Fordítsuk vissza az idő múlásának jeleit! - Fordítsuk vissza az idő múlásának jeleit!

A harmincas évek az egyik legfőbb bőrápolási célja a megelőzés és az esetlegesen már kialakult ráncok kisimítása, a kialakult károsodások helyreigazítása. 

Az általános anyagcsere romlása természetesen kihat a bőrünk állapotára is. A vérkeringés komótosabb működése, azt eredményezi, hogy kevesebb tápanyag és oxigén jut el a bőr sejtjeinek, ami fakóbb arcszínben mutatkozik meg. A bőrsejtek megújulási képessége tovább lanyhul a szaruleválási folyamattal együtt, ezáltal mélyülnek a szem környéki apró barázdák. A bőrünk elveszíti ragyogását, finom ráncaink feltűnőbbé válnak az egész arcon és nyakon is. Romlik az irharéteg kollagén és elasztin rostjainak működése.


Ekkortól jön el a kozmetikai nagyágyúknak, a szérumoknak az alkalmazásának ideje! Elérkezetté válik az éjszakai bőrtáplálás is, valamint a szemkörnyékápoló krémek csatasorba állítása. A hidratálás mellett, ami már magába foglalja a mélyebb rétegek vízmegkötő képességének fokozását, fontos szempont a bőr hidrolipid (savas vegyhatású zsírtartalmú) rétegének fokozott védelme. Mivel az anyagcsere és a bőr szerkezeti megváltozása korai öregedést, ráncosodást okozhatnak. Kihagyhatatlan a bőrünk óvó-védő antioxidánsokkal való feltöltése, mind belsőleg, mind külsőleg!


Az ajkunk ápolásáról sosem szabad megfeledkezni! Az idő múlása ott is szembeszökő nyomot hagy, amennyiben nem megyünk a dolgok elébe. Lévén az ajak bőre nem tartalmaz faggyúmirigyeket és pigmenttermelő sejteket sem, védtelenebb a napsugárzással és az egyéb külső káros hatásokkal szemben. Ennek megfelelően naponta több alkalommal is kenjük be természetes olajokat, zsírokat és nedvességmegkötő anyagokat is taralmazó kozmetikummal. A rúzs is csak a jól ápolt, ajkakon mutat szépen!


A fiatalos megjelenés megőrzését támogató, nagyszerű és hatékony BIOLA cég által gyártott arcápolóink:


A szépítendő szemkörnyékre, arcra és dekoltázsra, a smink alá is alkalmas hatóanyag koncentrátum, 30 éves kortól indokolt a használata. Gyorsan felszívódó, hidratáló, vitalizáló és tápláló szépítő szérum. Az anti-ageing hatóanyagairól ismert Alaria esculenta alga kivonata, a Ganoderma gomba, a goji kivonatával, a hyaluronsavval, valamint a magnézium sóval kisimultabb szemkörnyéki bőrállapot kialakulását támogatja. Az A-, E-, B3-, B5-, és Q10-vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével igazi külsődleges vitamin kincsestár. Az argán, a boragó, a baobab, a jojoba, gránátalmamag olajával a fiatalosan üde, bársonyos bőrérzetet és a bőr antioxidáns hatóanyagokkal történő feltöltését segíti. 


Az ajkakon kellemesen gyorsan eloszlatható vitalizáló- ápoló. Bőrtápláló-hidratáló, bioaktív komplex. Esszenciális zsírsavakat tartalmazó bőrtápláló olajokkal. A gránátalmamag-, jojoba- és ligetszépe olajok, melyek támogatják a bőrhám lipid anyagcseréjét, ezáltal a bársonyos bőrérzet kialakulását. A bőrtónust fokozó antioxidáns és hidratáló bioakív komponensek üde és feszes bőrállapot kialakulását segítik. Apiterápiás (méhészeti) összetevőt nem tartalmaz!


A shea- és kakaóvaj, az argán-, ligetszépe- és jojoba olajokkal óvja az ajkakat. Az szalmagyopár (Everlasting) hatóanyagai, a rozmaring- és a stevia kivonatok antioxidánsai segítik a bőr fény okozta bőröregedési folyamatoktól történő megóvását. A teafaolaj-, cubeba bors- és rozmaring olajok a vitális és higiénikus bőrállapotot támogatják.