebbé és kisimultabbá teszi azt. Érzékeny bőrűeknek is ideális választás.

 

Ápol és fiatalít - Görögszéna-birs rejuvenáló testápoló

A testápolási rutinunk természetes élharcosa, amely a bőr hidratálásán túl rejuvenáló hatással is bír. Nemcsak nyomelemekben, de anti aging hatóanyagokban és vitaminokban is gazdag, amelyekkel hozzájárul a bőr fiatalságának megőrzéséhez. A bársonyos és feszes bőrfelület kialakulását is segíti, ráadásul minden típusra, és az egész testre alkalmazható. Ha a frissítő, üde illatú kozmetikumokat kedveljük, kiváló választás, az értékes olajokkal dúsított testápoló használata igazán kellemes élményt okoz. 

 

Vásárlóink nagy kedvence - Bio yam-búzafű rejuvenáló testápoló

Ha egy igazán komplex és gazdag megoldásra vágyunk a testápolási rutinunkban, a bio-yam búzafű rejuvenáló testápoló nem fog csalódást okozni. A bőr hidratálásáról a lenmag kivonatának erejével gondoskodik, az aktív regenerációhoz pedig a növényi kivonatokkal és olajokkal járul hozzá. A egzotikus és izgalmas antioxidáns hatóanyagai támogatják a friss, fiatalos bőrállapot helyreállítását. Mindennapos felhasználás esetén igazán kisimultnak és felfrissültnek érezhetjük magunkat.

 

A természetes testápolók használata igazán örömteli perceket okozhat számunkra, hiszen értékes összetevői táplálják és hidratálják bőrünket, ezzel hozzájárulva az egészségéhez. Ha mindenközben magunkkal is jobban tudunk egy picit kapcsolódni, meglátjuk, hosszútávon milyen áldásos eredményeket érhetünk el.