INTIM HIGIÉNIA A TERMÉSZETESSÉG TÜKRÉBEN


 Ahogyan a száj- és fogápolást sem lehet elég korán kezdeni, az intim területekkel kapcsolatos teendőinket is pici kortól kell, hogy tudatosítsuk gyermekünkben, mindkét nem esetében.

A női nem kapcsán azonban, a speciális anatómiai elhelyezkedés miatt sokkal körültekintőbb odafigyelésre van szükség egészen babakortól kezdődően. Gondoljunk csak az egészség védelme érdekében szükséges helyes tisztálkodási technikára és WC használatra. Azon kívül érdemes figyelembe venni, hogy a különféle fertőzésekkel szembeni védő Lactobacillus baktériumflóra (ami kialakítja a védelmet biztosító „tejsavköpenyt”), csak serdülőkortól van jelen a hüvelyben. Így bizonyos fertőzésekkel szemben védtelenebbek a kiskamasz leányok.

Ennek okán már gyermekkortól használható a megfelelő intim higiénia érdekében speciális, természetes összetevőkből álló bio intim mosakodó a pH szabályozására és az érzékeny területek gyógynövények és növényi olajok általi védelmére. Amely természetesen mentes minden nyálkahártya irritáló anyagtól! Fontos megemlíteni, hogy csak a külső nemi szervek tisztítása szükséges, a hüvely öntisztuló, tehát annak tisztulását bízzuk az anyatermészetre!

A BIOLA gondolt az intim területek természetes egyensúlyának ápolására és megalkotta e két biokozmetikumot az Ön számára.


BIOLA  - ECHINACEA INTIM FRESH MOSAKODÓ HAB


Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító hab. A kellemes felfrissülést elősegítő körömvirág-, szalmagyopár, lenmag-, és gyulladáscsökkentő hatásukról ismert édesgyökér-, bíbor kasvirág-, kamilla-,  kivonatokkal készülő hab, amely mentholt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és deoaktív összetevőket tartalmazó, szappanmentes hab. Natúr haboló, tehát nem szennyezi a környezetet habosító gázokkal!


BIOLA – TAMANU & TEAFAOLAJ INTIM MOSAKODÓ GÉL


Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító gél. A kellemes felfrissülést elősegítő kamilla-, orvosi zsálya-, bíbor kasvirág kivonatokkal készülő gél, amely mentholt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és deoaktív összetevőket tartalmazó, szappanmentes gél. Különösen ajánlom az uszodába járó és közösségi tisztálkodó helyiségeket, tusolókat használó férfiaknak és hölgyeknek, lányoknak is egyaránt!