TERMÉSZETES GONDOSKODÁS A BABÁK BŐRÉNEK


 Ki ne szeretné a legjobbat gyermekének? Óvjuk hát érzékeny bőrüket a legjobbal, a természet kincseiből készített natúr- és bio babaápolási termékekkel az első pillanatoktól kezdődően! Olyan hacsak lehet bio növényi alap- és hatóanyagokat tartalmazó kivonatokkal készített fürdető- és testápoló szerekkel, melyek a legkevésbé terhelik a kialakulóban lévő bababőr anyagcseréjét. Melyekkel elejét vehetjük egy esetlegesen kialakuló, jövőbeli allergiának.

Fontos megemlíteni, hogy termékeink csakis olyan tartósítószereket tartalmaznak, melyek a bio minősítésű termékekben megengedettek, vagyis természetes avagy természetazonos alapanyagokból származnak!


Ebben nyújt segítséget Ön és babája számára a BIOLA cég, gyengéd, ellenőrzött ökológiai termelésből származott összetevőket tartalmazó kozmetikumaival. 


BIOLA FOR BABY – LEVENDULÁS BABAFÜRDETŐ


Hatékony és kíméletes bőrtisztító babafürdető. Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató vitaminokkal és gyógynövények kivonatával készül. A csicsóka, bíbor kasvirág, és levendula kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.


NATURISSIMO FOR BABY – HERBL BABA KRÉMHABFÜRDŐ


Kíméletesen tisztítja a baba bőrét. A makadámia olaj utánzsírozó hatásán túl a mandulatej hidrolizátuma, a B5- provitamin és B3-vitamin és az allantoin segíti a hámregenerációt. A csicsóka-, az édesgyökér és a körömvirág kivonata a bőrregenerációt támogatják. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.