Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

Hidroxiapatit: A csodafegyver a ragyogó, erős fogakért!

Gondolkodtál már azon, mi lenne, ha létezne egy titkos összetevő, ami újraépíti a fogzománcod, és megvédi a fognyakat és a fogaidat a károsodástól? Nos, van egy jó hírünk: ez az összetevő létezik, és úgy hívják, hogy hidroxiapatit! De mi is ez a varázslatos anyag, és miért van rá szükséged?

természetes szájápolás

Mi az a hidroxiapatit, és miért forradalmi?

A hidroxiapatit nem más, mint a fogzománcod természetes építőköve - és ez most nem vicc! Igen, jól hallottad, a fogaid keménysége és egészsége nagyban függ ettől a különleges anyagtól. És most képzeld el, hogy ezt az anyagot közvetlenül a fogkrémedből juttathatod be a fogaidba! A hidroxiapatit képes beépülni a fogzománc apró sérüléseibe, mintha egy láthatatlan pajzsot képezne a károsodás ellen. Nem fantasztikus?

 

Jobb, mint a fluorid? Naná! 

Talán most arra gondolsz, hogy „De mi a helyzet a jól bevált fluoriddal?” Nos, a fluorid sok fogkrémben benne van, de van egy komoly probléma vele: ha túl sokat használsz belőle, akár mérgező is lehet! Ezzel szemben a hidroxiapatit 100%-ban biztonságos, és ugyanolyan hatékonyan védi a fogaidat, mint a fluorid, ha nem jobban. Nincs többé szükséged arra, hogy mérlegelj: a hidroxiapatit minden előnyt megad anélkül, hogy aggódnod kellene a mellékhatások miatt. Natúr vagy bio fogkrémekben amúgy sem engedélyezett a fluorid használata, márpedig mi csak a természet gyógyító és szépítő erejében hiszünk!

 

Miért jó, hogy a BIOLA fogkrémeiben is van hidroxiapatit?

Képzeld el, hogy a fogkrémed nemcsak természetes, hanem tele van gyógyító, regeneráló, gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövényekkel is. Most adj ehhez egy jó adag hidroxiapatitot, és megkapod a fogkrémek királynőjét! Ez a kombináció nemcsak megvédi a fogaidat, de segít újraépíteni a fogzománcod, ráadásul mindezt természetes, bio összetevőkkel. Mi lehet ennél jobb?

 

Milyen további előnyei vannak a hidroxiapatitnak?

Kevesen tudják, de a hidroxiapatit nemcsak a fogakra, hanem az egész szájüregre jótékony hatással van. Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően segít egyensúlyban tartani a száj baktériumflóráját, így megelőzi a kellemetlen szájszagot és az ínybetegségeket is. Továbbá, mivel a hidroxiapatit természetes, nincs kockázata annak, hogy a szervezeted elutasítaná, allergiás reakciót váltana ki. A fognyakérzékenységre és úgy általában a fogérzékenységre is előnyös a reminalizáló tulajdonságai miatt!

 

Szóval, miért érdemes mostantól a hidroxiapatitot választani?

Mert ez az összetevő valóban a fogaid legjobb barátja, amely megvédi, újjáépíti, és gyönyörűvé teszi őket – mindezt teljesen természetes módon! Ne habozz, próbáld ki fogkrémeinket, és élvezd a ragyogó, egészséges mosoly örömét!