Tisztelt Vásárlóink!


Ingyenes belföldi házhozszállítást vezettünk be a bruttó 9 000 (kilencezer) Ft kosárértéket elérő rendelések esetén. A kedvezmény határozatlan ideig érvényes.

Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke eléri a 9 000 (kilencezer) Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költséget átvállaljuk.


Amennyiben a belföldi szállítási címre rendelt termékek bruttó összértéke nem éri el a 9 000 (kilencezer) Magyar Forint / rendelés összeget, akkor a szállítási költség bruttó 880 Ft.


A csomagszállítás futárszolgálattal történik Magyarország területén. A cégünk elsősorban a GLS futárszolgálatot veszi igénybe.

A belföldi csomagok átlagos kézbesítési időpontja a két munkanapos csomag-összekészítést követő csomagfeladástól számított újabb két munkanapon belül van, tehát a megrendelésétől számítva legtöbbször már a negyedik munkanapig kézbesítik a belföldi küldeményeket!


 Kiegészítő tájékoztatás:
Jelentős mennyiségű raktárkészletet halmoztunk fel az elmúlt hónapok során a termékeink gyártásához szükséges alapanyagokból és csomagolóanyagokból, ezért az általunk fejlesztett és gyártott termékek többségét még akkor is nagy biztonsággal tudjuk majd gyártani, ha esetleg hónapokon át tartó korlátozások lesznek a nemzetközi áruforgalomban. Minden fejlesztési és gyártási tevékenységünk a magyarországi telephelyünkön történik.