Intim Biola


 Mindennapi használatra alkalmas intim ápoló termékek, összetevői segítenek a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzésében és segítenek megőrizni az intim területek mikroflórájának egyensúlyát. A termékek hipoallergén, dermatológiailag tesztet illatkombinációt tartalmaznak, természetes, növényi illóolajok támogató erejével készülnek. Olyan gyógynövények kivonatait tartalmazzák – mint pl. bíbor kasvirág kivonat, - melyek támogatják az intim területek természetes immunitását, védekező képességét, az érzékeny nyálkahártya egészségét. Gyulladáscsökkentő, nyálkahártya „erősítő” természetes kivonatokkal szorgalmazzák a természetes védelmet, miközben kíméletesen tisztítanak. A Deoaktív összetevői kellemes komfort-érzet kialakulását segítik!

Az intim ápoló termékek használata rendszeresen ajánlott a fürdőket, wellness-medencéket, uszodákat, szabad vizeket látogató közönségnek, illetve partnerváltás esetén ugyancsak. Ilyen esetekben ugyanis nagyobb a fertőzés veszélye, melyet célszerű az intim termékek használatával megelőzni.    

Az intim termékek nem csak hölgyek részére készülnek, bár ők kitettebbek a fertőzéseknek anatómiai adottságaik révén. Az urak esetében is fontos, hogy az intim testrészek számára speciális ápolást biztosítsunk a nyálkahártya természetes védekező erejének megtartásáért. 


ECHINACEA FRESH INTIM MOSAKODÓ HAB

Az intim területek megfelelően higiénikus állapotának kialakulását támogatja a gyengéden és kíméletesen tisztító hab. 


TAMANU & TEAFAOLAJ INTIM MOSAKODÓ GÉL

A kellemes felfrissülést elősegítő gyógynövények kivonatával készülő gél, amely mentholt, teafa illóolajat, természetes tejsavat és deoaktív összetevőket tartalmazó, szappanmentes gél. A szabadtéri uszodák és a folyók, tavak mellett úszásra kijelölt területeket látogatók részére külön ajánljuk az intim higiénés gél rendszeres használatát!