Tettre kész, a természetes szépségápolás iránt elkötelezett kozmetikusok jelentkezését várjuk!


1. Nem csak trendi natúr és biokozmetikumokkal dolgozni és a szalonod így reklámozni, hanem ma már egyre több tudatos vendég el is várja a kozmetikusától, hogy természetes megoldásokat ajánljon a kezelésekhez és az otthoni bőrápoláshoz. Ma már az egy utcában található sok-sok kozmetikából a vevő szívesebben választja a „zöldebbet”, ezt mutatja a tapasztalat is. 


2. Kitűnhetsz a többi kozmetikus közül azzal is, hogy mennyire természetes, jól hasznosuló anyagot alkalmazol a kezelés során a vendég bőrén. A BIOLA amit csak lehet, hazai biogazdáktól vásárol fel, hogy elősegítse az okötudatos mezőgazdaságot hazánkban. 


3. Az egészséget támogató, természetes anyagokkal történő szépségápolás hívei részére kellemes meglepetés, ha a kozmetikusuk is e tekintetben legalább néhány természetes kezelési megoldást tud ajánlani. 


4. Fontos, hogy a kozmetikusok igyekezzenek minél bőrbarátabb, konzerváló anyagokat tartalmazó kozmetikumokkal dolgozni, hiszen ők nem három-4 hónapon keresztül használnak egy márkát, hanem éveken át, és így nem mindegy, hogy egy-egy konzerválószer milyen dózisban halmozódik fel a szervezetükben. 


5. Paraffin és szilikon olajoktól mentes masszázskrémek, krémpakolások alkalmazása, masszázsolajok használata a szabadabb bőrlégzést támogatja, tehát a kozmetikus kezét és a vendég bőrét is kíméli. Ásványolajipari szennyeződésektől mentes kozmetikumok = szabadabb bőrlégzés.


6. A természetes kozmetikumokban elpusztított állatokból származó összetevőket tilos használni, nem csak az állatok életének védelmében, hanem esetleges mikrobák, paraziták által szennyezett összetevőket nem szeretnének kockáztatni.


7. A konvencionális termelésben előforduló növényvédőszer maradványoktól mentesek a bio kozmetikai alapanyagok. Így tiszta, hatékonyabb termékkel dolgozhatnak a kozmetikusok. Természetesen ezek a termékek épp ezáltal kevésbé terhelik a bőr anyagcseréjét, így a kozmetikus és vendége is sikeresebb eredményt láthat a tükörben. 


8. Szintetikus fényvédőket nem tartalmaznak a bio kozmetikumok, bio fényvédők sem, csak visszatükröződő ásványi pigmenteket így a bőr mélyebb rétegének anyagcseréjét terhelő szabadgyökök okozta foto-aginget könnyebben elkerülhetjük. (bőröregedési folyamatokat). 


9. Olyan konzerváló szereket alkalmaznak bio kozmetikumokban, amelyek kevésbé terhelik a bőr anyagcseréjét mint a drasztikus szintetikusan megtervezett, bonyolult molekulaszerkezetű drasztikus hatású konzerválószer molekulák. 


10. A biokozmetikumokban nem alkalmazhatók olyan szintetikus ránctalanító hatóanyagok, mint például a botox, vagy származékai, amelyek a későbbiekben nehezen kiszámítható változásokat eredményezhetnek a bőrminőségben. 


11. A biokozmetikai kezelések ára az európai gyakorlat szerint jellemzően 50%-al magasabbak, azonban a magas – akár 4x több növényi hatóanyagtartalom miatt – hosszan tartóbban látszik a kozmetikus szépítő munkája. Így jó hírét viszik a kozmetikáknak a vendégek. Több vendég érkezését várhatjuk a szalonba. 


12. A termékek előállításához – biokozmetikumok, és demeter tanusított professzionális biodinamikus biokozmetikumok gyártásához - különösen magas tisztaságú hazai ásványvizet használunk. 


13. Rendszeresen, BIOLA klubfoglalkozásokon adunk lehetőséget, hogy újabb és újabb kezeléseket és gyógynövényeket ismerhessenek meg a kozmetikusok. A forgalomtól függően valaki akár gyémánt fokozatú partnerünk is lehet így akár 20 % kedvezményt is kaphat a termékek árából. 


+1. A biokozmetikus a bio kozmetikákban alapos ismeret alapján tud bőrápolási szaktanácsot adni vendégének és a számára legmegfelelőbb biokozmetikumot, biodinamikus biokozmetikumot tudja adni az otthoni szépségápolásához.


OKLEVELES KÉPZÉSEINKRE, ÉVES SZAKMAI KONFERENCIÁNKRA SZERETETTEL VÁRUNK! Ha kozmetikus vagy, ha szeretnél a képzésünkön részt venni, és szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen egy mintacsomaggal, ha szívesen meghallgatod a 15 perces bemutatóját, várjuk jelentkezésed az alábbi mailcímen: info@biola.hu