Menü
Bevásárló kosaram

Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml

Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml
Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml
Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml
Sikertermék -25 %
Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml
Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml
Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml
Maracuja & pequi krémmaszk - 50 ml

sárga agyaggal és aloe-val pequi és tamanu olajjal

Sárga agyagot tartalmazó maszk. A kombinált és vízhiányos, kissé zsírhiányos bőrtípusnak egyaránt természetes megoldást nyújthat ez a pihentető arcpakolás. A bőröregedési folyamatokat mérséklő hatóanyagiról jól ismert szalmagyopár- és az aranyvesszőfű kivonatok, valamint a bőrtápláló tamanu-, pequi-, jojoba- olajok, valamint az aloe és maracuja hatóanyagai támogatják a hidratációt és az üdébb, bársonyosabb bőrállapot kialakulását. Nincs is jobb, mint egy fenséges illatú, tápláló arcpakolásban lepihenni a kanapéra egy hosszú nap után, nyugalomban, egy gyertya mellett! 

2.945 Ft
2.209 Ft
  • Stock: Raktáron
Cikkszám: NAT119HU50

Ingyenes Belföldi Házhozszállítás GLS futárral bruttó 9800 Ft kosárértéktől. Kattintson a szállítási feltételekért!

Tudtad?

A Törzsvásárlóinknak és a rendszeresen visszatérő Vevőinknek ingyenes termékmintákat adunk ajándékba a készleten lévő mintáinkból azért, hogy megköszönjük a bizalmukat!

Leírás

Alkalmazása: A megnedvesített arc- és dekoltázs bőrfelületre óvatos mozdulatokkal közepesen vastag rétegben felvisszük, majd 15-20 perc hatóidő után lemossuk.

*= az összetevőkben (INCI) csillaggal megjelölt komponensek ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származnak


Csak magyarországi szállítási címre rendelhető a termék magyar nyelvű címkével. / The products with  Hungarian language label versions are only available to a Hungarian delivery address.       

25-06-19

„A kozmetikumokra vonatkozó forgalmazási szabályok szerint a kozmetikumok hatásai egyénenként eltérő mértékűek lehetnek, és az eredmények nem garantálhatóak az alkalmazások pontos betartása mellett sem.”

Vélemények

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Kapcsolódó cikkek

12 Feb Biola ageing - fiatalodj velünk!
0 2288
Biola ageing Fiatalodj velünk! Aki fiatalos megjelenését szeretné megőrizni, úgy érezheti, hogy az élete, a szépsége kapcsán újra és újra  válaszút elé kerül. Ilyenkor az élet számtalan döntéshelyzeté..
18 Feb Biola ageing a fiatalság életstílusa
0 2219
Biola ageing, a fiatalság életstílusa  A fiatalság nem egyszerűen a ráncok hiánya, a fáradt arcbőr felfrissítése, vagy az öregedés szemmel látható jegyeinek eltüntetése. A fiatalság életstílus, melyb..
16 Nov Küszöbön az újabb évszakváltás - Bőrmegújítás turbóra kapcsolva
0 2002
Küszöbön az újabb évszakváltásBőrmegújítás turbóra kapcsolvaA hamarosan bekövetkező évszakváltás, amikor a gyönyörű színekben pompázó őszt felváltja a maga nemében szintén csodás tél, újabb kihívás el..