Természetes gondoskodás az első percektől I.


Ismerjük ugye, hogy gyermekünknek már a kezdetektől, a születésük pillanatától a tőlünk telhető legjobbat szeretnénk adni minden téren? Nem lehet ez másként a picik fürdetésével kapcsolatban sem, hiszen kiemelkedően fontos, hogy a külvilágra érkező csöppségek bőre milyen anyagokkal érintkezik először. Gondoskodjunk szeretett gyermekünk bőrének védelméről már az első fürdetés alkalmával. Amennyiben nem vagyunk járatosak abban, hogy mi rejlik meg a flakonon található összetevők mögött, lebiztosabb, ha babák igényeihez kifejlesztett biokozmetikumokat teszünk fürdőszobánk polcára. Ehhez nyújtanak nagyszeű segítséget a BIOLA termékei, melyek mentesek a durva bőtisztító tenzidektől, a bőr védőrétegét, végső soron a fejlődésben lévő szervezetet az esetleges károsító anyagoktól. A koszmóképződés gyakori probléma az újszülött és kigyermek korban. Ennek jelentős mérséklését segíti a BIOLA801 Bio Jojobás Baba Fürdőeszencia.

 

BIOLA Calendula babafürdető

Gyengéd bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató E- és B5-vitaminnal, az édeskömény, körömvirág és bíbor kasvirág kivonatával készülő termék, damaszkuszi rózsavízzel finomítva, valamint bőrápoló jojoba olajjal gazdagítva. Az orvosi zsálya allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását és alkalmazása mellett mérséklődik a koszmó képződés is.


BIOLA Levendulás babafürdető

Hatékony és kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató B5-vitaminnal, csicsóka, bíbor kasvirág, tyúkhúr, kerti izsóp és levendula gyógynövények kivonatával készülő fürdetőszer. Bőrápoló jojoba olajat is tartalmaz. Az atlanti cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását