Napfénynek leginkább kitett testrészünk az arcunk áll az anti-aging fókuszában, de ne feledkezzünk meg az egyéb testrészeinket beborító bőrünk célzott ápolásáról sem. 

A kor előre haladtával az idő bizony a karjainkat, lábainkat, hasukat és egyéb a ruhák takarásában lévő testtájainkat sem kíméli meg. 

Az idősödéssel együtt járó lanyhuló anyagcsere, nyirokkeringés és annak felpörgetése érdekében, (megelőzve az elhízást is) kiemelten fontos a rendszeres testedzés. Akár egy hosszas séta, akár torna, a lényeg, hogy gyakran végezzük! Hiszen a megfelelő tónussal rendelkező izomzat felett a bőr is feszesebb, fiatalosabb kinézetű. 

Antioxidáns C- és E vitaminokban és növényi kivonatokban gazdagabb bio testápolóink a leghatékonyabbak.

Az arcunk mellett a kezeink rendszeres rejuvenáló hatású ápolása is elsődleges feladat, hogy megelőzzük azok idő előtti öregedését. Érdemes kézfejeinket is kellő fényvédelemben részesíteni, mert megelőzhetjük ezzel az odafigyeléssel az öregségi foltok korai megjelenését, ha kellő mennyiségű antioxidánst és bőrtápláló növényiolajat: például argán olaj, nigella/kandilla olajat tartalmaz a kézkrémünk.

A BIOLA testápolói természetes hatóanyagokban gazdag formulái regenerálják és óvják bőrét a káros környezeti hatásoktól, hogy az minél tovább megőrizze fiatalos feszességét. 

NATURISSIMO – GÖRÖGSZÉNA – BIRS REJUVENÁLÓ TESTÁPOLÓ

A hatóanyagokban és a nyomelemekben gazdag bőrtápláló testápoló, amely a hidratációt is elősegíti. Az allantoin, a B3-, E-vitamin és B5- provitamin, valamint a lenmag kivonata támogatja a bőrregenerációt. A mandulatej hidrolizátuma a vitaminokkal és a görögszéna kivonatával, valamint az értékes bőrtápláló olajokkal fiatalosan bársonyos és feszesebb bőr kialakulását segíti. 

EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE – BIO KÖRÖMVIRÁG KÉZ –ÉS TESTÁPOLÓ

A részben magyar biodinamikus termelésből származó összetevőket tartalmazó kellemes muskotályzsálya illatú. Elősegíti a bőrregenerációt a környezeti ártalmaknak erősen kitett bőrfelületen. Gyorsan beszívódó, tápláló krém, amely az érzékeny bőrre is alkalmas. A szezámmag -, az olíva -, a jojoba -, a kerti katicavirág magolaj és a kakaóvaj óvják a bőrt. Az antioxidáns hatású C- és E – vitaminok, a körömvirág és a homoktövis antioxidánsainak jelenlétében védik bőrét a káros szabadgyökök ellen. Miközben a lenmag – és az édesgyökér kivonata a növényi glicerinnel karöltve fokozzák bőre hidratáltsági szintjét. 

NATURISSIMO – GRÁNÁTALMA TIME DEFENCE TESÁPOLÓ

Bőrtápláló hatóanyagokban gazdag, a bőrregenerációt és a hidratációt támogató testápoló krém. A mandulatej hidrolizátumának aminosavai a vitaminokkal és a görögszéna kivonatával, valamint az értékes olajokkal fiatalosan bársonyos és feszesebb bőrérzet kialakulását segíti. Különösen ajánljuk az érzékeny, és környezeti ártalmaknak kitett víz- és zsírhiányos bőrűek részére, akik magasabb olajtartalmú, zsírosabb testápolót igényelnek.

Öko Tipp: Válassz természetes összetevőkből készült kozmetikumokat, melyek nem csak bőrödhöz, de az élővizekhez is kíméletesek!