Szemkörnyékápolás - szemkörnyékápoló krém vagy gél?

 Melyiket válasszam?

 

Arról már sokat hallhattak, hogy a szemkörnyék különleges ápolást igényel, lévén arcbőrünk legérzékenyebb része. A bőr korai öregedésének elkerülése szempontjából időben, már a 20-as éveinktől kezdjük e használatukat 

Mégis mi alapján döntsük el mit válasszunk, hogy a fiatalos tekintetünket minél tovább megőrizhessük?  Nos a fő különbség a szemkörnyékápoló krémek és a gélek között, nem meglepő, a textúra! Azaz a készítmény állaga. A krémek jellemzően általában testesebbek, amolyan gazdag, sűrűbb érzetet nyújtanak. Míg a gélek könnyedebb, lágyabb szerkezetűek, frissítő, selymesítő érzettel. 


Alapvetően mindkét formulával szemben elvárás, hogy öregedésgátló összetevőket tartalmazzanak, amelyekre minden bőrtípusra szüksége van a szem körüli öregedés jeleinek kezelésére. Mik ezek a hatóanyagok? Az antioxidánsok, a bőrmegújító, a bőrregeneráló és a hidratáló, vízmegőrzést elősegítő összetevők. Illetve olyan összetevők, melyek a szemkörnyék puffadtságát képesek csökkenteni, mint pl. a centella kivonata.


A BIOLA szemkörnyékápolóira nyugodtan támaszkodhat a fiatalos tekintet minél további megőrzése érdekében, akár krémes, akár géles állagú terméket választ.


NATURISSIMO – CSODABOGYÓ & LEVENDULA SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL


Hyaluronsavval és bőrtápláló hatóanyagokkal segíti elő a szemkörnyék feltöltését. A csodabogyó, aranyvesszőfű, levendula, orvosi zsálya gyógynövények kivonata is a kipihentebb szemkörnyék állapot kialakulását segíti. A huszas éveiben járók kipihentebb, kisimúltabb szemkörnyékéért!


NATURISSIMO – BÍBOR KASVIRÁG SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ


A szemkörnyék bőrének regenerálódását segítő bíbor kasvirág, a mandulatej hidrolizátuma, a perilla és koriander kivonata a B3-, B5-, C-, E-, A-vitaminokkal hatékony újrastrukturálódást támogató, bőrtápláló bioaktív összetevők. A hyaluronsav és a kakaóvaj, a szemvidítófű és komló kivonatával a kisimultabb és nyugodtabb szemkörnyéki bőrállapotot segít helyreállítani. Antioxidáns vitaminok és a bíbor kasvirág, szőlő, perilla valamint a homoktövis kivonata és a C-, és Q10-vitaminok elősegíti bőrének megóvását a környezeti ártalmaktól. Könnyű és rendkívül complex táplálás a szemkörnyéki bőrre!