UV-védelem faktorszám nélkül?


A mai kor emberének elengedhetetlen kelléke egy olyan kozmetikum, mely a legnagyobb felületű szervünket a bőrünket megvédi a Nap káros sugaraitól. Különösen nyáron, amikor sokkal többet tartózkodunk a szabadban. Annak sem kell elkeseredni, aki nem szeret fényvédő faktorral rendelkező terméket használni. A BIOLA széles kínálata erre is megoldással szolgál. Ilyen esetben nagy segítség a RES004 Reishi Bőrtápláló Balzsam!

Ha már lepirultunk, akkor a bio gondoskodás nagy támogatást jelent, hogy minél kisebb problémával ússzuk meg a túlzott napozást:


BIOLA: Kandilla napozás utáni time defence testápolója nemcsak a napfénynek való kitettség után alkalmazható, hanem egyedülálló összetétele folytán közben is. Egyik összetevője a Szentjánoskenyérfa termésének tetterős hatóanyaga (D- Chiroinositol) kulcsszerepet játszik a gyorsabb, erőteljesebb és hosszantartóbb barna bőrszín kialakításában, azáltal, hogy fokozza a tirozináz enzim aktivitását, mely a festékképzés alappillére, azonkívül növeli a barna bőrszínt eredményező festékanyag mennyiségét is, miközben elősegíti az irharéteget alkotó I. típusú kollagén képződését is, ily módon gátolva a bőr idő előtti öregedését. Ezen kívül a gyulladáscsökkentő hatású kerti ruta, orvosi somkóró, körömvirág, édesgyökér és közönséges cickafark kivonatai, a kerti katicavirág magolajának hasonló hatású jelenlétében támogatják a hám megújulását, mérsékelve a napsugárzás okozta bőrpírt. Miközben a homoktövis, kurkuma, édesgyökér és olíva antioxidánsai az UV-sugárzás gerjesztette szabadgyökképződés ellen harcolnak.


Mindazonáltal ne feledjük betartani a napozás, a napon való hosszabb tartózkodás alapszabályát, vagyis kerüljük eme tevékenységeinket 11-15 óráig!