Menü
Bevásárló kosaram
Vásárlásához adja meg vállalkozása adószámát, amennyiben egyéni vállalkozóként / cégként kíván vásárolni!
Magánszemélyként is nyilatkoznia kell! Tovább..

BIOLA - BLOG RSS Feed

08 Jul A BABAFÜRDETÉS
0 78
A BABAFÜRDETÉS A szülés után a kórházból hazatérve sok édesanyának a fejében fordul meg a baba fürdetése kapcsán az a központi kérdés, hogy “Miként csináljam?” Pláne jól! Tanácstalanságunkban fordulha..
07 Jul TERMÉSZETES NYÁRI BŐRVÉDŐ TIPPEK A LEGKISEBBEKNEK
0 87
TERMÉSZETES NYÁRI BŐRVÉDŐ TIPPEK A LEGKISEBBEKNEK A nyár természet adta szépségeiben gyönyörködve, azt is szükséges szem előtt tartani, arról nem megfeledkezni, hogy a babák bőre is változásokon megy ..
06 Jul A TERMÉSZETES DEZODORÁLÁS GYÓGYNÖVÉNYEI
0 86
A TERMÉSZETES DEZODORÁLÁS GYÓGYNÖVÉNYEI A mai világ embere nagyon helyesen el sem tudja már képzelni, hogy ne használjon olyan kozmetikumokat, melyek a zavaró, kellemetlen testszag kialakulásától ment..
02 Jul BABA - MAMA SAROK: A SEBES MELLBIMBÓ TERMÉSZETES VÉDELME
0 213
BABA - MAMA SAROK: A SEBES MELLBIMBÓ TERMÉSZETES VÉDELMEA világ egyik legtermészetesebb és legszebb dolga a csecsemő szoptatása, ami messzemenőkig túlmutat a táplálkozáson, egyfajta lelki kapocs is az..
30 Jun BABAFÜRDETÉS TERMÉSZETESEN
0 292
BABAFÜRDETÉS TERMÉSZETESENTermészetesen, hiszen a babák érzékeny bőre vékonyabb védőréteget képez, mint a felnőtt bőr, ezért sokkal könnyebben átereszti az azzal érintkező anyagokat. Ennél fogva érthe..
25 Jun MIT OKOZHAT A NAPSUGÁRZÁS FÉNYVÉDELEM NÉLKÜL?
0 264
MIT OKOZHAT A NAPSUGÁRZÁS FÉNYVÉDELEM NÉLKÜL? A LEÉGÉSKi ne szeretne kellemes perceket a szabadban tölteni, jó érzéssel feltöltekezni a napfényben? Viszont a túl sok igencsak árthat a bőrünknek, végső..
23 Jun Mitől bio a BIO?
0 303
Mitől bio a BIO?A bio-ságnak azaz ökológiai minősítésnek sokféle kritériuma van! Semmiképpen sem elegendő az, hogy a nagymama elhagyott permetezetlen kertjéből származik a birsalma, paradicsom stb. am..
22 Jun DEZODORÁLÁS VAGY IZZADÁSGÁTLÁS?
0 156
DEZODORÁLÁS VAGY IZZADÁSGÁTLÁS?Vajon felmerül e Önökben, hogy amikor a testszag kialakulása elleni védelem érdekében terméket választanak, vajon azzal az egészségükre milyen hatást gyakorolnak? De mi ..
18 Jun NINCS ÚJ A NAP ALATT - TERMÉSZETES BŐRVÉDELEM
0 231
NINCS ÚJ A NAP ALATT - TERMÉSZETES BŐRVÉDELEM Ahogy az évszakváltással egyre többet süt a nap, egyre több időt töltünk el a szabadban, megyünk vízpartra, egyre többször válik szükségessé az ultraviola..
17 Jun KAMASZKORI BŐRHIBÁK TERMÉSZETES ELKENDŐZÉSE. MIT VÁLASSZUNK ALAPOZÓ HELYETT?
0 229
KAMASZKORI BŐRHIBÁK TERMÉSZETES ELKENDŐZÉSE. MIT VÁLASSZUNK ALAPOZÓ HELYETT? A tudatos, természetes hatóanyagokból álló kozmetikumok használatával, a bőrápolással nagyon sokat tehetünk, hogy kamaszkor..
16 Jun Mit tehetünk a tinibőrrel 30 fölött?
0 204
Mit tehetünk a tinibőrrel 30 fölött?Ahogy tinikorunkban a hormonháború időszakában gyengéd és biztonságosan tisztító natúr és bio termékek után nyúlunk a fürdőszobapolcra, bármely életkorban ilyen tün..
11 Jun A SZÉRUMOK TITKAI II. – A HIDRATÁLÓBOMBA NÁTRIUM - HYALURONÁT
0 354
A SZÉRUMOK TITKAI II. – A HIDRATÁLÓBOMBA NÁTRIUM - HYALURONÁTA nátrium-hyaluronát (INCI-ben sodium hyaluronate) a hialuronsav (INCI-ben hyaluronic acid) származéka, pontosabban annak só formája. Azált..
Tételek: 1 - 12 / 100 (9 oldal)