VALÓBAN SZÜKSÉG VAN KÜLÖN SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁSRA?

 

Akár akarjuk, akár nem, sajnos tagadhatatlan tény, hogy a szem körüli bőr a testünk azon része, ahol a leghamarabb mutatkoznak meg a korai öregedés jelei. Különösen annak megfelelő ápolása nélkül!


Feltehetjük a kérdést, hogy mindez miért is van? A válasz több tényezőtől függ, de elsősorban azon biológiai okokra vezethető vissza, hogy a szem körüli bőr vékonyabb és finomabb, mint más testrészünkön található bőr esetén. Így mivel a szemkörüli bőr egész nap dolgozik, a pislogástól az érzelmeink kifejezéséig, nagyobb fokú terhelésnek is kitett. Tekintve, hogy az arcunkon a bőr közvetlen kapcsolatban áll az alatta lévő izomrendszerrel. Ugyanakkor a genetikai okok, az életmódunk, a naponta bőrünket ért ultraibolya sugárzás a monitorok és halogén izzók kékes fénysugarai is mind mind rányomják a bélyegüket a szemkörnyékünk aktuális állapotára.


Rendkívül fontos, sokszor alul értékelt lépésnek gondolt dolog a bőr hidratálása a szemkörnyék vitális állapotának fenntartása érdekében. Ennek megfelelően hidratáljuk legalább reggel és este, az igényeinknek leginkább megfelelő natúr/bio szemléletű szemkörnyékápoló kozmetikum segítségével, melyek segítenek a ráncok és a finom vonalak csökkentésében.


BIOLA – BIO BEARBERRY AGE CONTROL SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL


Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó különlegesen hatékonyan hidratáló és tonizáló szemránckrém. Az argán-, moringa- magolaja, a hyaluronsav és az értékes hibiszkusz-, medveszőlő levél-, ligetszépe-, búzavirág bioaktív gyógynövényi kivonatok támogatják a kisimultabb szemkörnyék állapot kialakulását. Multivitamin komplex támogatja a bioaktív hatóanyagok hasznosulását. Nagyon jól bevált a zsíros és kevert,, szeborreás bőr szemkörnyékére.


BIOLA – BIO LIGETSZÉPE – BÍBOR KASVIRÁG SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ


Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, könnyen felszívódó, hidratáló, vitalizáló és tápláló krém. A ligetszépe és a komló kivonata, a kakaóvajjal, a perilla, a szemvidítófű kivonatával és a hyaluronsav származékával, valamint a magnézium és cink sókkal kisimultabb, vitalizált szemkörnyéki bőrállapot kialakulását támogatják. Az A-, B3-, B5-, Q10-vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, bőrállapot kialakulását és a szemkörnyék antioxidáns vitaminokkal történő ellátását segíti elő. Télen a kevert bőrre és a vízhiányos, kissé zsírhiányos bőrre is csodálatosan előnyös.