Menü
Bevásárló kosaram
Vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát, amennyiben egyéni vállalkozóként / cégként kíván vásárolni!
Magánszemélyként is nyilatkoznia kell! Tovább..

BIOLA - BLOG RSS Feed

13 Jul TERMÉSZETES DEZODORÁLÁS – GOLYÓS VAGY PUMPÁS?
0 81
TERMÉSZETES DEZODORÁLÁS – GOLYÓS VAGY PUMPÁS? Bármelyik változatot is használjuk tartsuk szem előtt az egészséget, hiszen az izzadás természetes velejárója testünk normális működésének! A dezodor, aho..
10 Jul BABAÁPOLÁSI KISOKOS A TERMÉSZETESSÉG JEGYÉBEN
0 159
BABAÁPOLÁSI KISOKOS A TERMÉSZETESSÉG JEGYÉBEN Az újszülöttek bőrének védelmében nagyon igaz a mondás, miszerint a kevesebb több.Sok szülő hajlamos bedőlni a reklámok sugallta, kemikáliáktól habzó és g..
09 Jul BABA – MAMA SAROK: FÓKUSZBAN A TERMÉSZETESEN SZÉP KEBLEK
0 105
BABA – MAMA SAROK: FÓKUSZBAN A TERMÉSZETESEN SZÉP KEBLEK Ugye nem árulunk el nagy titkot azzal, ha kimondjuk minden nő szép, feszes, fiatalos keblekre vágyik? A jó hír az, hogy időben elkezdett mellvé..
08 Jul A BABAFÜRDETÉS
0 122
A BABAFÜRDETÉS A szülés után a kórházból hazatérve sok édesanyának a fejében fordul meg a baba fürdetése kapcsán az a központi kérdés, hogy “Miként csináljam?” Pláne jól! Tanácstalanságunkban fordulha..
07 Jul TERMÉSZETES NYÁRI BŐRVÉDŐ TIPPEK A LEGKISEBBEKNEK
0 113
TERMÉSZETES NYÁRI BŐRVÉDŐ TIPPEK A LEGKISEBBEKNEK A nyár természet adta szépségeiben gyönyörködve, azt is szükséges szem előtt tartani, arról nem megfeledkezni, hogy a babák bőre is változásokon megy ..
06 Jul A TERMÉSZETES DEZODORÁLÁS GYÓGYNÖVÉNYEI
0 111
A TERMÉSZETES DEZODORÁLÁS GYÓGYNÖVÉNYEI A mai világ embere nagyon helyesen el sem tudja már képzelni, hogy ne használjon olyan kozmetikumokat, melyek a zavaró, kellemetlen testszag kialakulásától ment..
02 Jul BABA - MAMA SAROK: A SEBES MELLBIMBÓ TERMÉSZETES VÉDELME
0 237
BABA - MAMA SAROK: A SEBES MELLBIMBÓ TERMÉSZETES VÉDELMEA világ egyik legtermészetesebb és legszebb dolga a csecsemő szoptatása, ami messzemenőkig túlmutat a táplálkozáson, egyfajta lelki kapocs is az..
30 Jun BABAFÜRDETÉS TERMÉSZETESEN
0 350
BABAFÜRDETÉS TERMÉSZETESENTermészetesen, hiszen a babák érzékeny bőre vékonyabb védőréteget képez, mint a felnőtt bőr, ezért sokkal könnyebben átereszti az azzal érintkező anyagokat. Ennél fogva érthe..
25 Jun MIT OKOZHAT A NAPSUGÁRZÁS FÉNYVÉDELEM NÉLKÜL?
0 296
MIT OKOZHAT A NAPSUGÁRZÁS FÉNYVÉDELEM NÉLKÜL? A LEÉGÉSKi ne szeretne kellemes perceket a szabadban tölteni, jó érzéssel feltöltekezni a napfényben? Viszont a túl sok igencsak árthat a bőrünknek, végső..
23 Jun Mitől bio a BIO?
0 337
Mitől bio a BIO?A bio-ságnak azaz ökológiai minősítésnek sokféle kritériuma van! Semmiképpen sem elegendő az, hogy a nagymama elhagyott permetezetlen kertjéből származik a birsalma, paradicsom stb. am..
22 Jun DEZODORÁLÁS VAGY IZZADÁSGÁTLÁS?
0 172
DEZODORÁLÁS VAGY IZZADÁSGÁTLÁS?Vajon felmerül e Önökben, hogy amikor a testszag kialakulása elleni védelem érdekében terméket választanak, vajon azzal az egészségükre milyen hatást gyakorolnak? De mi ..
18 Jun NINCS ÚJ A NAP ALATT - TERMÉSZETES BŐRVÉDELEM
0 248
NINCS ÚJ A NAP ALATT - TERMÉSZETES BŐRVÉDELEM Ahogy az évszakváltással egyre többet süt a nap, egyre több időt töltünk el a szabadban, megyünk vízpartra, egyre többször válik szükségessé az ultraviola..
Tételek: 1 - 12 / 103 (9 oldal)