Szépülés a biodinamikus növények erejével

Fontosnak tartja a környezetünkkel, a természettel harmóniában történő együttélést? Szűkebb és tágabb értelemben egyaránt? Szeretné, ha a bőrére a világ legtisztább biokozmetikumai kerülnénk? Akkor tegyen egy virtuális sétát a Demeter minősítéssel rendelkező kozmetikumaink háza táján. 


Rudolf Steiner a szellemi atyja a nagy múlttal rendelkező biodinamikus mezőgazdaság irányelvei kidolgozásának, ami az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb komplex és holisztikus szemléletű ökológiai gazdálkodási mód a világon. A Demeter logó garancia arra, hogy a bőre csakis a legtisztább forrásból származó alap- és hatóanyagok tárházát kapja kozmetikumok formájában. Még a bio-nál is bio-bb. De, mitől is annyira különleges? A biodinamikus gazdálkodásban nem csak a termesztett növények és a haszonállatok békés egymás mellett élését veszik számításba, hanem az azokat körülvevő környezetét is, egészen a kozmikus hatásokig.

A speciális talaj termékenységét fokozó bodinamikus peparátumok (különféle gyógynövények, kvarcliszt és marhatrágya keverékei) használatával egészséges, ellenálló növények fejlődnek természetes módon, szintetikus növényvédő szerek nélkül. Így a kozmetikumkba kerülő biodinamikus növényi kivonatok, esszenciák a lehető leghatékonyabb és legtisztább formában kerülnek a bőrünk szolgálatába.

Elkészítettük Önnek is ezeket a természeti kincseket tartalmazó, a legszigorúbb feltételeknek is megfelelő Demeter minősítésű biokozmetikumainkat.


Íme egy kis ízelítő:

Könnyen felszívódó bőrtápláló shea vajban, jojoba- és kandilla olajban gazdag éjszakai arckrém. Az anti-ageing bőrápolásból jól ismert olasz szalmagyopár kivonata a mandulatejjel, a koriander, hibiszkusz, goji és édesgyökér kivonatok segítségével a fiatalosan tónusosabb bőrállapot kialakulását támogatják.


Bőrtápláló, a bőr öregedési folyamatai következtében előálló tünetek mérséklődését támogató szérum. Bioaktív hatóanyagok tárháza, amely antioxidáns vitaminok és gyógynövények segítségével, esszenciális zsírsavakat és fitoszterineket tartalmazó olajokkal segítik az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat. A kurkuma és görögszéna kivonata fiatalosan vitális bőrállapot kialakulását segíti,a lichi és a yam gyökér kivonatával együtt alkalmazva. Már 35 éves kor felett megtapasztalhatja látványosan szépítő bőrkisimító hatását!