Kosár
15:00
0 termék van a kosárban
A kosarad még üres! Biola
Összesen: 0 Ft
Bejelentkezés

A bababőr leggyengédebb ápolása - 3 ellenállhatatlan termék kisgyermekeinknek

A bőr egészségének megőrzése minden korosztály számára fontos, van azonban, aki még több szeretetet és gondoskodást igényel. Kisbabánk sokkal törékenyebb és érzékenyebb nálunk, így még több figyelmet kell szentelnünk arra, hogy a legtisztább és legtáplálóbb anyagok jussanak be a szervezetébe. A helyes bababőrápolás szebbé fogja tenni kisgyermekünk és az egész család mindennapjait.

bababőr ápolás

Speciális gondoskodás legféltettebb kincsünknek

Az újszülött, vagy a kisgyermek bőrápolás eszközei eltérőek a felnőttekétől, hiszen pici korban még egészen más a bőr szerkezete. A babák selymes, érzékeny kültakarója vékonyabb, és sokkal kiszolgáltatottabb a környezeti hatásoknak. Minden könnyebben szívódik fel, így különösen érdemes figyelnünk arra, hogy milyen készítményeket választunk hidratálásra, vagy akár a védelemre. A megfelelő babakrém használatával kíméletesen óvhatjuk meg gyermekünket az időjárás viszontagságaitól, a hidegtől, melegtől, napsütéstől is.

 

A bababőrápolás jól kialakított rutinja segít megkímélni a csöppségünket az irritációtól, amit akár a pelenka is okozhat. Így mosolygósabbá és nyugodtabbá válhatnak a napjaink.

  

 

  

Az együtt töltött idő ajándéka

 Gyermekeink számtalan boldogabbnál boldogabb percet szereznek nekünk, s ha ők jól érzik magukat a bőrükben, mi is sokkal kisimultabbak és felszabadultabbak leszünk. A kisgyermek bőrápolás eszközei erős szövetségeseinkké válnak, hiszen hozzájárulnak picinyünk jó közérzetének megőrzéséhez.

  

Mi több! A bababőrápolás egy igazán bensőséges és szeretetteljes rutinná válhat az életünkben, hiszen ezt az időt csak kettőnknek szentelhetjük, és igazán mély kapcsolódás jöhet létre a baba és a szülő között.

  

 

 

Tipp:

A fürdetés, vagy a babakrém használata előtt öleljük magunkhoz a gyermekünket, és érezzük át, milyen fontos, pótolhatatlan időt töltünk vele. Simogassuk meg a selymes kis bőrét, és éreztessük vele: biztonságban van, rengeteg szeretetet és gondoskodást kap.

Mi magunk is éljük át, hogy a természetes babakrém használata milyen jót fog tenni kicsinyünknek. A bababőrápolást a lehető leggyengédebben, a legnagyobb odafordulással végezzük.

   

Mi megmutatjuk, melyek a kisgyermek bőrápolás eszközei, amelyek gyorsan a szívünkbe fogják lopni magukat, hiszen természetesek, bőrkímélők, és igazán gazdagon táplálnak.

   

A fürdetés élménnyé válik: a bio jojobás baba fürdőesszenciával

Az egyik legfontosabb dolog, amit a bababőrápolásnál figyelembe kell venni, az a bőr érzékenysége. Minél kisebb egy gyermek, annál gyorsabban és könnyebben szárad ki a bőre, az újszülötteké pedig kifejezetten könnyen veszít a nedvességtartalmából. Ezért is olyan fontos a bio babakrém használata, és a folyamatos gondoskodás a hidratáltságról. Az utóbbi viszont már a fürdetésnél elkezdődik. A bio jojobás baba fürdőesszencia a gyógynövénykivonataival gyengéden tisztít, kíméletessége bőrgyógyászatilag igazolt. Nyugtató, relaxáló, hidratáló hatóanyagai miatt ajánlott a csecsemők, de érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára is, így a kisgyermek bőrápolás eszközei közül az egyik legszerethetőbb termék.

 

 

 

Intsünk búcsút a száraz bőrnek: a bio gyógynövényes baba testápoló olajjal

Elterjedt, hogy a babakrém használata fontos a kicsik számára, de mit is takar pontosan ez a fogalom? Olyan, ideális esetben natúr kozmetikumokat, amelyek táplálják és hidratálják a száraz, sérülékeny bőrt, legyen szó akár kenőcsről, testápolóról, vagy balzsamról. A bio gyógynövényes baba testápoló olaj enyhe, kellemes illatával segíti az ellazulást, kiváló választás babamasszázshoz, kisgyermek masszázshoz. Kimondottan olyan csöppségek számára ajánlott, akiknek meglehetősen zsírhiányos a bőre, és szükségük van a védekező funkció támogatására és a regenerálásra.

 

 

 

Az egészséges, finom illatú fejbőr támogatója: a herbal baba sampon

A kisgyermek bőrápolás eszközeihez nem csak a kencék, a balzsamok, tusfürdők és olajok tartoznak hozzá, hanem a gyengéd, természetes baba samponok is. A gazdaságos kiszerelésű herbal baba sampon natúr szemlélettel formulázott, friss, fás illatával pedig igazi élménnyé varázsolja a hajmosást. Hatékonyan tisztít, és nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat.

A bababőrápolás egyik legnépszerűbb terméke, hiszen hosszan tartó és finom, gyógynövényes illatot kölcsönöz.

  

Gyermekünk az egyik legféltettebb kincsünk, válasszunk számára természetes és tápláló készítményeket, hogy ezzel is hozzájáruljunk a bőre egészségének megőrzéséhez.