Mindenki életében elérkezik az idő, amikor a teljes arcápolással egyetemben a szemkörnyék ápolás is a mindennapok fontos részévé válik. A rettegett táskás szem bizony bárkinél kialakulhat, a szem körüli ráncosodás megelőzését pedig nem lehet elég korán kezdeni. Arcunk minden kicsiny szeglete megérdemli a szeretetteljes gondoskodást, így érdemes a legjobbat nyújtanunk számára.

Miért fontos a szemkörnyék ápolás?
Ha a szem a lélek tükre, akkor az sem mindegy, hogy a szemkörnyék ápolásra mennyit időt és energiát fordítunk. A tekintetünkkel sok mindent elérhetünk, ha élettel teli, csábító, élénk, ám a táskás szem nagyban ronthatja az összképet. Ha túl sok időt töltünk monitor előtt, keveset alszunk, vagy éppen nem fordítunk elég figyelmet a megfelelő hidratálásra, könnyen megjelenhetnek a sötét karikás, táskás szemek. Ez sok kellemetlenséget okozhat, főleg, ha a nap folyamán fontos eseményen is meg kell jelennünk. Azonban ha kapcsolódunk a bőrünkkel, megérezzük, mire van igazán szüksége, kellő figyelmet szentelünk neki, akkor ki tudjuk választani a legmegfelelőbb eszközöket az ápolásához.


Van megoldás a táskás szem ellen!
Szerencsére a szépségipar felkészült a szemráncok kezelésére, így a táskás szem megszüntetésére is megannyi termék áll rendelkezésünkre. Ha kiemelkedően fontos számunkra a bőrünk egészsége, érdemes natúrkozmetikumokat választani a szemkörnyék ápoláshoz is. Hiszen ezek a készítmények csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, és a bioaktív hatóanyagok magas koncentrációja miatt hatékonyabban ápolják a bőrünket. Hosszú távon teljes arcbőrünk élettel teli ragyogása a célunk, nem csak a ráncok és a karikák mielőbbi eltüntetése.

Nézzük is meg, mely termékeink lehetnek leginkább a segítségünkre, ha búcsút szeretnénk inteni a táskás szemeknek!


A szemkörnyék ápolás koronázatlan királya: Bio centella puffy eyes control
Ha a szemkörnyéki duzzanatok, a táskás szem felmerül mint probléma, megkerülhetetlen egy olyan szérum használata, amely nem csak felfrissíti, de fiatalítja is arcunk legérzékenyebb bőrfelületét. Természetes összetevői segítségével nyugtatja a bőrt, fokozza a kollagén termelést, valamint gyulladáscsökkentő hatással is bír. A táskás szem ellen az egyik leghatékonyabb eszközünk, amely frissességgel tölti fel a bőrünket. Rendszeres használatával újra csillogóvá és üdévé válhat a tekintetünk. A Bio centella puffy eyes control az egyik legkedvesebb termékünk, amit gyakran rendeltek tőlünk.

Tipp a használatához! – Mielőtt felvisszük a szérumot, szenteljünk egy kis időt magunkra. Dörzsöljük össze a tenyerünket, és néhány pillanat erejéig tegyük a lehunyt szemünkre. Ha úgy érezzük, kellőképpen feltöltöttük energiával, nyomjunk egy borsónyit az ujjbegyünkre a Centella puffy eyes controlból, és lágyan masszírozzuk bele a szemünk alatti vékony bőrrészbe.


A sugárzó szemkörnyék igenis lehetséges! Érzékeny bőrűeknek kiváló választás szemránckrémünk, amely a táskás szemen túl a sötét karikákat segíti megszüntetni, ezentúl fényvédelmet is biztosít, valamint smink alatt is kényelmesen viselhető. Alkalmazásával kisimultabb, kipihentebb lesz a tekintetünk, zsíros- és kombinált bőrtípusúaknak könnyedén beilleszthető a szemkörnyék ápolási rutinjukba. A negyven év fölötti vásárlóink körében a legnépszerűbb termékünk.

Tudtad? - Termékcsaládunk megalkotója, Dr Gyovai Viola annak szentelte az életét és szaktudását, hogy a magyar háztartásokba a legjobb minőségű, bőrgyógyászatilag tesztelt natúrkozmetikumokat juttathassa el, amelyek összetevőit maga a természet nyújtja számunkra. Az egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen bőrünk szakszerű ápolása, hiszen rajta keresztül érintkezünk a külvilággal. Ha tisztán akarjuk megtapasztalni a világ esszenciáját, a legtisztább termékekkel érdemes megajándékoznunk önmagunkat.

Egy igazán szerethető krém a táskás szem ellen: Szemkontúr nutrimax szemkörnyékápoló
A táskás szem ellen bizony minden bőrtípusú ember szeretne fellépni. Rejuvenáló és antioxidánsokban gazdag termékünk különlegessége, hogy bármely bőrtípusra használható. Mély rétegekig hidratál, így fiatalos, friss megjelenést eredményez a szemnek. A táskás szem megszűnése pedig hosszabb távon magabiztos, önbizalommal teli kisugárzást kölcsönöz a krém használóinak.

Ha szeretnénk már csak múlt időben beszélni a táskás szemről, a Biola termékcsaládunk valamennyi krémje és széruma kiváló választás. A szeretetteljes gondoskodás minden porcikánknak kijár, így a szemkörnyék ápolási rutinunk kialakítása sem maradhat ki a sorból.

Ha további tippeket szeretnél olvasni arról, hogyan kapcsolódj a bőröddel természetesen, olvasd el további cikkeinket, és iratkozz fel hírlevelünkre!