Küszöbön az újabb évszakváltás

Bőrmegújítás turbóra kapcsolva


A hamarosan bekövetkező évszakváltás, amikor a gyönyörű színekben pompázó őszt felváltja a maga nemében szintén csodás tél, újabb kihívás elé állítja bőrünket. Itt a remek alkalom arra, hogy a fiatalos bőrállapot minél további megőrzése érdekében az otthoni bőrápolási rutinunkat kissé átértékeljük.

Amikor a hűvösebb napok miatt több időt töltünk otthonainkban, könnyebben összpontosíthatunk a saját fürdőszobánkban elvégezhető bőrmegújító hatású peelingezésekre az anti-ageing jegyében, anélkül, hogy különösebben aggódnunk kellene az erős napsütés miatt. Bár azt ne feledjük, a nap ugyan nem éget ebben az időszakban (hacsak nem hófödte tájakon tartózkodunk szikrázó napsütésben), a káros és idő előtti bőröregedést kiváltó UV sugarak egész évben körülvesznek bennünket, így szükséges megfelelő fényvédelemmel felruházni bőrüket. 


Egy természetes összetevőkben gazdag hámlasztó készítmény, amely enzimeket, gyümölcssavakat, esteleg különféle növényi őrleményeket (vagy ezek kombinációját) tartalmazzák, hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőrsejtek képződése az optimális szinten maradjon, ragyogó bőrképet eredményezve. Arra figyeljünk, hogy ne hámlasszuk le túlságosan a bőrt, ne vékonyítsuk el túlságosan a felső hámréteget, ezért tartsuk be a hatóidőt és elég heti egyszer felvinnünk a bőrre, a megfelelő eredmény érdekében.


BIOLA cégünk természetes eredetű peelingjei, bőrradírjai olyan mennyiségben tartalmazzák a rejuvenáló hatású összetevőket, hogy teljesen biztonságos otthoni hámlasztást tudunk velük elvégezni.


NATURISSIMO – VANÍLIA & BAMBUSZ BŐRMEGÚJÍTÓ ARCRADÍR


A víz – és zsírhiányos bőr megújulását ígérő arcradírja, mely a bambusz őrleményével kíméletesen polírozza a bőrfelszínt. Ezáltal a bársonyosan üde, vitális megújult bőrfelület kialakulását segíti. A körömvirág, a cickafarkfű gyógynövények kivonatai és az allantoin valamint a citromfű illóolaja, a bőrregenerációt támogatják.


NATURISSIMO – MARACUJA & PEQUI KRÉMMASZK


Sárga agyagot is tartalmazó tisztító és egyben ápoló hatású maszk. A kevert és vízhiányos, kissé zsírhiányos bőr ápolására szolgál. A bőröregedési folyamatokat mérséklő hatóanyagiról jól ismert szalmagyopár és aranyvesszőfű kivonatok, valamint a bőrtápláló tamanu, pequi és jojoba olajok, továbbá az aloe és maracuja hatóanyagai támogatják a hidratációt, az üdébb, bársonyosabb bőrérzet kialakulása érdekében.


BIOLA – BIO VADVIRÁG BŐRMEGÚJÍTÓ PEELING


A vízhiányos bőr kíméletes bőrmegújító-szépítő, mechanikai peelingje. A rejuvenáló - bőrfeszesítő arcápoláshoz ajánljuk, mint a bőrregenerációt elősegítő csipkebogyó-, citromfű-, orvosi zsálya-, szederlevél-, cickafarkfű- kivonatával és borsmenta illóolajával készített arcradírt.