Menü
Bevásárló kosaram

Katalógus

Baba-mama katalógus 2019
Új
Brand: Katalógus Model: KATBM_2019
Natúr- és ellenőrzött biokozmetikumok babáknak és mamáknak!A gyengéd, organikus kozmetikumok használata kevésbé terheli az érzékeny bő anyagcseréjét és fontos lépés a későbbi allergiás reakciók megelőzése érdekében!..
70Ft
Brand: Katalógus Model: KATLAK_BIO2019
A BIOLA lakossági katalógus bőrtípus szerint csoportosítva tartalmazza termékeinket, megkönnyíti a kozmetikumok közötti kiigazodást a termék leírásokkal és a feltüntetett árakkal...
685Ft
DEMETER - EVERYOUNG BIODYNAMIC SKIN CARE - KATALÓGUS 2019
Új
Brand: Katalógus Model: KATDEMETER_2019
A természetes szépséged forrása!Nagy mennyiségű bio- és biodinamikus mezőgazdasági termelésből származó összetevőkkel készülő arc-, szájhigiénés- és testápoló termékek!Tanúsítja: Demeter-International e.V.Tanúsítja: BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01..
137Ft
Dr. Ganolife katalógus 2019
Új
Brand: Katalógus Model: KATGANO_RES2019
Érzékeny bőrének ápolásához a bőrregenerációt támogató segítséget adnak a Ganoderma lucidum gomba kivonatát tartalmazó kozmetikumok.Természetesen hat!..
180Ft
HIOLA katalógus 2019
Új
Brand: Katalógus Model: KATHIOLA_2019
Ellenőrzött ökológiai termelésből származó mezőgazdasági alkotókat tartalmaznak nagy mennyiségben a termékek!A mezzőgazdasági összetevők több mint 95%-a tanúsított bio termesztésből száramzik!..
150Ft
Brand: Katalógus Model: KATLAK_NAT2019
A NATURISSIMO lakossági katalógus bőrtípus szerint csoportosítva tartalmazza termékeinket, megkönnyíti a kozmetikumok közötti kiigazodást a termék leírásokkal és a feltüntetett árakkal...
685Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)