Menü
Bevásárló kosaram

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek


Személyes csomagátvétel a BIOLA telephelyen kizárólag munkanapokon 08-15 óra között lehetséges a cégünk irodaépületében, 6000 Kecskemét, Matkói út 24.
A helyszínen csak készpénzfizetésre van lehetőség! A személyes átvételkor még a kis összegű megrendeléseket sem terheli szállítási költség!

A csomagszállítás futárszolgálattal történik Magyarország területén. Nem szállít külföldre a webáruházunk.
A cégünk elsősorban a GLS futárszolgálatot veszi igénybe. 
A belföldi csomagok átlagos kézbesítési időpontja a csomagfeladástól számított két munkanapon belül van.
Belföldi címre küldött csomag szállítási költsége:
Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke meghaladja a 25 000 Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költséget átvállaljuk.
Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke nem éri el a 25 000 Magyar Forint / rendelése összeget, akkor a szállítási költség bruttó 1500 Ft (időszakos árkedvezményként bruttó 880 Ft).
Külföldi megrendelések teljesítését egy másik webáruházunk végzi: www.en.biola.hu  

Fontos!
Ha egymás után több rendelést ad le, de a szállítást egyszerre kérné, minden esetben jelezze a korábbi rendelés(ek) számát is! Minden beérkező érvényes rendelést külön kezelünk és teljesítünk! Csak akkor tudjuk összevonni a rendeléseket, ha ezt a megjegyzés rovatban kérik és jelzik, hogy melyik rendeléssel kívánják összevonni azt.