Mik az üzleti titkaink? Az első kettő unikális esszenciát most megosztjuk veled!


Termékcsaládunk által a természetes szépségápolási módokat preferáló felhasználóink számára, bőröregedésgátló és regeneráló kezelésekhez többféle bioaktív hatóanyagú készítményt szabadalmaztattunk, a hazai piacon egyedülálló módon. Kozmetikai, szépészeti, és otthoni használatra is, szabályozott hatóanyag-leadású technológiákkal készítjük a szemkörnyékápoló termékeinket, amelyek lehetővé teszik a bennük található értékes kivonatok behatolását a finomesztétikai ráncok mélyebb rétegeibe is. A hosszantartó hatást a legmodernebb technológia teszi lehetővé, például a természetes növényi esszenciális olajok sértetlen biológiai hozzáférhetőségének biztosításakor, amelyek magas szintű hatékonysággal állnak szolgálatba az öregedés jelei ellen.


Termékeink egyik legfontosabb erőforrása a természetesség!


A hatóanyagaink szerteágazó ökológiai (bio) minőségét külső, független, nemzetközileg is elismert tanúsító szervezetek igazolják. A rendkívüli, tisztán meghagyott természetes alkotóelemek esszenciális összetettséggel és beltartalmi értékkel bírnak. A bio görögszéna rejuvenáló szemránckrémünk esetében "time control" bioaktív hatóanyagokkal, ellenőrzött származású kollagén és elasztin bioszintézist támogató növényi kivonatokkal, természetes multivitamin komplex-szel és a szemkörnyéki vízháztartás egyensúlyát és a bőr vízmegőrző képességét támogató hyaluronsav keverékkel dolgozunk. 

Főleg azért gondoskodunk a tisztán hagyott természetességről az alkotóelemek összeállításakor, mert elveink között szerepel a holisztikus megközelítés, miszerint test - lélek - szellem egysége vagyunk. A test támogatása a saját intelligenciájának megőrzéséhez csak tiszta termékek használatával lehetséges. Hiszen minden hatóanyag magában rejti az általa képviselt információt. Ha természetellenes információkat juttatunk el a szervezetünkbe, akkor a test tudatossága hanyatlásnak indul. 


Holisztikus szemléletünkkel főképp emlékeztetni szeretnénk a felhasználóinkat is arra, hogy őrizzék a tiszta forrású termékekkel a testük természetes bölcsességét. Mégpedig úgy, hogy nem térítik el a fiziológiai működésüket a helyes és természetes önregenerációtól, semmilyen természetellenes - káros anyag bevitellel.


Termékeink második legfontosabb erőforrása a lelkiesszencia!


Hatóanyagaink a komplexitásukkal a luxus bőrápolási kategória szintjét messze meghaladó eredményeket tudnak hozni, ezt már minden felhasználónk tudja. Azonban még sosem beszéltünk arról, hogy a termékeink tanúsított bio minősége mellett (a testet tápláló komponensek mellett) olyan élő eredettel rendelkező szekvenciákat is tartalmaznak, melyek során mély lelki hatást is érzékelhetünk. Ami azt jelenti, hogy az előállítási eljárások során nem törjük meg a növények ökológiai kapcsolatát a természettel. A növények szimbiózisban maradnak a belső energiájukat áramoltató mozgással, így amikor a készítményeink érintkezésbe lépnek a bőröddel, kapcsolatban maradsz a természet ősi bölcsességével. 


Szemkörnyékápolóink gyöngyszemei a biodinamikus termékek! Mely elveink nem csak a növénygazdálkodási rendszerünket érintik, hanem a hatóanyag hasznosulás testi és lelki folyamatában való kibontakoztatását is. Szemkörnyék regenerálóink a természet belső energiájának megőrzésén, és annak áramoltatásán alapulnak. Minden termékünk állatkísérlet mentes, G.M.O. mentes, pálmaolaj mentes, és természetes növényi illóolajokból készül, a BIOLA és Everyoung márkájú termékeink ráadásul ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkből készül. Fontos számunkra az egészségtudatos szemlélet, és bioetikus értékesítői viszonyulás. 


Tudtad, hogy a görögszéna afrodiziákum?


A görögszénának kimagasló egészségmegőrző hatásai vannak! A smink alá is kiválóan kenhető, bőrkisimulást támogató krémünkbe zártuk ezt a csodálatos gyógynövényt, ami segít a sejteknek abban a küzdelemben, melyet a kor múlásával számos leépítő, káros folyamat ellen vívunk. A görögszéna csodálatos növény, ami segíti a szervezet megújulását, eredete az ősidőkbe nyúlik vissza. 


Az egyik képessége az ókori egyiptomi női szertartásokat vezetők szerint, hogy sajátos természeténél fogva, aki görögszénát fogyaszt képes kapcsolatba lépni a saját szakrális minőségével. A különféle füstöléshez és nászéjszakát megelőző balzsamozáshoz használt fűszerek egyike volt, ami segített az ifjú párnak kapcsolódni saját nemi identitásuk legtisztább aspektusához. Így az együttlét áldott, és szent térben születhetett meg.


Így túl azon, hogy a bio görögszénánk növényi kivonata a feszesebb és vitálisabb bőr kialakulásához járul hozzá a szemkörnyéken, ha kellő kapcsolatban vagyunk a testünkkel más csodákat is felfedezhetünk a használata közben. Amikor este felkened a Hiola női csomagban is megtalálható szemránckrémünket, talán te is érezheted, hogy a nőiességed nem csak a szemkörnyéki redők kisimulásával kel életre, hanem vele együtt a lelked is táncra perdül. 

Tetszett ez a két szakmai titok, amit megosztottunk veled? Ha igen, tarts velünk és iratkozz fel Hírlevélre a főoldalon, mert más lelki megközelítésű cikkel is készültünk neked!