Kézápolás az anti-ageing tükrében 

 Mikor az anti-aging szóról hallunk, rendszerint az arcunk fiatalosságának megőrzése jut az eszünkbe, holott létezik még egy testrészünk, amely a káros hatásoknak éppúgy kitett, mint az arc, nyak és dekoltázs. Ez pedig a kezünk, mely ebből a szempontból meglehetősen mellőzött területe a szépségápolásnak. Holott a napsugárzásnak, a szélnek, a hidegnek, a háztarási szereknek, a klóros víznek (a gyakori kézmosás okán) igencsak kitett részünk. Ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy az arcunk mellett itt mutatkoznak meg leghamarabb a bőr öregedésének jelei. 


Az öregedést megállítani nem tudjuk,viszont, amennyiben az alábbi tippjeinket megfogadja és beiktatja a mindennapjaiba, kezei minél tovább maradnak fiatalosak, rugalmasak, jól ápoltak. Csökkentve ezzel a bőr hiperpigmentációját és a ráncosodását.

- Védjük kezünket a napfény káros ultraviola sugaraitól napvédő és bőrtápláló krémmel illetve az időjárástól függően vékonyabb-vastagabb kesztyűvel!

- Hidratálni, hidratálni, azaz krémezzük be kezeinket minden egyes kézmosást követően! Igen hatásos praktika, ha lefekvés előtt jó vastagon bekent kezeinkre cérnakesztyűt húzunk és az egész alvási idő alatt magunkon hagyjuk.

- A háztartási, kertészkedős és barkácsmunkákhoz mindig viseljen kesztyűt, védelmet nyújtva a kiszáradástól és a környezeti ártalmak nagyrészétől!

- Kezeinket is kényeztessük azzal, hogy hetente-kéthetente leradírozzuk az elhalt hámsejteket, elősegítve a bőrmegújulást!


Kozmetikai bio palettánkon a kéz bőrének hidratációját, regenerációját elősegítő gyógynövény kivonatok és növényi olajok bőséges készletét találja meg termékeinkben.


BIOLA – BIO CENTELLA KANDILLA REJUVENÁLÓ KÉZÁPOLÓ

Komplex bőrápoló, amely az aktív bőrregeneráció elősegítéséhez szükséges gyógynövénykivonatokkal és bőrtápláló olajokkal készül. A termék E-, B5-, B3-vitaminokat, allantoint, valamint a centella, körömvirág, orvosi somkóró és cickafarkfű kivonatát tartalmazza. A hosszantartó hidratált bőrállapotot a kövirózsa, az aloe és a lenmag kivonata támogatja. Az arónia és a homoktövis kivonata vitaminokkal a fiatalos bőrállapot helyreállítását segíti elő, szabadgyökfogó és antioxidáns hatóanyagai által.

BIOLA – BIO ECHINACEA KÉZÁPOLÓ KRÉM

Komplex bőrápoló, amely a bőrregenerációt támogató gyógynövény kivonatokat és bőrtápláló tamanu-, jojoba-, és szezámolajat, valamint kakaóvajat tartalmaz. Az E-, B5-, C-vitaminokat, allantoint és a bíbor kasvirág-, körömvirág-, homoktövis-, valamint citromfű kivonatát tartalmazza. A hidratált bőrállapotot a lenmag, zab kivonata támogatja.