Mit tehetünk a tinibőrrel 30 fölött?


Ahogy tinikorunkban a hormonháború időszakában gyengéd és biztonságosan tisztító natúr és bio termékek után nyúlunk a fürdőszobapolcra, bármely életkorban ilyen tüneteket tapasztalva ugyanez a teendőnk. Természetesen a nyugtató, tisztító ápolást követően a szokásos, bőrtípusnak és életkornak megfelelő gélekkel és könnyű emulziókkal zárjuk a napi arcápolásunkat. 


Az első lépések a tini bőrproblémák észlelése esetén: 


Fokozott és gyengéd arctisztítás

Ha pattanást, gyulladásos gócokat észlelünk a bőrön (például az állon), soha nem szabad nyomkodni, mert úgy valójában még fokozottabb gyulladás alakulhat ki. Ilyenkor a feladatunk a bőr anyagcseréjét helyreállítani, a tisztítást az öntisztulást serkenteni.

A szervezet és a bőrünk intelligenciája elvégzi a többi feladatot a havonkénti kozmetikus által végzendő pórustisztítás mellett. 


Válasszunk erősebben tisztító arclemosót, melyet naponta kétszer használjunk, reggel és este is. 


Citromfű-fűzfa tini arclemosó gél

A tisztításon túl kiváló hidratálást is biztosít a zsíros, aknés bőr számára. A paradicsom kivonata, a ciprus illóolaja, panthenollal és E-vitaminnal a faggyúmirigy működés normalizálását támogatja.

Edzés, sportolás utáni arclemosáshoz is célszerű használni!


Csipkerózsa arctisztító hab

Habkönnyű lehetőséget nyújt a problémás bőr tisztításra a Csipkerózsa arctisztító hab, melyben aranyvesszőfű és csipkebogyó kivonatok biztosítják a tónusos, üde érzet és hidratált bőrkép kialakulását. Kiválóan előkészíti a bőrt a zsíros, szeborreás bőr ápolását elősegítő Bíborka arcápolóhoz!

Verhetetlen párost alkotnak! 


Echinacea micellás arctisztító virágvíz

Echinacea micellás arctisztító virágvíz a szeborreás és kevert bőr számára mattító, bőrtömörítő, nyugtató tisztítást biztosít. E mellett aktívan támogatja a bőr vízmegkötő képességének helyreállítását is. Garantáljuk, hogy van benne micella, ha felrázod! A smink lemosásához is használják!


Gyógynövényes arcápoló paradicsomos gél

A harmincas éveinkben a terhesség ideje alatt az állon jelentkező, emésztési problémák miatt hirtelen megjelent fájdalmas kis duzzanatok és a szeborreás bőrön nagy segítséget nyújt a hidratáló és faggyúmirigy normalizáló gél!