A SZÉRUMOK TITKAI II. – A HIDRATÁLÓBOMBA NÁTRIUM - HYALURONÁT


A nátrium-hyaluronát (INCI-ben sodium hyaluronate) a hialuronsav (INCI-ben hyaluronic acid) származéka, pontosabban annak só formája. Azáltal, hogy a hyaluronsav só formájában és kisebb molekulasúlyú anyagként van jelen a szérumokban, vagyis vízoldékony lett, könnyebben felszívódik a pórusokba. A kisebb molekulaszerkezetű formula teszi lehetővé a bőr mélyebb rétegeibe való behatolást. Szerkezetileg stabilabb és kevésbé érzékeny az oxidáció által előidézett károsodásokra.


Nemcsak, hogy magához vonzza a vizet a bőrben, de meg is köti, tartósan hidratálttá téve a bőrt a kötőszövetek között is, az irharétegben.


Összességében mind a hyaluronsavat, mind a nátrium-hyaluronátot ugyanazon bőrápolási célokra használjuk. Elsősorban hidratáló, a bőrt feltöltő, ránctalanító és öregedésmérséklő hatásaikkal számolhatunk, melyeknek eredményeként a bőr puha, bársonyos tapintású lesz, valamint feszesebb, szilárdabb, azaz fiatalosabb bőrképet kapunk. A legjobb eredmény elérése érdekében válasszunk olyan készítményt, amely mindkét hatóanyagot tartalmazza, így a bőr több szinten is hidratálttá tehető.


Mivel a szervezetünkben az évek számának gyarapodásával a hyaluronsav szintje csökken, a bőr szárazabbá és ezzel a ráncok kialakulására hajlamosabbá válik.


Az idő előtti öregedés látható jeleinek csökkentésére, illetve azok megelőzése érdekében illesszük be napi arcápolási rutinunkba a hyaluronsavat és annak nátrium sóját, vagyis a nátrium-hyaluronátot is tartalmazó, kiemelkedő hatékonyságú BIOLA szérumainkat.


EVERYOUNG ORGANIC LUXURY SKIN CARE – BIO ALARIA YOUTHFUL SZÉRUM


Az antioxidáns vitaminok, a hialuronsavval, a nátrium-hialuronáttal, valamint a gyógynövény kivonatok segítségével, valamint az argán, a baobab, a gránátalmamag, a jojoba és a borágó magolajokkal támogatják az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat. Már 35 éves kor felett időszerű a használata és összetett ránctalanítást elősegítő hatóanyagainak köszönhetően megtapasztalhatja látványosan szépítő hatását.


BIOLA – BIO GOJI & ALARIA TIME CONTROL SZÉRUM


A szépítendő szemkörnyékre, arcra és dekoltázsra, a smink alá is alkalmas hatóanyag koncentrátum. Gyorsan felszívódó, hidratáló, vitalizáló és tápláló szépítő szérum. Az anti-ageing hatóanyagairól ismert alaria esculenta alga kivonata, a ganoderma gomba, a goji kivonatával, a hialuronsavval, a nátrium-hialuronáttal valamint a magnézium sóval kisimultabb szemkörnyéki bőrállapot kialakulását támogatja. Az A-, E-, B3-, B5-, és Q10-vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével, valamint az argán, a borágó, a baobab, a jojoba és a gránátalmamag olajjal a fiatalosan üde, és bársonyos bőrérzetet és a bőr antioxidáns hatóanyagokkal történő feltöltését segíti.