NÖVÉNYI CSÍRÁK A SZÉP BŐR SZOLGÁLATÁBAN

 A csírák, a magok zsenge hajtásai a tápanyagok egyik leggazdagabb forrásai, hiszen a fejlődő növény számára nélkülözhetetlen anyagokat igen koncentrált formában tartalmazzák, biztosítva ezzel a növény gyors és egészséges növekedését. 1000-1500 szoros hatóanyagtartalommal bírnak a kifejlett növényhez képest, az antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok tekintetében. Ezt a páratlan hatást érdemes mindennapi táplálkozásunkba beiktatva is kiaknázni, biocsírák fogyasztása révén!

Egyes csírák magas fitoösztrogén tartalmuknál fogva hatásos segítséget nyújthanak a női szervezetben, így a bőrben is a csökkenő ösztrogénszint következtében kialakuló bőrproblémák kezelésében. Ezért 40 éves kortól, mikor az ösztrogénszint lassú csökkenésnek indul, érdemes bőrünk ragyogásának megőrzése érdekében fitoösztrogéneket tartalmazó biokozmetikumokat alkalmazni. A fitoösztrogének a bőrben lévő receptorokhoz (egyfajta jelfogók) kapcsolódva kollagén- és elasztintermelésre ösztönzik a bőr sejtjeit, ezzel rugalmasabb, feszesebb bőrszerkezetet eredményezve. Sőt! A bőr vízmegtartó képességét is fokozzák azáltal, hogy a hialuronsav termelésére szintén ösztönző hatásúak. Összességben anti-aging, azaz bőrfiatalító eredményre vezet tartós, kozmetikumokon keresztüli alkalmazásuk.

A BIOLA cég is krémekbe zárta a bio csírák csodálatos kivonatait, az Ön természetes szépségének megóvása érdekében.


HIOLA – BIO HIBISZKUSZ TIME DEFENCE NAPPALI ARCKRÉM

A gyorsan felszívódó hidratáló arckrémben a gránátalma, jojoba, bőrtápláló olajok segítik a bőrhám lipid anyagcseréjét, ezáltal elősegíti a bársonyos bőrérzet kialakulását. A bőrtónust fokozó hatásukról ismert vöröshere-, rukkola-, lucernacsíra kivonatok és a kurkuma, napraforgócsíra antioxidánsai valamint hidratáló bioakív komponensek üdébb és feszesebb bőr kialakulását támogatják


HIOLA – BIO BÚZAVIRÁG – AVOKÁDÓ REJUVENÁLÓ ÉJSZAKAI ARCKRÉM

A zsír- és vízhiányos bőrkomplex, hatékony ápolószere. Az éjszakai bőrregenerációt a kollagén és elasztin bioszintézisét támogató görögszéna és búzacsíra kivonata a hibiszkusz kivonatával mmultivitamin komplexszel, és ásványi sókkal készülő, gyorsan felszívódó, hidratáló éjszakai arckrém. Értékes bőrtápláló olajai: jojoba-, avokádó-, és kandilla olajok támogatják a fiatalosan üdébb és feszesebb bőrállapot kialakulását.