Menü
Bevásárló kosaram

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke eléri a 9 000 (kilencezer) Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költséget átvállaljuk.

Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke nem éri el a 9 000 (kilencezer) Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költség bruttó 880 Ft.

A csomagszállítás futárszolgálattal történik Magyarország területén. A cégünk elsősorban a GLS futárszolgálatot veszi igénybe.

A belföldi csomagok átlagos kézbesítési időpontja a két munkanapos csomag-összekészítést követő csomagfeladástól számított újabb két munkanapon belül van, tehát a megrendelésétől számítva legtöbbször már a negyedik munkanapig kézbesítik a belföldi küldeményeket.

Külföldi szállítási címre küldendő megrendelések teljesítését egy másik áruházunk végzi: www.en.biola.hu

 

A belföldi áruházunk nem teljesít külföldi szállítási címre megrendeléseket: www.biola.hu

Rendelések összevonásának feltétele:

 

Ha egymás után több rendelést ad le, de a szállítást egyszerre kérné, minden esetben jelezze a korábbi rendelés(ek) számát is! Minden beérkező érvényes rendelést külön kezelünk és teljesítünk! Csak akkor tudjuk összevonni a rendeléseket, ha ezt a megjegyzés rovatban kérik és jelzik azt is, hogy melyik rendeléssel kívánják összevonni.

 

Személyes áruátvételi lehetőség:

 

Személyes csomagátvétel a BIOLA telephelyen kizárólag munkanapokon 08-15 óra között lehetséges a cégünk irodaépületében: 6000 Kecskemét, Matkói út 24.

 

A helyszínen csak készpénzfizetésre van lehetőség.

 

A személyes áruátvételkor még a kis összegű megrendeléseket sem terheli szállítási költség.